Délmagyar logó

2019. 01. 17. csütörtök - Antal, Antónia 0°C | 10°C Még több cikk.

Pornóképek egy marcali angoltanárnőről

Pornófelvételeket találtak egy marcali tanárnőről a diákjai az interneten. A gimnáziumi angoltanárnő csütörtökön felmondott munkahelyén, miután a hír az iskola vezetéséhez is eljutott - írja a Blikk.
Az iskolában pénteken szülői értekezleten próbálták meg lecsillapítani a megbotránkozott szülőket. Egyik diákja a Blikknek azt mondta, a tanárnővel bármiről lehetett beszélgetni, nem voltak tabuk számára.

Sziasztok, szívesen venném, ha rendesen, keményen elrendeznétek. Annyian jöttök, ahányan akartok, várom a jelentkezéseteket" – írta reménybeli szexpartnereinek a tanárnő. Bemutatkozó oldalán Eszter így vall: „Kedvesem nem féltékeny, szeretjük a bulikat, több pasival."

Azonnal távoznia kellett a Berzsenyi Dániel Gimnázium angoltanárnőjének, M. Eszternek, miután valaki rábukkant az interneten a pornóképeire. A szexoldalra kattintva bárki betekintést nyerhet a tanárnő testének legtitkosabb zugaiba, és a diákok éltek is a lehetőséggel.

Olvasóink írták

80 hozzászólás
 • 80. XxLolitaDollxX 2009. február 21. 19:39
  „Gimnazistaként nem hinném, hogy a tudat, hogy bizonyos tanárnő mivel tölti a saját szabadidejét, befolyásolni tudná az iskolai eredményeinket. Persze az ügy elterjedése esetén a diákok talán másként viszonyulnának magához a tanárnőhöz, de az érintettnek ezt már akkor fel kellett vállalnia, amikor feltette a netre a "dolgokat"...”
 • 79. MANDELA 2009. február 04. 12:55
  „NÉRT NEM TANIT BIOLOGIÁT?”
 • 78. MANDELA 2009. február 04. 12:22
  „HOL LEHET MEGNÉZNI AZ AKCIÓKAT TUDJA VALAKI? ANGOL ÉS FRANCIA NYELV TANÁRNÖRÖL?”
 • 77. smalltown 2009. február 03. 20:01
  „76
  megis azt hol olvastad,hogy a pedagogusnak meg otthon is tilos a szex?
  Vagy tenyleg ennyire ertetlen vagy”
 • 76. smpeti 2009. február 03. 17:18
  „Megnéztem a képeket és a videót is.
  Nem értem a polémiát!
  Nem az iskolában, nem tanítás közben, nem a diákjaival készültek.
  Szabadidőben, az iskolán kívül, van olyan törvény, ami meghatározza, hogy egy pedagógus milyen tevékenységeket végezhet és milyeneket nem?
  PEDAGÓGUSOKNAK MÉG OTTHON IS TILOS(!) A SZEX! Röhejes!
  Ezek szerint a pedagógus nem szeretkezhet, nem mehet naturista strandra, és egyáltalán: a pedagógus felejtse el a nemiséget, fogadjon cölibatust!
  Nos, ha nem így van, akkor árulja el nekem valaki, hogy kinek, mi köze van hozzá, mit csinál a tanárnő szabadidejében!

  Csak csendben jegyzem meg: Én sem dobnám ki a hölgyet az ágyamból!”
 • 75. flexsnake 2009. február 02. 11:04
  „74. hozzászólás SP 2009.02.01. 21:28
  Annyira nem. ;)”
 • 74. SP 2009. február 01. 21:28
  „"""""""""""""""72. hozzászólás flexsnake 2009.02.01. 17:09

  68. hozzászólás SP 2009.02.01. 11:51
  ,,Azért azt tudni kell, hogy a tanár példaképe a diáknak, ami kell a sikeres oktatási nevelési munkához!"

