Délmagyar logó

2019. 01. 20. vasárnap - Fábián, Sebestyén -4°C | 2°C Még több cikk.

Regionális pályázatok: közeleg a határidő

Még egy hét áll rendelkezésre, hogy az önkormányzatok, civil szervezetek, vállalkozások pályázatot nyújtsanak be fejlesztési elképzeléseik megvalósítására a Nyugat-dunántúli Regionális Fejlesztési Tanácshoz.

A regionális fejlesztési ügynökség munkatársai május első hetében a régió három megyéjében tartottak tájékoztató fórumot a tanács Phare 2002-es tükörprogramjáról. A pályázati titkárság munkatársai beszámoltak róla, hogy a 2001-es évet követően a tanács ismét régiós szinten dönthet a mintegy egymilliárd forintnyi fejlesztési forrás felhasználásáról.

Az Európai Unió strukturális alapjaira való felkészülés jegyében összesen 7 intézkedésre pályázhatnak nonprofit szervezetek, gazdasági társaságok és egyéb szervezetek. A tanács döntése értelmében két fordulóban kerülnek elbírálásra a beérkezett pályaművek. Tavasszal május 31-ig, ősszel szeptember 30-ig lehet az ügynökség soproni címére (9400 Sopron, Új u. 12.) benyújtani a fejlesztési terveket, de kellő számú jó pályázat esetén a tanács dönthet a forrás teljes mértékű felhasználásáról úgy, hogy a rendelkezésére álló forrást az első határidőre beérkezett pályázók között osztják szét.

A tájékoztató fórumokon az érdeklődők megtudhatták, hogy az elmúlt évhez képest is szigorúbb formai követelményeknek kell megfelelni. Így nem számíthat hiánypótlási lehetőségre az a pályázó, aki a kötelező mellékletek közül a projekt rövid bemutatását, az önrész banki igazolását, valamint a pályázati díj és az egységcsomag árának befizetését nem tudja igazolni, nem mellékeli.

A pályázatokkal kapcsolatban további információval szolgálnak az ügynökség munkatársai hétfőn, szerdán, csütörtökön 10 – 14 óra között a 99 / 512-910-es, 92 / 598-024-es telefonszámon, vagy a palyazat@westpa.hu e-mail címen, illetve érdemes felkeresni a www.westpa.hu  honlapot is. A pályázati titkárság munkatársai május 27-én, hétfőn 10-től 15 óráig az ügynökség soproni irodájában (Új u. 12.), május 28-án, kedden 10-től 15 óráig a zalaegerszegi irodában (Kamarák Háza, Petőfi S. u. 24. 1. em.) személyesen állnak maximum 15 perces időtartamban az érdeklődők rendelkezésére.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Első költőnőnkről

A Sopronhoz több szállal is kötődő Dukai Takács Juditról, hazánk első költőnőjéről jelentetett meg… Tovább olvasom