Délmagyar logó

2019. 02. 20. szerda - Aladár, Álmos 1°C | 12°C Még több cikk.

Rendőr élesztett újra egy autóst Pécsett

Rendőr élesztett újra egy autóst csütörtökön délután Pécsett. Egy férfi ismeretlen körülmények között kiesett autójából és eszméletét vesztette a kertvárosban. Az esetet, több mint ötvenen nézték, amikor éppen arra járt egy szolgálaton kívüli rendőr.
A pécsi nyomozó miután megállapította, hogy a sérült eszméletlen, és nincs pulzusa se légzése, egy másik személlyel együtt szívmasszázzsal és lelélegeztetéssel újraélesztette a férfit, akit ezek után a mentősök kórházba vittek.

Olvasóink írták

 • 6. patron 2008. május 17. 19:23
  „Azért a rézkábel tolvajok elfogásában ne bízz! Ők magasabb helyről vannak kőkeményen védve.”
 • 5. matriné 2008. május 17. 09:49
  „A minap egy rendőr vágta le az öngyilkosjelöltet a kötélről, most meg egy másik rendőr éleszt újra egy hullajelöltet! Szép, nagyon szép dolog, hogy más nem csak a parancsokat teljesítik, hanem önnállóan is tudnak dönteni. Lehet, hogy a közeljövöben a rézkábel tolvajokat is meg tudjáki fogni. Főleg, ha a sajtóban kerűlnek a tetteik! reméljül az életmentésekért kapnak kitüntetéseket, úgy mint a többi rendes emberek! Különben minden hivatásos közszolgálatot teljesítönek mkötelessége a tudása szerinti életmentés, hisz ebből is viszgáztak!”
 • 4. No.6-Sy 2008. május 17. 08:07
  „Gratula a rendőrnek! Minden elismerésem!

  Az újraélesztés nem állampolgári kötelesség, sem pedig a segítségnyújtás nem az - ha csak nem a közlekedés résztvevőiről van szó. Senkit sem lehet arra kötelezni, hogy bármiféle biztos tudás nélkül újraélesszen egy embertársát.

  Inkább az íratlan szabályok, vagy még inkább ez ember saját maga erkölcse az, ami segítségre ösztönözheti. És nem kell azonnal szívmasszázsra gondolni. Pl. a bávatagon ácsorgó, hisztimédián nevelődött 50 fő között nem akadt egy ember sem, aki azonnal az oldalához kapott volna, vadnyugati hős módjára: mobiltelefon, mentők vagy orvos száma!”
 • 3. patron 2008. május 16. 21:15
  „Ki nem hagynál itt sem egy kis rohadjon meg, aki nem liberálisok seggét nyalja és fúj, aki szereti a Magyar Hazát, igaz?”
 • 2. flexsnake 2008. május 16. 20:51
  „Az esetet, több mint ötvenen nézték...
  Az ő nevüket kellene közölni majd segítség elmulasztása miatt szépen felelőségre vonni őket.A rendőr csak az állampolgári köteleségét teljesítette.Emberségből vizsgázott a másik személlyel együtt.Most miért nem posztolnak a kődobáló senkiháziak? Majd ha az ő hozzátartozójukat menti meg egy rendőr lehet dobálni... sggfjk”
 • 1. patron 2008. május 16. 20:32
  „Tiszteletre méltó cselekedet!

  Kitüntetni! Előléptetni!

  Miért nem lehet leírni ilyen emberek nevét?”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

65 ezer rászoruló kap idén üdülési csekket

Napokon belül értesítik azokat az alacsony jövedelmű nyugdíjasokat, nagycsaládosokat,… Tovább olvasom