Délmagyar logó

2018. 12. 10. hétfő - Judit 2°C | 8°C Még több cikk.

P. bírja a börtönt, megöletünk vele!

Életveszélyesen megfenyegettek egy lökösházi polgárőrt hétfőn - írja a beol.hu hírportál. Annyit mondtak neki: P. bírja a börtönt, megöletünk vele.

Fával megrakott lovaskocsira figyelt fel hétfőn a lökösházi polgárőrség két tagja. A fogaton három, a helyi roma kisebbséghez tartozó ember ült. A polgárőrök úgy tudták, a romák nem rendelkeznek a környéken erdővelé, vagy fás területtel, ezért gyanakodni kezdtek, hogy nem tisztességes úton jutottak a tüzelőhöz. A polgárőrök értesítették a rendőrséget, és megpróbálták a szolgálati Lada Nivával a feltételezett tolvajok útját állni, legalábbis megakadályozni, hogy beálljanak egy ház udvarára.

Az egyik polgárőr szerint, bár a kocsin csak hárman voltak, egyre többen gyűltek köréjük. Az egyik férfi levett egy fahasábot a kocsiról, és olyan mozdulatot tett, mintha be akarná törni a kocsi szélvédőjét. "P... bírja a börtönt, megöletünk vele!" - mondta nekik egy férfi a csapatból. A polgárőrök szerint a kiérkező rendőröknek köszönhetően nem történt semmi bajuk - mesélték el a beol.hu-nak az esetet. Azt már helyi szervezet vezetője tette hozzá a beol.hu-nak nyilatkozva, hogy a lökösházi polgárőröket szinte minden intézkedésünkkor megfenyegetik.

Az esettel kapcsolatban megszólalt a Magyar Gárda is. A szervezet megyei sajtóreferense a beol.hu-nak elmondta: értesülve az esetről mozgósítják tagjaikat, hogy segítsenek a polgárőröknek Lökösházán.Olvasóink írták

21 hozzászólás
12
 • 21. dodó 2009. január 28. 12:19
  „18. hozzászólás Conquer 2009.01.27. 20:31
  ...csak a flexsnake és aranka2 ???

  Hol van ilyenkor a mi "kedves" czirok LIFEpéterkénk, a mohácsilyányok csicskása, a szegedi antiszociálisök felkent védnöke és szószólója, a deszegregáció-integráció élharcosa megélhetési cigányfajvédő, aki drága egészségét sem kímélve (tudjuk, hogy rokkantnyugdíjas) küzd és dédelmezi az övéit!”
 • 20. Hmmm... 2009. január 28. 09:13
  „Dolgozni!!! Akar kenyszermunkan, hogy megtermeljek a betevojuket.
  Ez a brigad is kezet -labat torve kereshetett munkat, mint azok a mohacsiak, akik nem kaptak meg a sved segelyt, de meg a menekult jogot sem, hanem felkothettek az utilaput. Csak a magyar allam ilyen gyenge es tehetetlen!”
 • 19. bonjovi44 2009. január 27. 22:37
  „18.Na és a JungHenrich?”
 • 18. Conquer 2009. január 27. 20:31
  „Csak azt nem tudom, hogy a flexsnake és aranka2 nevű transzport szökevények most miért nem szólnak hozzá? Mert most nincs mit mondani? :)”
 • 17. KolompárRómeó 2009. január 27. 19:38
  „16. hozzászólás TELSTAR 2009.01.27. 19:01

  Vagy amíg többségbe nem kerül. És azt beszélik a folyosón a Parlametben, hogy:
  "Hádde Gázsi! Tégedet nem závár ez á mágyár-problémá?"”
 • 16. TELSTAR 2009. január 27. 19:01
  „"Meddig nézi még el a kormány a roma kisebbség tevékenységét?"

  Ameddig hatalmon van.”
 • 15. dodó 2009. január 27. 16:14
  „Bírja a börtönt a cigány? Tán ott született?

