Délmagyar logó

2018. 12. 13. csütörtök - Luca, Otília -4°C | 4°C Még több cikk.

Ötvenezer forintért adták el a 20 éves román lányt

Ötvenezer forintért vettek meg egy 20 éves román lányt tavaly augusztusban magyar embercsempészek. A nőt prostitúcióra kényszerítették, a határőrök egy Győr melletti panzióból szabadították ki néhány héttel később. Az ügyben csaknem fél év után most zárult le a nyomozás.
A határőrség 2006. július elseje, a BTK módosítása óta nyomozhat embercsempészek után. Az orosházi határőröket a román rendőrség értesítette a 20 éves lány eltűnéséről. A határőrség azonnal körözést adott ki, így néhány hét múlva egy Győr melletti panzióban megtalálták a fiatal nőt.

A 20 éves román lányt a saját anyja adta el 50 ezer forintért egy békéscsabai férfinak. A férfi előbb házasságot ígért a lánynak, és egy Békéscsaba melletti tanyára csalta, ahol több napig fogva tartotta és megerőszakolta. Utána a nőt egy győri ismerőséhez vitte, aki előbb egy határmenti osztrák bordélyházban, majd Győr melletti lakásán kényszerítette prostitúcióra a nőt, akit végül a határőrök szabadítottak ki.

Vígh Antal elmondta: a fiatal nőről kiderült, hogy anyja 8 évesen árvaházba adta. A lány 15 évesen került haza, otthon azonban előbb koldulnia kellett, majd 16 évesen az anyja arra kényszerítette, hogy szexuális kapcsolatba lépjen volt élettársával. A kapcsolatból egy szellemi fogyatékos gyermek született, akit árváházba adtak, majd a lányt anyja eladta Olaszországba prostituáltnak. A nőt az olasz rendőrség szabadította ki. Mindennek ellenére a fiatal lány újra hazament, ahol ismét koldulnia kellett, majd ismét, ezúttal Magyarországra adta el hozzátartozója.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Szűrővizsgálat

Az Erzsébet-kórház emlőszűrő centruma (Sopron, Győri út 15.) mammográfiás szűrővizsgálatra várja… Tovább olvasom