Délmagyar logó

2019. 03. 27. szerda - Hajnalka 3°C | 12°C Még több cikk.

Összesen tizenhét év fegyházbüntetés a két pedofilnak

A baranya megyei 36 éves férfi barátjával négy éven keresztül rendszeresen fajtalankodott 8 éves nevelt és 6 éves saját fiával. Kilenc és nyolc évet kaptak másodfokon. A tettsorozatra 2004-ben az anya derített fényt.
Összesen tizenhét év fegyházbüntetést osztott szét a Pécsi Ítélőtábla aközött a két férfi között, akik számtalanszor fajtalankodtak egyikük 6, illetve 8 éves nevelt fiával.

A most 36 éves elsőrendű vádlott férfi 2000 és 2004 között rendszeresen paráználkodott két kisgyerekével a Baranya megyei Palotabozsokon. A bűncselekménybe többször beszállt a férfi 38 éves barátja is.

Az elsőrendű vádlott 2000 és 2004 közt együtt élt a baranyai faluban volt feleségével, annak 2000-ben 8 éves fiával, az élettársával és két saját kisgyerekével.

Eközben gyakran együtt aludt a fiúval, és legalább 15-20 alkalommal fajtalankodott vele: fogdosta a gyerek nemi szervét, mutogatta neki a sajátját, illetve önkielégítést végzett előtte.

A vádirat szerint olyan is előfordult, hogy mindketten fajtalankodtak a gyerekkel, majd egymással közösültek a fiú szeme láttára. A Pécsi Ítélőtábla 9 év fegyházra ítélte a parázna apát, a tettestársat egy évvel rövidebb büntetéssel sújtotta.

Barátja, a másodrendű vádlott időnként elvitte autózni a fiút, és a kocsiban fajtalankodott vele. 2004-ben az elsőrendű vádlott már az egyik saját fiát is megpróbálta bevezetni a férfiszex rejtelmeibe, a gyerek ekkor mindössze hat éves volt.

A gaztett-sorozatra az édesanya derített fényt 2004-ben, és ő tett feljelentést a két férfi ellen. Első fokon a Baranya Megyei Bíróság 9, illetve 8 év szabadságvesztésre ítélte a párost, melynek egyébként már mindkét tagja volt büntetve hasonló bűncselekmények miatt.

Az ügy a fellebbezések miatt került a Pécsi Ítélőtáblára, ahol pénteken változtatás nélkül helybenhagyták a döntést.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

A díszítés és a művészi tálalás fortélyai

A karácsonyra megjelenő, olvasóink által beküldött receptekből válogatott szakácskönyv készítése… Tovább olvasom