Délmagyar logó

2019. 02. 16. szombat - Julianna, Lilla -2°C | 10°C Még több cikk.

Reggelente büdös az elnökjelölt

Barack Obamáról, a Demokrata Párt egyik lehetséges jelöltjéről már többször is hírt adtak. Először bizonyos hírességek körében a személyét övező már-már vallásos áhítat kapcsán, másodszor testének nyilvános mutogatásával kapcsolatban, harmadszor pedig amikor a jelölt szexuális zaklatás tárgyává vált.
De a választási kampány nemcsak Obamát érinti, ahogy az szokás, a leendő first lady, Michelle Obama is az érdeklődés középpontjába került az utóbbi hónapokban, és bizony a hölgy igencsak furcsa dolgokat tesz és mond. A Glamour női magazin amerikai kiadásának adott interjújában egészen intim részleteket árul el az elnökjelöltről:

„Van egy kis rituálénk reggelente. A lányok odajönnek az ágyamba, de apa nincs ott, mert ő túlságosan horkolós és büdös reggelente, soha nem akarnak vele egy ágyban lenni. Összebújunk és mindent megbeszélünk (…)" – mesélte Mrs. Obama egy, a gyermekeikre vonatkozó kérdésre válaszolva. Az elnökjelöltnek tehát rossz szaga van felkelés után, és valószínűleg légúti problémákkal is küzd, csakúgy, mint az átlagférfiak jelentős része – ez aztán a valódi emberközeliség!

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Megnyertük a tatárjárást?!

Mi, magyarok nyertük meg a tatárjárást?! A kérdésre a szakminisztérium által segédkönyvvé… Tovább olvasom