  Viccet félretéve: ennyit a putriscigányság törvénytiszteletér?l vagy a magyar börtönök "visszatartó" hatásáról.
  Nem véletlen, hogy a kényszermunkát, a harmadik elítélés utáni automatikus életfogytot, a rezervátumot/kényszermunkatábort vagy a szibériai/törökországi bérrabtartást (a nácirasszista Németország már él is az orosz büntetőintézetekbe való kiutalással) egyre többen javasolják!

  Mindenesetre az ebb?l a cikkb?l is látható, a cigányságnak ma semmi gondot nem jelent, ha börtönbe kerü. sőt elismertebb lesz a fajtája körében!l.”
 • 14. kakoszeged 2009. január 27. 14:08
  „achilleus!
  van nagyon sok hátrányos helyzetű és tisztességes magyar is!”
 • 13. KolompárRómeó 2009. január 27. 13:04
  „11. hozzászólás Naca 2009.01.27. 11:45

  "Meddig nézi még el a kormány a roma kisebbség tevékenységét?"

  Amig tobbseg nem lesz. Lasd: tavaly mar tobben szulettek, kevesebben haltak meg. Szerintem az arany 3:1 a katranyos helyzetuek javara.”
 • 12. joy 2009. január 27. 11:59
  „Talán, ha elolvasnák a cikket, mielőtt fölteszik, nem fordulna elő mondatismétlés!!!”
 • 11. Naca 2009. január 27. 11:45
  „Meddig nézi még el a kormány a roma kisebbség tevékenységét? Meddig terjed az emberi jogok védelme? Vagy e címszó alatt minden lehet? Javaslom, a megszorításokat kezdjék a romáknál, vonják meg a segélyt, maximálják a kapható családi pótlékot és nevelésit, meglátják mekkora összeget meg lehet spórolni! És még egy megjegyzés: nem szívszorító, hogy hány idős, beteg ember megfagy a saát lakásában, mert nincs tüzelője, mert nem vitte rá a lélek a lopásra! Na erről ennyit!!!”
 • 10. babocska 2009. január 27. 11:33
  „Változtatni kellene de nagyon gyorsan a törvényeken,úgy beszigoritani az ilyen esetekben,hogy a fickó még azt meggondolja,hogy mit ejtsen ki a száján.Jól bevarni egy pár évre,de ott bennt dolgoztatni,hogy legyintse már meg a munkaszele egy kicsit Őket is.A polgárőr is hatósági ember,s hivatalos személy bántalmazása egy kicsit máskép esik latba,a biró szemében.Vessenek már egyszer végett ezenek az uralmának,mig nem lesz késő.Állitsák vissza a Csendőrséget,majd megtudnák majd a magyarok Istenét biztosan.A védői meg ne papoljanak nekem,hanem tanitsák meg ezeket a viselkedésre,a beilleszkedésre,kötelességeire.Könnyű ott védeni,papolni,nekik mig Ők millás fizetésekkel zsebeikben szövegelnek.Tegyenek rendet köztük,úgy mint Borsodban a Lakatos Attila.Az legalább megmerte mondani ország-világ előtt az igazságot.A verekedni akaró társulatot varják be pár évre és meglesz oldva a tüzelési gondjuk,mert a Csillagban fütenek majd rájuk.”
 • 9. Horton 2009. január 27. 11:33
  „Az embernek már a gyomra is felfordul tőlük......../ nagyon nagy tisztelet a kivételnek! /
  Egy kegyetlen nevelés hiányzik nekik, de nagyon.
  Azt is csak rezervátumban, mindenkitől elkülönítve, fegyveres őrökkel.......
  A tegnap esti Storytv-n, a Havas vendégei voltak a " cigányság nagyjai " / az országos vajda, és két képviselő /, és a téma nem más volt mint a " cigánybűnözés ".
  A Havas helyt állt, úgy ahogyan kell, egy ilyen jellegű témában, de gusztustalan volt a két képviselő, akik mindent cáfoltak, és egyfolytában azt erőltették, hogy " nincs bizonyíték a cigánybűnözésre "!!!!
  Mire a Havas azzal fejezte be a műsort, "... ha majd a cigányok eljutnak arra a szintre, hogy az iskolákat, kollégiumokat és óvódákat tisztességgel megtöltik, akkor minden reggel egy csokor virággal fog kedveskedni Kállay úrnak........"”
 • 8. gróf 2009. január 27. 11:04
  „Favágó álláshirdetésre jelentkezik egy ember.
  - Milyen referenciamunkát tud felmutatni?-Kérdezi a főnök.
  - Hát á Káláhári erdőt.- Mondja a jelentkező.
  - De hát a Kalahári az egy sivatag!!!-Csodálkozik a Főnök.
  - Há most mán áz.- Hangzik a büszke válasz.”
 • 7. baja2005 2009. január 27. 11:03
  „Sajnos egyre többen lépik át a törvényi határokat. Én csak azt kérném a "törvényhasználóktól", hogy egy itéletnél ne vegyék figyelembe az elkövető bőrszínét. Minden törvény vonatkozzon mindenkire!!!
  A gárdát lassan a feledésbe kellene meríteni! Jobb nekünk gárdák nélkül (az Ifjú Gárda sem jött be :-))”
 • 6. achilleus 2009. január 27. 10:49
  „Egy másik - fontosabb - hír margójára (ld. Belföld rovat, késnek az ösztöndíjak)
  2. hozzászólás achilleus 2009.01.27. 10:45
  Kedves Kamu/Néni. Ezek felsőoktatási ösztöndíjak lehetnek, legalábbis ők vehetnek fel diákhitelt. Azok a romaszármazású fiatalok, akik a felsőoktatásba kerültek igenis megérdemelnék, hogy a HIVATAL a lehető legnagyobb méltányossággal járjon el az érdekükben. Ezek a fiatalok valószínűleg egyébként is nehéz anyagi körülmények közül jönnek, erre az a kormány, amelyik éjjel-nappal rasszistázik, az teszi számukra lehetetlenné a felemelkedést, adminisztratíve gátolva a tanulmányaikat. A (...ez a durva jelzők helye...) kormány ezzel azt bizonyítja, hogy NEM IS AKARJA a cigányok felemelkedését, csak ürügy a cigányvédelem, nekik az a jó, ha a cigány ott marad a putriban.”
 • 5. nyomdasz63 2009. január 27. 10:34
  „Móravárosba is elkelne pár polgárőr,a városőrség itt=0 .”
 • 4. antikos 2009. január 27. 10:18
  „Ez van! Idáig jutottunk!”
 • 3. KolompárRómeó 2009. január 27. 10:09
  „Ejszakai muszakosok voltak mind, ezert tudtak "egyre nagyobb szamban" megjelenni a tesok, unokatesok.

