Délmagyar logó

2018. 12. 13. csütörtök - Luca, Otília -4°C | 4°C Még több cikk.

Őrjöngés a chippendale-show-n

Botrányba fulladt egy chippendale-produkció Szerbiában. Az újvidéki szórakozóhelyen ugyanis a hölgyek gyakorlatilag szétszedték a berendezést.
A gipszkarton plafon leszakadt, ennek ellenére a feltüzelt nők továbbra is követelték a műsort.

Több mint 200 hölgy – köztük neves bankigazgatók, ügyvédek és egy rendőrnő is – gyűlt össze a vajdasági székvárosban, Újvidéken, hogy megtekintsenek egy chippendale-show-t. A bevadult nők mindent megtettek annak érdekében, hogy megérintsék a fiú fenekét. Még az sem tartotta őket vissza, hogy a plafonról lógva szerezzenek maguknak nagyobb rálátást a színpadra.

Ennek az lett a következménye, hogy a gipszkartonból készült álmennyezet leszakadt. A halálra rémült fiú csak úgy, ádámkosztümben kirohant a szórakozóhelyről, de ott még egy meglepetés várta. Az épület előtt ugyanis dühös férfiak várták a mezítelen táncost, kilátásba helyezve néhány pofont. A lincselést csakis az állította meg, hogy a klubból kitóduló „dámák" megragadták a fiút és visszavitték a színpadra. Annak ellenére, hogy a klub félig romokban hevert, a felizgatott közönség azt követelte, hogy folytassa a műsort.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Tizenkilenc évnyi kóma után tért magához

Tizenkilenc évet töltött kómás állapotban egy lengyel férfi. Amikor visszanyerte öntudatát,… Tovább olvasom