  40 év berögződött hülyesége :)""""""""""""""

  Amihez nem értesz, arra nem kellene kategorikus véleményt mondani. A tanári pálya nehézségei, problémái a szakma jegyei igen messze vannak tőled, mint Makó Jeruzsálemtől.”
 • 73. smalltown 2009. február 01. 18:09
  „az egeszhez semmi koze a prudsegnek, demokracianak, Amerikanak meg amit itt osszezagyvaltok.Igen,a tanarnak is lehet maganugye. Amit az internetre felpakol az mar nem maganugy. Egy tanarnak nem eleg, hogy jol tudja az anyagot, o az egesz szemelyisegevel formalja, neveli a diakokat.
  S hat ha a tanarneninek is lehet,akkor mi rossz van abban, ha a diakok is kovetik a peldajat?
  http://www.hirextra.hu/hirek/article.php?menu_id=2&cat=1&article_id=119858#”
 • 72. flexsnake 2009. február 01. 17:09
  „68. hozzászólás SP 2009.02.01. 11:51

  ,,Azért azt tudni kell, hogy a tanár példaképe a diáknak, ami kell a sikeres oktatási nevelési munkához!"
  40 év berögződött hülyesége :)

  70. hozzászólás persona 2009.02.01. 12:29

  ,,N.P. nem értek egyet veled. Az lehet, hogy Amerika prűd, de csak elméletben. Emlékezz vissza, Clintonnak is megbocsájtották a kis afférját Monica Lewinskyval. és a hölgy sem ment tönkre vele."
  Clintonnak a felesége bocsájtotta meg, az emberek viszont azt nem hogy eskü alatt hazudott. Neki azért távoznia kellett, nálunk a böszme király maradhat :D

  A magyar oktatási rendszer nem a legjobb, de nem is a legrosszabb. Sokszor az a probléma hogy a tanulók figyelmét nem tudja magára vonni a tanár. Na ennek a tanárnőnek ez tuti sikerült :D Majd eltelik pár év és elfogadott lesz az is hogy az ember iskolán kívül magánember.
  A VHK énekese az MTA tagja volt, egy elismert csillagász, majd kirúgták mivel a zenekar amiben játszott eléggé elvont volt. Ezek beidegződött ezeréves elmebajok, hogy valakit az alapján ítélnek meg hogy mit csinál a magánéletében.
  Mikor én hazajövök, a munkahelyemen hagyom az ottani dolgokat és magánemberként nem azt folytatom tovább. Sőt teljesen ellentétesen öltözködöm amit először rosszallóan néztek a kollégák és felnyomtak a főnökömnél, majd lecsengett az egész. Szerencsére nekem olyan felettesem volt akkoriban akinek egy dolog számított: a munkában 100%-osan állj helyt a többi nem számít. Nem számít hogy a tanár mit csinál magánemberként ha ez nem megy a tanítás rovására. Itthon sajnos úgy látom hogy arra megy mivel a tanároktól elvették a fegyelmezés jogát, lassan hason csúszva kell elnézést kérnie azért ha rászól egy diákra hogy órán figyeljen. Mintha egyenesen neki kellene köszönetet mondania azért hogy taníthat. Nem hiszem hogy rosszabb tanár lenne ettől az esettől. Hibázott mikor arccal együtt vállalta a képeket, de nem ölt embert, nem ártott ezzel senkinek.”
 • 71. N.P. 2009. február 01. 15:35
  „persona 2009.02.01. 12:29

  Elnézést, de Te a nagypolitika Amerikáját kevered a mindennapok Amerikájával.
  Az oktatás a mindennapok, a bőrünkön érezhető valóság. Szerintem az Államokban nem találsz olyan iskolaszéket, aki ezt a hölgyet - ezek után - alkalmazná.”
 • 70. persona 2009. február 01. 12:29
  „N.P. nem értek egyet veled. Az lehet, hogy Amerika prűd, de csak elméletben. Emlékezz vissza, Clintonnak is megbocsájtották a kis afférját Monica Lewinskyval. és a hölgy sem ment tönkre vele. Feltételem nem tudod mi lett vele. Nos, a hölgy azóta multimilliomos lett, táskákat tervez, és Amerikában egyetlen nívós divatbemutatót sem rendeznek meg az ő retiküljei nélkül. Ennyit a prűd Amerikáról..:-)”
 • 69. N.P. 2009. február 01. 12:02
  „sugárbányász 2009.02.01. 10:28
  Az oktatásunk melyik része is amerikanizálódott? Mit is jelent ez pontosan? Mi köze ennek ehhez az egészhez? Csak a tisztánlátás végett: az amerikainál nem sok prűdebb, álszentebb társadalom van a világon.”
 • 68. SP 2009. február 01. 11:51
  „Azért azt tudni kell, hogy a tanár példaképe a diáknak, ami kell a sikeres oktatási nevelési munkához!