  Kerem a kormanyt, hogy a tervezes alatt levo adoatrendezes soran az adofizetoktol vegyek el mindtol a csaladi potlekot es az eselyegyenloseg, igazsagossag es raszorultsag alapjan ezeknek adjunk meg tobbet, hogy mind a 10-12 gyerekuk is hasonlo mentalitasu allampolgarra fejlodhessen, aki majd az en nyugdijamat fogja fizetni a jarulekaibol, mire odakerulok.

  Koszonom elore is.

  Ja es szerintem adot is kene emelni eme Indiabol ide reinkarnalodott katranyos helyzetu, agyonintegralt es tuledukalt embertarsaink meg magasabb szintu penzugyi tamogatasara.”
 • 2. KamuNeni 2009. január 27. 09:51
  „Igazsag szerint a ciganynak aki a kijelentest tette mar bortonbe kellene lennie. Miert van az hogy ezek a szarok igy viselkedhetnek??? Ezt a tetvet mar bortonbe kellett volna tenni abban a pillanatban mikor kijelentette hogy megoletik vele. Mi ez ha nem halalos fenyegetes???? Szerintem a ciganyt kellene megoletni valakivel. Igy jogos?? fogat fogert?”
21 hozzászólás
12

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Még mindig lehetnénk bioüzemanyag nagyhatalom

Mintha minden összejátszott volna az ellen, hogy az eredeti elképzelések szerint megvalósuljanak a magyar bioetanol-ágazat felfuttatását célzó tervek. Tovább olvasom