Délmagyar logó

2019. 04. 22. hétfő - Csilla, Noémi Még több cikk.

Összefogás és közös lista

Megyei Nyugdíjasok, Liberálisok Vidékért Egyesülete elnevezéssel közös listát állít a Győr-Moson-Sopron Megyei Pannon Nyugdíjas Szövetség, a Szabad Demokraták Szövetsége és a Vidékért Egyesület, így indulnak az őszi megyei közgyűlési választásokon.
Egy megosztott országban összefogásra van szükség – jelentette ki a tegnapi sajtótájékoztatón Szentkuti Károly mosonmagyaróvári alpolgármester. Mivel a legutóbbi, a 2002-es önkormányzati választásokon egyik szervezet sem tudott képviselőt juttatni a megyei közgyűlésbe, a Győr-Moson-Sopron Megyei Pannon Nyugdíjas Szövetség, a Vidékért Egyesület és a megye liberálisai idén együtt kívánnak minél több szavazatot szerezni. Az SZDSZ városi elnöke elmondta: a megye legnagyobb civil összefogásaként céljuk az, hogy komoly súllyal vegyenek részt a megyei közgyűlés munkájában. Meggyőződésük, hogy a lokálpatrióta szemlélet eredményekhez vezethet. Ezt erősítette meg Nagy Péter, a Győr-Moson-Sopron Megyei Pannon Nyugdíjas Szövetség elnöke, Kovács Tamás, a Vidékért Egyesület képviselője, Mohos Antal, a szabad demokraták megyei elnöke, valamint Szokoli Sándor, Dunakiliti polgármestere is.
A 10 ezer lakos feletti kisvárosi listán az első helyen Szentkuti Károly áll, a 6. Tóth Jánosné, a mosonmagyaróvári Margaréta Nyugdíjas Klub vezetője, a 8. pedig Szalai Zsuzsanna, a Karolina Kórház főorvosa. A kistelepülési listán 5. Szokoli Sándor dunakiliti polgármester, a 17. Mayer Béla hédervári önkormányzati képviselő, a 25. Renge János kimlei szakmunkás.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Gépi válogatót telepítenek két éven belül

A Fertőszentmiklóson működő Rekultív hulladéktelepe az országban azon kevesek közé tartozik,… Tovább olvasom