Délmagyar logó

2019. 01. 20. vasárnap - Fábián, Sebestyén -4°C | 2°C Még több cikk.

Pillanatképek - rendhagyóan

Fényképek minden otthonban vannak, általában azonban - bármily kedves emlékek is fűződnek hozzájuk - száműzve pihennek egy poros fényképalbumban. Pedig másképp is lehet!

A legegyszerűbb persze egy szép keretben elhelyezni a képeket, de sokak szerint ez csak a becses családi fotóknak dukál. Azonban a kedves pillanatfelvételekben, a legutóbbi nyaraláson készült képekben is szívesen gyönyörködünk még egy kicsit, mielőtt betesszük őket az albumba. Most két könnyen megvalósítható, fiatalos megoldást kínálunk.

Képtartó tábla

Ez kamasz- vagy dolgozószobába nagyszerűen passzoló darab egy csomagolópapírral bevont egyszerű farostlemezből készült, amelyet sokszorosan körbetekertünk kötözőspárgával. Hogy ez utóbbi ne csúszkáljon és ne lazuljon ki, célszerű a tábla hátulján, kétoldalt pillanatragasztóval rögzíteni. A kész táblán csak be kell tűzködnünk a fotókat a zsinórok alá, vagy egy irodai csipesszel felaggatni rájuk.  

Csipesz & fogasSzintén csipeszeket  - ezúttal sima fa ruhacsipeszeket - hívtunk segítségül a másik képtartó elkészítéséhez. Ezeket egy-egy régi vállfa leszerelt akasztójával "egyesítettük", így szinte bárhova felakaszthatóak. Mindkét képtartó előnye, hogy egy pillanat alatt cserélhetők bennük a fényképek.      

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Manzarek megvalósítja Morrison filmötletét

Ray Manzareket immár életfogytig "Door"-nak tekinthetjük: a Doors orgonistája nem tud és láthatóan… Tovább olvasom