Délmagyar logó

2019. 05. 20. hétfő - Bernát, Felícia Még több cikk.

Peodfíliával vádolták, felakasztotta magát

Pécs — A molesztált kislány apja a Ciszterci Nevelési Központ Általános Iskolájában volt karbantartó: két hete nyitott rá kollégájára, K. Zsoltra († 5 0 ), akit elképedésére 14 éves kislányával, Viviennel talált intim helyzetben.
Lekevertem Zsoltnak két nagy pofont, ám visszafogtam magam, hogy ne tegyek komolyabb kárt benne. Azonnal jelentettem az igazgatónőnek. Mindkettőnket szabadságra küldtek, én később felmondtam. K. Zsolt másnap a nyaralójában felakasztotta magát – mondta el az apa a  Blikknek.

Az iskola igazgatónője, Késmárki Tiborné (39) közleményben azt írja: jegyzőkönyvet vetettek fel, meghallgatva a másik karbantartót is, aki tagadott; állítása szerint ő háttal állt az ajtónak és a lánynak is. A rendőrségi eljárás eredményéről tájékoztatást nem kaptak, így az igazgatónő utasította minden beosztottját, hogy ne nyilatkozzanak.

Olvasóink írták

 • 11. tozso 2008. december 03. 20:34
  „Büntetőjogilag ez már nem is számít bűncselekménynek,ha a lány is beleegyezett,ugyanis 14 év felett már lehet.”
 • 10. gyarmati_nő 2008. december 03. 15:57
  „A "peodfília" szörnyű bűn...”
 • 9. N.P. 2008. december 03. 14:21
  „Mathiasking
  "A pedagógus és a pedofil között az a különbség, hogy a pedofil legalább szereti a gyerekeket."
  Hogy te mekkora barom vagy.”
 • 8. iri 2008. december 03. 13:48
  „Szerintem is elég beteg a világ egy része. Mondhatják a szülői felelősséget, hogy miért engedik egy 14 éves kislánynak, hogy felnőtt nőnek nézzen ki, de azok nem mindenhez kérnek engedélyt. Pedig a törvény szerint is egy gyereknek nemcsak jogai vannak, hanem kötelességei.
  Bár egy felnőtt életmódot folytató tizenéves már nem gyerek.”
 • 7. triniti 2008. december 03. 12:04
  „Akkor amikor a felnőtt műsorban Lüszike énekli az ájvilolvéjszlávjút nem tudom mégis kinek a kedvére...
  Pedofil az egész világ. Ahogy öltöztetik, ahogy viseltetik a gyerekeket...”
 • 6. nagab 2008. december 03. 11:06
  „Egy ORSZÁGOS PEDOFILLEBUKTATÓ KAMPÁNYT INDITÍNÉK!!!!
  sok ember tuti lebukna és nyilvánosságra kerülne tette!És ha csak minden második felakassza magát, már jól járnak az embereknek!Csak így tovább!”
 • 5. Zs 2008. december 03. 10:45
  „iri
  Sokat tudsz, de biztos van komoly rálátásod.
  Egyébként csak az utcán járva is megatapasztalható részben ez a jelenség - de amikor "a nap szépe" is nem egyszer 17 éves...”
 • 4. iri 2008. december 03. 10:21
  „A mai 14 éves lányokat elnézve nem a kisgyerek szó jut először eszünkbe, tehát szerintem a férfi se a gyerekek iránti beteges vágyát teljesítette. Persze felnőtt emberként tudnia kellett volna, hogy ez nem helyes, de sok 14-15 lány intenzívebb nemi életet él, mint a felnőttek. És nem erőszakból, hanem vagányságból vagy mert kívánják.....”
 • 3. Zs 2008. december 03. 10:07
  „Iza3
  Inkább az a kérdés, hogy valóban több-e a pedofil eset, hanem, hogy korábban mennyiről nem hallottunk...
  A tette egyébként valóban követendő, így nem kell eltartanunk!”
 • 2. Mathiasking 2008. december 03. 09:58
  „Mondtam a korábbi hozzászólásomban: A pedagógus és a pedofil között az a különbség, hogy a pedofil legalább szereti a gyerekeket.
  Az biztos, hogy a börtönben keserves életük lehet, ha az öngyilkosságba menekült.”
 • 1. Iza3 2008. december 03. 09:38
  „Elképesztő ez a rengeteg pedofil eset mostanában! Gyakorlatilag minden napra jut 1. És még mennyi van, amiről a közvéleménynek nincs tudomása......
  Komolyan? Miért nem megy az ilyen kurvához? Sajnálja azt a 4-5ezer forintot egy numeráért.....? Ezek szerint, igen. De az előbbiért legalább nem dugják börtönbe, ha kitudódik.
  Jó lenne, ha példás büntetés járna már a kiskorúakkal fajtalankodóknak. Legalább 15-20 év. Addig pedig a rabtársak élvezkedjenek rajta, -megérdemli.
  Ennek a cikkben szereplő palinak is lehetett félnivalója, ha felkötötte magát..... (Hozzáteszem, -legnagyobb elégedettségemre! A többi görény is példát vehetne tőle....)!!”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Molnár Csaba: Gázár, MÁV, autópályák

A jövő év első felében lehet tartani a mostani gázárakat és a támogatási rendszer is a jelenlegi formájában marad 2009-ben - mondta Molnár Csaba, közlekedési, hírközlési és energiaügyi miniszter az RTL szerda reggeli Híradójában. Tovább olvasom