Délmagyar logó

2019. 03. 26. kedd - Emánuel 6°C | 13°C Még több cikk.

Ötmilliós nyomravezetői díj a Szilvásy-nyaraló rongálóiért

Az országos rendőrfőkapitány ötmillió forint nyomravezetői díjat ajánlott fel annak, aki segít kézrekeríteni a Szilvásy-nyaraló megrongálóit.
A Nemzeti Nyomozó Iroda csütörtöki közleménye szerint az ügyben még nem született meg az igazságügyi szakértői vélemény, amely azt deríti majd ki, hogy a rongálási nyomok hogyan és milyen összetételű anyagtól keletkezhettek.

A Nemzeti Nyomozó Iroda az eset kapcsán csupán annyit közölt, hogy a Lesencefaluban található nyaraló ajtaján égésnyomokat fedeztek fel, a gyújtogatók az eddigi adatok szerdán hajnalban járhattak ott. Az ajtót valamilyen gyúlékony anyaggal öntötték le. A bűncselekmény idején az épületben senki sem tartózkodott. Az okozott kár összegét még nem állapították meg, személyi sérülés nem történt. A Nemzeti Nyomozó Iroda rongálás miatt indított nyomozást.

Az egyik szomszéd a Független Hírügynökség helyszíni tudósítójának azonban azt mondta, hogy a hajnal kettőkor történt detonáció akkora volt, hogy a szemközti házban a vakolat is lehullott a falról. A közelben lakók véleménye szerint a házat hátulról közelíthették meg a támadók, mert a szomszédban éber kutyák vannak, az ebek azonban nem jelezték, hogy valaki járna a közelben. A robbanásra felriadt szomszédok benzinszagot éreztek a ház környékén. A Független Hírügynökség értesülése szerint a házon kamera van felszerelve. Azt, hogy a támadás idején működött-e, és ha igen, mit rögzített, egyelőre nem tudni.

