Délmagyar logó

2019. 01. 18. péntek - Piroska 2°C | 7°C Még több cikk.

Pályázatot hirdet a mosonmagyaróvári Hansági Múzeum

A mosonmagyaróvári Hansági Múzeumot létrehozó Moson Megyei Történelmi és Régészeti Egylet idén ünnepli megalakulásának 125. évfordulóját. EbbQl az alkalomból az intézmény múzeumpedagógiai rendezvénysorozata részeként óvodásoknak és alsós diákoknak rajzpályázatot, alsó és felsQ tagozatos tanulóknak pedig fogalmazáspályázatot hirdetnek „125 éves a múzeumunk” címmel.

A rajzpályázatnál A/4-es méretq, szabadon választott technikájú alkotásokat várnak, amelyeknek a hátoldalán fel kell tüntetni a rajzoló nevét, életkorát, a mq címét, az óvoda, iskola nevét. A fogalmazásoknál alsósoktól legalább fél, de legfeljebb egy A/4-es kézzel írott oldalt, a felsQsöktQl pedig legalább egy, de legfeljebb két A/4-es kézzel írott oldalt várnak. Itt is fel kell feltüntetni az író nevét, életkorát, a fogalmazás címét, valamint az iskola nevét.
A pályamqveket a Cselley-ház (FQ út 19.) irodájában lehet leadni hétközna-

pokon reggel 8 és délután 3 óra között, vagy postai úton küldeni a Hansági Múzeum, Mosonmagyaróvár, Pf. 25 levelezési címre. A pályázatok leadási határideje március 23. BQvebb információ Hellebrandt Évától kérhetQ a 96/212-094-es telefonszámon vagy a hansagi_kapcsolat@gymsmuzeum.hu e-mail címen.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Hogyan érinti a gépjárműadó változása?

Tovább olvasom