Délmagyar logó

2019. 01. 24. csütörtök - Timót -2°C | 1°C Még több cikk.

Rárántotta a kormányt a rendőrökre egy kamionos

Rárántotta a kormányt a szemből érkező rendőrautóra egy kamionos szerdán délután a Somogy megyei Igal közelében. Az egyenruhásoknak sikerült kivédeni a balesetet, majd elfogták az erőszakos sofőrt.
A teherautós szerdán délután Igal felé tartott, amikor meglátott szemből érkezni egy rendőrautót. A sofőr ezért szándékosan áttért a baloldali sávba, gyakorlatilag rárántotta a kormányt a szolgálati autóra. A rendőrök kivédték a balesetet és nem hajtottak bele az árokba, hanem egyből a jármű után indultak - tudta meg a Független Hírügynökség a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletén.

A járőröknek később sikerült feltartóztatniuk a sofőrt, aki azonban még akkor is agresszív módon viselkedett a rendőrökkel. Az 52 éves magyaratádi férfit a történtek után előállították a rendőrségre, az ügy kivizsgálását pedig a Kaposvári Rendőrkapitányság közlekedésrendészeti osztályának munkatársai kezdték meg.

Olvasóink írták

 • 15. Gergő 2008. február 23. 19:13
  „Beszállok a vitába..

  Gabi! Már értem a férjét, hogy miért választott ilyen szakmát magának, gondolom addig sem kell otthon hallgatnia az olyan sületlenségeket, mint amilyenekkel ezen a fórumon megajándékozott bennünket.

  Csak hogy összegezzem:
  Ön olyan országban szeretne élni, ahol a magyar az mindennemmű törvényi előírások felett rendelkezik, még rendőrrel szemben is.
  Ön olyan országot képzel el ideálisnak, ahol a KRESZ szabályait megszegő állampolgárnak joga van az őt ezért megbüntető rendőr életét elvenni.
  Ön olyan országban érezné jól magát, ahol bármikor megteheti hogy labilis idegállapota miatt egy másik állampolgáron kiélhesse pillanatnyi dühét (pl. átsorol a szemközti sávba..).
  Ön szerint magyarnak lenni annyit jelent, hogy nem vonatkoznak rá törvények.

  Mérhetetlenül sajnálom hogy 3 családot kell eltartania, de méginkább azokat, akik abban a családban nőnek fel. Rettenetes belegondolni, hogy hány ilyen gyenge elméjű szülő élhet még ebben az országban, akik hasonlóképpen gondolkoznak, és ilyenekre nevelik a gyermeküket. Gondolom a kedves férje világ életében betartott minden szabályt, makulátlan szakmai múlttal rendelkezik, és külföldön járva a bajba jutott kollégák felkutatását preferálja jobban a kicentizett menetidővel szemben. Gondolom a férje cégénél tolerálják azt a pár órás, vagy napos késést, ami egy bajbajutott munkatárs kisegítése miatt keletkezett. Biztos vagyok abban, hogy akárhányszor is büntették a rendőrök, az kivétel nélkül mindig indokolatlan volt, ahogyan a büntetés mértéke is.

  Kedves Gabi. Ma már az elmebetegség gyógyítható. Ne szégyelljen elmenni orvoshoz vele.

  Gergő”
 • 14. Kért Elek 2008. február 22. 07:39
  „Kedves Gabi !

  Nem áll modomban tovább vitatkozni veled, okos enged az IQ ha gyenge is én inkább a családom mellett szeretem eltölteni az estéimet nem pedig egy 20 tonnás fülkéjében.Kívánom legyetek boldogok a pároddal. Ha lehet, és nem sértelek meg vele itt kívánok neki balesetmentes vezetést .”
 • 13. Gabi 2008. február 22. 06:15
  „K. Kért Elek!
  A helyesírási problémáid alapján megkérdőjelezem, hogy te milyen állampolgár is vagy valójában. Semmi gond előfordul az ilyen. Nekünk három családunk van, a probléma nem az, hogy ki hová tud menni nyaralni, ülj te is nyeregbe ( mármint, ha alkalmas lennél rá és akkor majd megtudod, hogy mi milyen áldozattal jár ) A buta ember pedig te vagy, hogy nem látsz az orrodnál tovább és csak úgy tudsz élni, hogy hagyod, hogy annál fogva vezessenek. Azt csodálom, hogy ilyen IQ-val egyáltalán a kamionosok szóba álltak veled. Vagy csak álmodtál, vagy olvastad okoska? Halvány lila gőzöd sincs az összetartásukról, az "igazi kamionos" megtesz mindent a másikért. De valószínű elfelejtetted a témát. A téma az volt, hogy a rendőri hozzá állás milyen magyar honban. Nem tartoznak a közkedvelt szférába úgy gondolom. Az elmúlt időszak eseményei mintha ezt igazolnák.”
 • 12. skorpio21 2008. február 22. 05:35
  „Kedves Kért Elek!


