Délmagyar logó

2018. 12. 17. hétfő - Lázár, Olimpia -10°C | 1°C Még több cikk.

Őrizetben a Mortimer által megszúrt fiú

Elfogták a rendőrök azt a fiút, akit karddal szúrt meg a Mortimerként ismert fiatalember egy budapesti buszon 2005 májusában. Társaival együtt vették őrizetbe, mert a gyanú szerint viperával verekedtek Ferencvárosban még tavaly decemberben.
Csillag Melinda, a Budapesti Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese a Független Hírügynökségnek elmondta, hogy szerdán és csütörtökön fogták el egy decemberi verekedés gyanúsítottait. A sajtóügyeletes nem nevezte meg az őrizetbe vett személyeket, de a Független Hírügynökség úgy tudja: egyikük az a fiatalember, akit még 2005-ben karddal sebesített meg az azóta jogerősen elítélt Mortimer egy fővárosi buszon a Moszkva térnél. A fiú 15 éves volt, amikor megszúrták, most 18 éves.

Az egyenruhások három fiatalt vettek őrizetbe: egyik 21, ketten pedig 18 évesek. A gyanú szerint december 8-án a IX. kerületi Angyal utcában viperával vertek meg egy 23 éves férfit, majd rugdosták, amikor a földön feküdt. Az ütlegeléstől megsérült a koponyája, a keze is eltört.

A fiatalok ellen csoportos garázdaság és különös kegyetlenséggel elkövetett súlyos testi sértés miatt indítottak eljárást. Őrizetbe vették őket, és kezdeményezték előzetes letartóztatásukat.

Olvasóink írták

 • 7. kardforgató 2008. január 05. 10:27
  „lhunter: igazad van. Ha Mor timer egy kicsit is járatos lett volna a kardforgatásban, tudta volna, hogy a szúrás után csavarni kell egyet a pengén és úgy húzni csak vissza... :)”
 • 6. lhunter 2008. január 05. 09:15
  „Mortimert csak azért kellett volna megbüntetni,mert nem jó helyre szúrt,és életben hagyta ezt a tetvet!”
 • 5. Kolompár Rómeó 2008. január 04. 20:42
  „billan: már majdnem megijedtem, hogy miket írsz... :-)”
 • 4. liberalis (?) 2008. január 04. 17:47
  „Az külön érdekes, hogy ha egy cigányt bántalmaznak, akkor rasszista mindenki, aki úgy gondolja, hogy ebben NEM VOLT SZEREPE az illető nemzetiségének, ellenben ha ugyanaz a cigány viperával agyonver, agyonrugdos valakit, akkor mindenki rasszista, hogy aki azt gondolja, hogy ebben VOLT SZEREPE a nemzetiségének!”
 • 3. billan 2008. január 04. 17:35
  „Jó lenne, ha végre abbahagynátok a cigányozást.
  Vegyétek tudomásul, hogy a hírben szereplő 23 éves férfi magát verte össze a viperával és a Józsikát szándékosan keverte bele, mert kellemetlenséget akart neki okozni...
  :D”
 • 2. dodo 2008. január 04. 10:32
  „Annak idején "rasszista támadástól" visszhangzott a sajtó, most egy szó sem utal a rühes cigány származására! Elgondolkodtató! Eza genetikai hulladék 18 évesen Audival szaladgál (vajon van-e jogsija?), Gyulai Endrét megszégyenítő aranyláncokat hord az egész testén, miközben nulla napi munka és adófizetés nélkül fölveszi a bizonyára jól megérdemelt rokkantnyugdíját! Kedves olvasók bízzatok! A független és elfogulatlan bíróság igazságos ítéletet hoz: föl fogja menteni, mert nehéz gyermekkora volt, és különben is; a magyarok rasszisták!!!”
 • 1. Kolompár Rómeó 2008. január 04. 09:11
  „Ezért érdemes volt megmenteni a tündibündi ártatlan kis Józsikát. Már 15évesen egy nagydarab, de jóindulatú kancigány volt. Úgy látom, az élete már sínen van, pár év sitt és profin kiképezve folytathatja a bűnözői létet. Csak így tovább minden aktuális kormányok, még több pénzt, még több jogot nekik! De kötelességet véletlenül sem!

  Ja, nem hallottam egy ombuccmant sem, hogy a mocskos rasszista cigányok verik a szerencsétlen jóravaló magyarokat. Hol van az OCÖ, KECÓ, PECÓ, stb.???”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Nincs megállapodás a MÁV Start és a szakszervezetek között

Továbbra sem állapodott meg a MÁV Start a vasutas szakszervezetekkel. Négy érdekképviselettel… Tovább olvasom