Délmagyar logó

2019. 02. 23. szombat - Alfréd -5°C | 2°C Még több cikk.

Országos körözést adtak ki

a pénzszállító gyilkosa ellen

Egy miskolci fiatalembert gyanúsít a rendőrség a Tokaj környékén kedd hajnalban megtalált pénzszállító autó kirablásával és az egyik kísérő megölésével; az elkövető ellen országos körözést rendeltek el.
Kökényesi Antal rendőrtábornok, Borsod-Abaúj-Zemplén megye rendőrfőkapitánya tegnap elmondta: a körözött 25 éves miskolci Hajdú Roland feltehetően fegyverrel rendelkezik, ezért senki se tartóztassa fel, abban az esetben, ha felismeri, értesítse a rendőrséget. A főkapitány nem hagyott kétséget afelől, hogy a nyomozás jó eredménnyel zárul. Úgy fogalmazott: példátlanul brutális bqncselekmény történt Tokaj térségében.
A pénzszállító kirablásának eseménye az elmúlt nap, hétfőn este kezdődött Nyíregyházán, Borsodnak sokáig nem volt köze ehhez a történetnek. Az autó „begyqjtő” körúton volt, a cég központja azonban elvesztette vele a kapcsolatot. A szabolcsi rendőrök kezdték keresni a jármqvet. A nyomozás kiderítette: az autó Nyíregyházáról Miskolc felé tartott. Az autót és egy halott embert egy mezőgazdasági munkás fedezte fel Tokaj térségében és ő értesítette a rendőrséget – tette hozzá a tábornok.
A halott – aki súlyos bántalmazásai miatt a helyszínen életét vesztette – a biztonsági cég alkalmazottja volt, egy középkorú férfi. A főkapitány a nyomozás érdekeire hivatkozva sok kérdésre – mi lett a pénzszállítók fegyvereivel, hogyan került képbe a gyanúsított, miért ment el a helyszínről több kilométeres távolságba a másik pénzszállító, mennyi volt a zsákmány – nem válaszolt. Azt viszont közölte: aljas indokból elkövetett emberölés bqntette ügyében folytatják a nyomozást. (mti)

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

SMS 03.26.

Tovább olvasom