  A képek főiskolás korában készültek, amikor még azt sem tudta előre biztosan, hogy hol és mit fog dolgozni.
  A gyerekeket meg nem keverte bele a magánéletébe.

  Azért valami mégsem jó a dologban. A tányér is porcelán, meg a WC kagyló is, de azért maradnék a tányérnál.
  Nem szeretném a gyermekemnek tanárnak. De .....

  Természetesen nem a kiskorúaknak szánják ezeket az oldalakat. A megoldást itt kell keresni.

  Kovi lehet, hogy tudna hasznos munkát adni Neki.”
 • 67. sima 2009. február 01. 11:14
  „Azért érdekes országban élünk. Aki közszereplő az ne meztelenkedjen , de akkor miért nem rugják ki mondjuk Benkő Dánielt az RTL-től és az összes olyan újságírónőt vagy müsorvezetőt akinek meztelen fotói jelentek meg újságokban ? Nekik lehet ? A tanárnőnek meg tilos ? D(K)urva nagy demokrácia...gratulálok !”
 • 66. sima 2009. február 01. 11:14
  „Azért érdekes országban élünk. Aki közszereplő az ne meztelenkedjen , de akkor miért nem rugják ki mondjuk Benkő Dánielt az RTL-től és az összes olyan újságírónőt vagy müsorvezetőt akinek meztelen fotói jelentek meg újságokban ? Nekik lehet ? A tanárnőnek meg tilos ? D(K)urva nagy demokrácia...gratulálok !”
 • 65. DMagóg 2009. február 01. 11:03
  „63. babocska!

  Mondod Te: ,,Aki prüd az ne szövegeljen..."

  Mondom én: Aki nem prűd, az ne szövegeljen!

  (Egyébként én sem vagyok prűd.)

  Szép napot kívánok Neked!”
 • 64. persona 2009. február 01. 11:01
  „A hozzászólók írásai alapján a konzekvencia a következő: A tanárnénit bármelyik apuka szívesen megrépázná, csak a gyerekét ne tanítsa.. gratulálok!:-)”
 • 63. babocska 2009. február 01. 10:38
  „Ma már nem tabu az ilyen dolog,az a lényeg,hogy az iskolában normálisan tanit,vagy nem.Egyesek talán azt akarják,hogy apácák oktassák a gyerekeket.Azoknak ott volt partnernek a pap,de minden szinten.Vagy vitte magával mindehová ahova elhelyezték az úgymond "Szakácsnőjét".Az,hogy az iskolán kivül mivel tölti az idejét,a túlfütött energiáját az meg kinek mi köze hozzá szerintem.Az meg ,hogy szép a teste,jó az alakja azt csak irigyelni kell tőle.Ja mert régen a férj még a feleségét sohasem látta ruha nélkül,akkor ez volt a divat.Ma már más ,és ezt tudomásul kell venni.Aki prüd az ne szövegeljen szokja meg az idők szavát,ma ez van és kész.”
 • 62. sugárbányász 2009. február 01. 10:28
  „Jónéhányan irigylik, hogy jól nézki a tanárnő, és van bátorsága alkalmazkodni a polgári demokratikus polgári demokrácia modern nyugati felfogásához. Külömben is. Amerikanizálódott a társadalmi beállítottságunk és amerikanizálódott az oktatási rendszerünk. A szinvonala nem sülyedt, hanem zuhant.
  Szebb jövőt!”
 • 61. Egy_a_sok_közül... 2009. február 01. 08:48
  „Sajnálom, hogy már nem vagyok gimnazista, biztosan megtudnám hol fog ez után tanítani Eszterke, és oda járnék "nyelveket" tanulni, különös tekintettel a franciára!”
80 hozzászólás

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

5-10 forinttal drágulhat a benzin a jövő héten

A drágulás a kőolaj árának növekedésének és a forint gyengülésének köszönhető - derül ki a… Tovább olvasom