Délmagyar logó

2019. 06. 27. csütörtök - László 20°C | 33°C Még több cikk.

˝Orbán Viktor vezetésével Magyarország önerőből talpra állt˝

"Az Ön vezetése alatt Magyarország (...) a gazdasági és a társadalmi élet valamennyi területén a fejlődés útjára lépett" - írta Rudolf Schuster, Szlovákia korábbi köztársasági elnöke.
"Az Ön vezetése alatt Magyarország önerőből sikeresen talpra állt, a gazdasági és a társadalmi élet valamennyi területén a fejlődés útjára lépett" - írta Orbán Viktornak címzett levelében Rudolf Schuster, Szlovákia korábbi köztársasági elnöke. A levél tartalmáról a Miniszterelnöki Sajtóiroda vezetője csütörtökön tájékoztatta az MTI-t.

Havasi Bertalan közlése szerint a volt szlovák államfő levelében megköszönte a magyar miniszterelnöknek, hogy január közepén részt vett az Európai Unió és a világ című nemzetközi szimpóziumon, Kassán.

Rudolf Schuster írásában kifejti: Magyarországnak az elmúlt években sikerült leküzdenie a mély gazdasági válságot, amelyben az ország Orbán Viktor második miniszterelnökségének küszöbén vergődött.

A volt szlovák államelnök levelében nagyra értékeli, hogy Orbán Viktor támogatja a két ország együttműködését. Hozzáteszi: a magyar kormányfő Európa és a világ ismert politikusai közé tartozik, aki nyíltan és kritikusan nyilatkozik a bel- és külpolitikai, illetőleg az EU-val kapcsolatos ügyekről.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Tíz nap alatt megtízszereződött a roma névjegyzékbe felvettek száma

Február 17-én még csak 530-an szerepeltek a névjegyzékben, csütörtökön viszont már 5123-an. Tovább olvasom