Olvasóink írták

23 hozzászólás
12
 • 23. dr bubo 2008. szeptember 08. 09:14
  „Mult héten belöttek a romákhoz, meg molotovkoktélt dobtak,hány millió a nyomravezetődíj?”
 • 22. csapodár 2008. szeptember 05. 10:35
  „Ha nem nagykutyáról lenne szó még ki sem mennének a helyszinre,nemhogy még nyomravezetői díjat tűznének ki.Szemét bagázs.”
 • 21. graebner 2008. szeptember 05. 10:17
  „Szipuzik is a drága, mi a fenének neki annyi festékhígító, kente volna a hajára, 5 milla”
 • 20. hu 2008. szeptember 05. 08:24
  „Feltehetően egyszerű festékhígító "lobbant be" Szilvásy György lesencefalui nyaralójában, robbanóanyag maradványait nem találták a helyszínen, és szervezett támadásra sem utalnak a nyomok - értesült a HavariaPress.”
 • 19. Kolompár Rómeó 2008. szeptember 04. 21:26
  „1: önmerénylet
  2: ha nem, akkor is megérdemli”
 • 18. 4 2008. szeptember 04. 21:03
  „Emberek, hát hogy beszéltek erről a talpig becsületes elvtársról,és a még becsületesebb pártjáról ? Na de csunyák vagytol.”
 • 17. nyárihőség 2008. szeptember 04. 20:57
  „milyen terrocselekményről hadobálsz itt öregem???????? itt az egyedüli és legnagyobb terroristák ők maguk főleg szilvásy ő riogat mindig külföldi terroristákkal az országban bármilyen rendezvényt akarnak csinálni ez a hülye szilvásy mint egy rugó,felpattan és sipitozik hogy külföldi terroristák készülnek robbantani az országban és megnevez különböző országok titok minisztériumát is honnan kapta a fülest!! de még sosem volt olyan szerencséje a hülyének hogyha rákérdeztek a megnevezett ország titokszolgálatánál hogy honnan a hir amiről szilvási hivatalát tájékoztatták ,a válasz mindig az volt hogy egy szó sem igaz az egészből ,ők nem tájékoztatták szilvási hivatalát ilyen hülyeséget ne hordjon össze!!!!!! na ilyen ez az ember!! nem is gyujtotta fel senki a nyaralóját,ő tárolta felelőtlen gondatlansággal a gyulékony anyagot a nyaralója kamrájában bivajbasznádon!!!!!!!!”
 • 16. csukjások 2008. szeptember 04. 20:45
  „akkor most melyik hazug hir a hazugabb!!!???de hiszen a nyaraló kamrájában tárolt higitó robbant be gondolom a nyári hőségnek nem mondták meg, hogy tegyen egy kanyart a nyaraló előtt mert ez a"nagy ember" szilvási hókuszpók nyaralója !!!
  a farncba már ezekkel a mindenből hirtcsinálok mégha negativ hir is csak velem foglalkozzanak!!!! megmondták azt is hogy csukjás alakokat láttak arra,gondolom autósztrádát épitenek egészen a bivajbasznádi nyaralójának az ajtajáig szilvásinak és az utépitő munkásokat látták akik a nap ellen védekeztek!!!!!! menjen már ez a hazudozó hitvány f..z a pi....ba!!!!!”
 • 15. aranka2 2008. szeptember 04. 20:36
  „Persze nem rongálás, hanem terrorcselekmény! Hivatalban lévő titokminiszterről van szó, mág ha nem állom az mszp-t akkor is!”
 • 14. aranka2 2008. szeptember 04. 20:36
  „Persze nem rongálás, hanem terrorcselekmény! Hivatalban lévő titokminiszterről van szó, mág ha nem állom az mszp-t akkor is!”
 • 13. kekecke 2008. szeptember 04. 19:41
  „elég drága ajtó 5milláért”
 • 12. kétkedő 2008. szeptember 04. 18:40
  „Ha gáz van Gyurcsány körül, mindig "megtámadnak" valakit a köreiből.
  A tettes soha nem lesz meg, ezért akár a tízszeresét is nyugodtan ajánlgathatják.”
 • 11. mrtic 2008. szeptember 04. 18:02
  „Kész röhej, a kossuth téri kocsigyujtogatásért mennyi jár?”
 • 10. Gyermek mosoly 2008. szeptember 04. 17:49
  „Inkább a rendőrség jobban tenné, ha beteg gyerekek gyogyitására, ájánlanál fel eszt az összeget.”
 • 9. rade 2008. szeptember 04. 17:48
  „Szégyenletes az ahogy a rendőrség bánik az adó fizetők pénzével.
  Szilvásy ha megakarja találni a gyújtogatót fizessen ő az ötmilliót.
  Emellett mindig azt halljuk nincs pénz a rendőrség megfelelő működéséhez, hát ezért nincs a pazarlásért.”
 • 8. pederzoli 2008. szeptember 04. 17:31
  „Amikor a hájfejű Csintalan kobakját megkocogtatták,akkor is öt milla volt a vérdíj (azért nem verték,mert ha verik,úgy jár,mint a Simon Tibi) . Nem kell izgulni,a kasszában marad az 5 milla,mert a Teve utcai lövöldöző sem lett meg,úgy Csintalan kihívójának létét is titok fedi. Ez sem lesz meg.”
 • 7. maci52 2008. szeptember 04. 17:14
  „Hogy lehet ez,minden szemétláda politikusnak pár év alatt villája,nyaralója, vagyona van? Mennyit lopnak ezek a mocskosok? Ujhülyének Badacsonytomajon,Botkának Szuha-völgyben,Szekeresnek,Meggyesinek a Balcsin stb.!Ötmillát gondolom a saját zsebéből fizeti nem az én adóimból?A saját birtokát cigányoktól védő öreg bácsit meg lecsukják!!”
 • 6. Felháborító! 2008. szeptember 04. 17:03
  „Hát ezért fizetek én adót?”
 • 5. sokolac 2008. szeptember 04. 16:06
  „Sztem a Fiesz volt és Orbán Viktor "Mongyon le!"
  100eFt-os kárért 5 millás jutalom a köz pénzén? Ez most már tényleg vérlázító.
  Tényleg bejött, most már nem az "Oszd meg és uralkodj!", hanem a "Foszd ki és uralkodj rajta!" megy.”
 • 4. Mike3 2008. szeptember 04. 16:03
  „a jó anyjukat! szemét ÁVH! amikor a cigányok lincselnek akkor hol vannak ezek a díjak?

  a moszad biztos nem volt...”
23 hozzászólás
12

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

SZDSZ: A pártlisták fele női jelöltekből álljon

Az őszi parlamenti ciklusban ismét javasolni fogja a női kvóta bevezetését az SZDSZ. A módosító… Tovább olvasom