Délmagyar logó

2018. 12. 09. vasárnap - Natália 1°C | 11°C Még több cikk.

Orbán Viktor: megszületett a reménytelenség koalíciója

Ismét megszületett a reménytelenség és az összeomlás koalíciója, ám nem az ország, hanem csak az MSZP van reménytelen helyzetben - mondta pénteken Orbán Viktor, a Fidesz elnöke a párt európai parlamenti választási vitasorozatának bevezetőjében.
Az ellenzéki párt elnöke szerint ugyanakkor reményre ad okot, hogy az emberek ma már tisztán látnak, és nem kérnek a bukott politikusokból. Orbán Viktor úgy véli, hogy nem válságban, hanem átalakulóban van a világ. A pártelnök megítélése alapján, a legfontosabb feladat a romeltakarítás, a bizalom helyreállítása és a számonkérés. A volt miniszterelnök hozátette sem az MSZP, sem az SZDSZ nem bízik a magyar emberekben, így nem meglepő, ha az emberek sem bíznak bennük. Szerinte a június 7-én, az európai parlamenti választás egyben a most megalakuló kormányról szóló bizalmi szavazás is lesz.

Olvasóink írták

 • 15. Power 2009. április 18. 17:30
  „14-nek: Senki nem mondja, hogy csak ő lehet a megoldás, itt egyenlőre csak Bajnaira mondanak hasonlókat. Tudod mi a megoldás? Az előrehozott parlamenti választások. Onnan már senki nem mutogathat se jobbra, se balra. Bajnaitól egyenlőre csak megszorításokról hallani. Az export csökken, a cégek, a munkahelyek száma egyre jobban csökken, nő a munkanélküliség, egyre kevesebb a fogyasztás, ha így folytatódik, lassan de biztosan leáll majd a magyar gazdaság.
  A magyar társadalmon múlik, hogy megvárja-e, hogy teljesen kivéreztessék, vagy inkább azt az utat választja, hogy az általa megválasztott legitim kormánnyal kitör a negatív gazdasági spirálból.”
 • 14. Boytronic 2009. április 18. 15:05
  „Valaki kérdezze már meg ezt az önjelölt "hazamegmentőjét"hogy mire fel osztja az észt,miért van meggyőződve arról,hogy csakis ő lehet az egyedüli "megoldás"?!!!”
 • 13. Power 2009. április 18. 14:24
  „12-nek: Éppen arra akartam rávilágítani, hogy sajnos az idősebb nemzedék nincsen hozzászokva az önálló gondolkodáshoz. 40 évig a rendszerváltás előtt az emberek ahhoz voltak szoktatva, hogy mindent megmondtak nekik.
  Azért valami már megmozdult, nem csak az utcakövek és a vandalizmus, hanem a civilek és a szakszervezetek (pl. ma is). Egy nálunk fejlettebb demokráciában az emberek törődnek a közvagyonnal, a közérdekkel és nem hagyják kifosztani önmagukat.”
 • 12. Írástudatlan-Tdi. 2009. április 18. 12:18
  „Power! Hól van itt nép???? Ebben a az országnak nevzett szarfészekben csak beszari bírka sírós csőcselék van! A nép az igazi Európai országokban vannak akik nem csak sírnak rínak ha nem tesznek is valamit a gyakórlatban is! Még hogy a Magyart népnek lehet nevezni! Ez az évszázad vicce akart lenni ugye?”
 • 11. Power 2009. április 18. 11:27
  „"Szerinte megszületett a reménytelenség koalíciója - mint fogalmazott -, a "Reménytelenség bt.", amelyben a beltag let a kültag, a kültag pedig a beltag, de ettől a társaság maradt az, ami volt. Véleménye szerint az új kormánynévsor 88 százalékban olyan személyekből áll, akik benne voltak korábbi kormányokban is. "Volt cirkusz, komédia, de ezeken a trükkökön már mindenki átlát: ugyanazok ugyanazt folytatják tovább, amit eddig is csináltak"-mondta.
  Gyurcsányék leváltották Medgyessyt, a nép csendben maradt. Gyurcsányék hazudtak az Uniónak, a nép csendben maradt. Gyurcsány beismerte, hogy túlköltekeztek, a nép csendben maradt. Gyurcsány elmondta az öszödi beszédét, a nép csendben maradt. Tavaly nem jelentették be az államcsődöt, az ország fizetőképtelenségét, a nép csendben maradt. Gyurcsány nyakunkba ültette Bajnait, a nép csendben maradt, a civil szervezeteket kivéve.”
 • 10. achilleus 2009. április 18. 09:43
  „9. hozzászólás Nagyapo 2009.04.18. 08:55
  Deutsch-ot valóban Prágában fogták le, "Viktort" pedig Pesten.
  Az viszont igaz, hogy akkor az MSZMP volt hatalmon.”
 • 9. Nagyapo 2009. április 18. 08:55
  „Viktort kar volt hazahozni Deucsh Tamassal egyutt 88-ban vagy 89-ben,nem tudom mar pontosan,Praga-bol a bortonbol amikor ott csinaltak a balhet! Egyebkent akkor az MSZMP volt hatalmon,es a magyar kormany kozbenjarasaval hoztak haza oket! Akkor is egy csapatban fociztak es most is!Nem ertem az embereket miert csodalkoznak azon ami az Orszagban folyik!!”
 • 8. diverfrog 2009. április 17. 21:07
  „Tessék mondani és ki lesz a reménytelenség koalíció keresztapja?
  Ha már megszületett....”
 • 7. Power 2009. április 17. 19:19
  „4-5-6-nak: Sólyomnak semmilyen alkotmányos joga nincsen változtatni a jelen helyzeten. Talán az egyik legnehezebb helyzetben lévő politikus. Neki a rosszhoz is mosolyognia kell. Ez kiderül a legutóbbi nyilatkozatából is.
  A negatív "kampánnyal" nem lehet nyerni, a szélsőségeket magam is elutasítom. (Mihez tartás végett!)”
 • 6. flexsnake 2009. április 17. 19:11
  „a politikai bujtogatásokért mikor vonják már felelőségre a vikikét? hataloméhes”
 • 5. garbon 2009. április 17. 17:14
  „Megalakult a lop nol kormány. Tagjai kitudott többet lopni mozgalomból verbuválódott és ebben az a szomorú,hogy repkedő Sólyom is asszisztált. A politikai szereplőink egytől egyig tisztességtelen, gyarló ripacs.”
 • 4. rozator 2009. április 17. 16:37
  „Orbán tudja mia jó! A tokaji!”
 • 3. Power 2009. április 17. 16:30
  „Nem érdekel egyik párt sem, de Orbánnak igaza van. A jóslata is beteljesedett: a szocialisták rárontottak saját nemzetükre.”
 • 2. comet 2009. április 17. 16:26
  „Orbán Viktor hetetnte mond egy nagyot azt ezzel le is tudta a dolgát. Gondolom készül a nyárra, hogy kipihenje az év fáradalmait. A lakosság meg hadd birkózzon a Gyurcsány féle söpredékkel. (mert ez még mindig Gyurcsány mocska Bajnaival együtt)”
 • 1. Gazficko 2009. április 17. 16:12
  „Jól mondta a Dakota,én nem kérek abból,hogy EGY BRAZIL és bandája vezesse az országot( de a másik táborból sem kérek)”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Állati baleset: kos támadásba halt bele egy idős asszony

Meghalt egy idős nő csütörtökön, miután Szigetvár közelében, háza udvarán felöklelte egy kos. A… Tovább olvasom