Délmagyar logó

2019. 05. 21. kedd - Konstantin Még több cikk.

Őrizetben a brutális apa

Őrizetbe vette a rendőrség azt a 28 éves érpataki férfit, aki korábban többször megverte és ágyhoz kötözte saját és nevelt 4, 6, 7 és 10 éves gyerekeit. A férfi ellen kiskorú veszélyeztetése miatt indított eljárást a rendőrség.
A férfi csütörtök este lakásukban megütötte két gyermekét, majd az udvaron játszó harmadik gyermeket is megverte. A gyerekek kisebb sérüléseket szenvedtek. A férfi kihallgatása során elismerte, hogy korábban is többször bántalmazta gyermekeit. Az is előfordult, hogy ha a rosszalkodtak, "nevelési célból", az ágyhoz kötözte őket. A gyámhatóság korábban már védelembe vette a család hat kiskorú gyermekét, akiket ideiglenesen nevelő szülőknél helyeztek el. A szakemberek jelenleg a gyerekek anyját is alkalmatlannak tartják a nevelésre.

Az apa ellen kiskorú veszélyeztetése miatt indult rendőrségi eljárás- közölte Fedor Rita a megyei rendőr-főkapitányság ügyeletese.

Olvasóink írták

 • 7. mani 2008. július 25. 23:16
  „Ezt még állatnak sem lehet nevezni mert az legalább vigyázza kölykeit,enni ad nekik védi oltalmazza őket.Remélem elmeszakértői vizsgálat alá vetik,kőbányába vele.Az ilyen kezébe még egy kutyát sem adnék.”
 • 6. Firedog 2008. július 25. 17:28
  „1. A kutya értelmes állat, nem eszik szemetet.
  2. Gyermeknemzésre alkotmányos joguk van (fene enné... kocsivezetéshez kell vizsga, gyerekcsináláshoz nem?!)
  3. ha ők kérik a sterilizációt, akkor meg 50e + legalább 6 hónap győzködés hogy nanemááá... természet elleni vétek
  4. aztán a szülő megjavul, és visszadják neki a gyereket látogatásra pár év múlva... majd arról is olvashatunk a rengőrségi hírek közt, mérget vehetsz rá”
 • 5. cikicakk55 2008. július 25. 17:24
  „Ezt nem értem! Azt írja a cikk,hogy a gyámhatóság már korábban védelembe vette a hat kiskoru gyermeket,és nevelőszülőknél helyezte el őket.Akkor hogy tudta az " Apa"! /csak idézőjelben írom,mert az ilyen nem apa/csütörtök este a lakásukban megütni a gyermekeit.A másik! Eddig nem volt egyértelmü,hogy az " Anya" nem alkalmas a gyereknevelésre?
  Még is !!! Mikor derült volna ki? Ha már valamelyik estleg mindegyik gyerek tartósan fogyatékos lett volna?Ha még nem azok,ilyen előélet után!!!!!!!”
 • 4. boszorka 2008. július 25. 16:30
  „A férfit és a nőt is alkalmatlanná tenném a további gyermek nemzésre.Apelláta nincs.Menjenek az Úristenhez panaszra.Primitív barbárok.Ezek a gyerekekböl élnek.Kutyák elé vetni őket.”
 • 3. Cc 2008. július 25. 16:09
  „Norvég”
 • 2. Horton 2008. július 25. 15:19
  „1. 6 kiskorú gyermek
  2. alkalmatlan anya
  3. brutális apa

  Melyik népcsoporthoz tartoznak ezek?
  Na, melyikhez?........”
 • 1. zoltanz 2008. július 25. 15:14
  „Ez itt 4, gondozásban 6, az összesen 10 gyerek. Az apa megy a sittre, az anya strihelni, te meg, magyarkám, gondolkozzál azon, hogy vajon mitől is agresszívak a mai fiatalok.”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Újabb zivatarzóna érkezik Magyarországra

Újabb zivatarzóna éri el péntek délután Magyarország északnyugati részét. Nyomában zápor, zivatar,… Tovább olvasom