  Ha ennyi mindent hallottál a kamionosoktól,akkor biztos eljutott hozzád az a "kamionos mondás"is,miszerint
  NEM MINDEN SOFŐR KAMIONOS,AKI NAGY AUTÓVAL JÁR!?
  Az utóbbi években roppantul "felhígult" ez a szakma is!Sok a rutintalan,eddig csak a homokbánya és az építkezés között "kamionozó nagyarc",akik mióta uniósak lettünk felavanzsáltak teherautó sofőrből kamionossá,mert a nemlétező határ túloldalára járnak!
  Ettől eltekintve,nem egészen érthető a fenti cikkben leírt történet,és szeretném,ha még visszatérne rá az újság,hogy talán megtudhassuk mi is történt valójában!”
 • 11. Kért Elek 2008. február 21. 23:02
  „Kedves Gabi!

  Igazad van nem jártam még ezen helyeken ugyan is nem engedhetem meg magamnak a KÉT CSALÁD NEVELÉSE MELLET, hogy külföldre utazzak akár egyedül akár a családdal, de tovább megyek még az országon belüli utazás is kimerül a nagymama látogatásából ami tőlünk kb.: 10 Km. A férjed elég butalehet vagy a birság összegének befizetési helyére kísérték a rendőrök, hogy meggyőzödjönek róla be fizeti-e az birságot.El kell, hogy mondjam neked a MAGYAR KAMIONOSOKAT ÚTÁLJÁK a legjobban,mivel ők azok akik SOHA NEM ÁLLNAK MEG SEGÍTENI A BAJBA JUTOTT KAMIONOS TÁRSAIKONmég akkor sem ha az MAGYAR. Ezt sanálattal hallottam nem egy kamionostó,l és hidd el volt közöttük úgy Német, Román, Török és végül /utoljára hagytam a neked való csattanót/ MAGYAR (csupa nagybetűvel) soffőr.”
 • 10. Gabi 2008. február 21. 22:09
  „Kedves Kértelek!

  A neved nem véletlenül írtam így, kértelek, hogy érts meg. Mint kamionos feleség, tudom, hogy mivel jár a magyar és az uniós közlekedés. Biztos vagyok benne, hogy életedben nem jártál még sem német, sem spanyol, sem francia honban (mivel uniósak vagyunk, ugye!) , mivel az ottani törvény és képviselői porló nyomába nem érhetsz te sem és bajtársaid sem, ha mondhatjuk így...A férjemet 50 km-en keresztül képes segíteni a francia, vagy német rendőr, veled, vagy saját honfitársainkkal ellentétben. A magyar rendőr azt élvezi, ha egy háromgyerekes családapát büntethet és elszakíthat a családjától. Hát esküdj föl TE is! Hány gyereked van??”
 • 9. Cseter János 2008. február 21. 12:55
  „Nevetséges! Az 52 éves kamion söfőr, már nem gyerek, és nem szokta a vele szembe jövő közlekedőket ilyesztegetni! Mint, ahogy olvasótársaim is írják nincs esélye egy embernek a több emberrel szembe a bizonyítási eljárásban! Persze a döntéshozónak vannak lehetőségei a valóságról meggyőződni. Nem hinném, hogy volna olyan sajtó amely már kiteregette volna a bíróságonál lévő rendőri pervesztes ügyeket! Így az olvasótársaim sem képesek tárgyilagosan hozzászólni egyetlen egy esethez sem! Általában a képzelőerő az amire alapozzák. Véleményüket élil ki, fantáziájuk kéj érzéseit.
  Igaz ezt is várja az ügy kippttantója, más célja nem is lehet.”
 • 8. Kért Elek 2008. február 21. 07:56
  „Kedves Gabi !

