Délmagyar logó

2019. 05. 26. vasárnap - Fülöp, Evelin Még több cikk.

Pavarotti végrendelete

Luciano Pavarotti, az egy héttel ezelőtt elhunyt nagy olasz énekes, aki a sajtó által 200 millió euróra (több mint 50 milliárd forint) becsült örökséget hagyott családjának tagjaira, saját maga ennek az összegnek a negyedéről rendelkezhetett csupán végső akaratában – közölte a közjegyző, akit csütörtökön idéztek az olasz médiában.
Luciano Buonanno közjegyző az olasz bulvársajtóban megjelent cikkeket kommentálta, amelyek azt taglalták, hogy miként hat a művész első és második házastársa, illetve a két családja közötti feltételezett rossz viszony a vagyon sorsára. Pavarottinak három lánya volt első házasságából, majd 2003-ban újra megnősült, elvette élettársát, Nicoletta Mantovanit, aki több mint 30 évvel fiatalabb nála – és aki szintén szült neki egy kislányt.

„Az örökség 50 százaléka a törvény szerint a négy lány között oszlik meg, 25 százaléka a feleséget illeti meg, és a további 25 százalék a »rendelkezési« rész, amely fölött a végrendelkező szabadon diszponálhatott" – mondta el Luciano Buonanno.

A közjegyző július 29-én rögzítette Pavarotti végrendeletét, és mint mondta, nem tud arról, volt-e előző testamentum, illetve ha volt, az általa felvett utolsó tartalmazott-e módosítást. A végrendeletet még nem bontották fel, amikor Buonanno a felosztás szabályairól nyilatkozott.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Irakiak bolgár személyivel

Tovább olvasom