  Teljesen elítélem a hozzászólásod, főleg az utolso soraidat. Te úgy gondolod ha valaki rendőr már csak azt érdemli, hogy egy idióta leszorítsa az útról, vagy ne adj isten lőjék agyon mint egy kutyát.Szerintem aztcselekszik amire felesküdtek, lehet, hogy éppen egy bejelentést mentek volna kivizsgálni, vagy egy baleset helyszínére. dene ragozzuk tovább. Az a Magyar emberek legnagyobb problémája, hogy rendkívüli módon tudja a jogait, de viszont a KÖTELESSÉGEIKET már nem akarja tudni. Kívánom, hogy egy alkalommal találkozol te is majd egy ilyen kamionossal.”
 • 7. skorpio21 2008. február 21. 07:36
  „Más szemszögből is szerettem volna erröl a témáról olvasni,de eredménytelenül kerestem több honlapon,semmit nem találtam az üggyel kapcsolatban!Lehet,hogy ez csak az én hibámból történt,ezért,ha valaki találna az üggyel kapcsolatos írást legyen kedves megosztani velem,hol találta!Köszönöm!
  Egyébként szívből szajnálom az illetőt,mert bármi is történt a rend őrei (a cikk szerint) többen voltak az ő szavuk áll szemben az egyedüli "elkövetőével"!”
 • 6. Gabi 2008. február 21. 07:01
  „Kedves Szörnyűlködő és Bumeráng! Netalántán ti is a rendőrők soraiból szövegeltek. Az a borzasztó ami ebben az eszement országban és az eszement rendőrségnél megy. Itt nincs magyarság és ami a legszörnyűbb nincs összetartás. A rendőr azt élvezi, ha saját népét csesztetheti, kaptak egy fikarcnyi hatalmat és azt hiszik, hogy Ők szarták a spanyol viaszt. Ahelyet, hogy azt cselekednék amire valamikor felesküdtak ( ha egyáltalán volt ilyen, vagy csak az utcáról beesett hazámfia ) abban élik ki magukat, hogy bűntetéseket szabnak ki. Én még egy segítőkész rendőrrel sem találkoztam. Teljesen igaza van a kamionos kollégának, hajrá, tanuljanak Ők is mi itt a "rend"!!!”
 • 5. Barbapapa 2008. február 21. 06:32
  „Ha ez igaz lenne hogy el akarta taposni akkor el is taposta volna, vagy a rendőrautó a levegőbe kerülte ki a teherautót???????? én nagyon el( szörnyülködtem)mikor elolvastam a3. írást ez bizonyíja hogy elég egy hirlapi kacsa és eggyesek szélsőséges kirohanással válaszolnak ugye Szörnyülködő?”
 • 4. skorpio21 2008. február 21. 05:19
  „Én azért megnézek más médiát is,mielőtt GYILKOS-t kiáltok!
  Sőt kíváncsi volnék arra is,hogy mit mond az elkövető!
  Ha el akarta volna a rendőröket taposni,akkor az sikerül is.
  Arra is kíváncsi volnék,hogy (ha tényleg így történt) mi válthatta ki belőle ez az agressziót!”
 • 3. Szörnyülködő 2008. február 20. 23:46
  „Szándékos emberölési kísérlet!
  Ilyen lények vezetnek kamiont. Ő az erős csávó! Majd ő megmutatja ki az úr! Rendőröket el kell tiporni. Igaz gőze sincs, hogy ki ül a rendőrautóban. Az a lényeg, hogy rendőr.
  Sajnos 52 éves az idióta, ennek az alaknak már esélye sincs a fejlődésre.
  Jó néhány évi börtön és örökös jogsi bevonás, talán elgondolkodtatná nemcsak ezt az alakot, hanem a hozzáhasonló együgyű agyúakat is.”
 • 2. bumeráng 2008. február 20. 19:16
  „Az ilyen embernek nemnevezhető v.kinek, azonnal elvenném a jogsiját ,és soha többé nem adnám vissza.Sőt lecsuknám 1 kicsit ,hogy legyen ideje elgondolkodni. Szerencse, nem történt baj !Közben ,vétlen járműveket is veszélynek tesz ki .”
 • 1. El Nyomottka 2008. február 20. 18:38
  „Mi lehet az oka, hogy elborult a sofőr agya? Talán korábban vasúti átjáróban 35 km/h-val ment, és kapott érte 10000 Ft helyszíni bírságot? :-)

  A rendőrség hozzállását már megszoktam, de azon csodálkozom, hogy hetente legalább egy rendőrnek nem verik péppé a fejét... :-/”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Rejtélyes gyerekhalál Nagykanizsán

Minden előzmény nélkül otthonában halt meg egy 13 éves fiú kedden este Nagykanizsán - mondta el a… Tovább olvasom