Délmagyar logó

2018. 12. 14. péntek - Szilárda -3°C | 3°C Még több cikk.

Revita TV – állandó megújulás

Folyamatos megújulás – talán ez a legmegfelelőbb kifejezés, amellyel a győri Revita Műsorszolgáltató Zrt. jellemezhető. A Revita, a megyeszékhely egyetlen televíziója nap mint nap szembenéz és alkalmazkodik azokhoz az igényekhez, amelyeket a nézők és az üzleti partnerek fogalmaznak meg a város életének egyik meghatározó médiumával szemben.
A változás és a megújulás jegyében telt el 2006, és sok újdonságot hoz majd a 2007-es esztendő is. A televízió legnézettebb műsora, a hétköznapokon 19 órakor jelentkező – 21 órától megismételt – híradó az elmúlt év második felében új arculattal, frissebb, korszerűbb díszlettel és főcímmel gazdagodott. Értékeit megőrizve igyekszik hűen tükrözni és bemutatni a Győrben történő legfontosabb, a legtöbb embert érintő vagy éppen a legérdekesebb eseményeket.
A múlt év újdonsága, hogy

a híranyagok videoformátumban letölthetők a televízió honlapjáról (www.revitatv.hu), amely idén

fejlődés előtt áll.
A híradó után a televízióban egy háttérműsor, a Téma jelentkezik minden hétköznap. A győrieket leginkább foglalkoztató kérdésekről beszélgetnek meghívott vendégeikkel élő adásban.
A Revita Televízió mindig fontosnak tartotta a város gazdaságának, a gazdaság szerepelőinek, tevékenységüknek megismertetését a széles közvéleménnyel. Ennek jegyében indult útjára 2006 októberében az Opció című gazdasági magazin. A havonta jelentkező adásban elsősorban a Győrben és környékén működő kis- és közepes vállalkozások, kereskedelmi cégek, pénzintézetek, gazdálkodó szervezetek mutatkoznak be. Az Opció foglalkozik örömeikkel, nehézségeikkel, tudósít rendezvényeikről, nem csupán a cégeket és azok tevékenységét, hanem a vállalatokat irányító vezetőket is közelebb hozza a város polgáraihoz, időről időre felvázolva egy-egy ismert vagy megismerésre érdemes menedzser portréját.
Fontos lépés volt a Revita életében az Infóra néven elindított képújság jellegű szolgáltatás. Ennek bevezetésével gyakorlatilag a nap huszonnégy órájában információhoz jutnak a nézők. S nem utolsósorban örömmel fogadták az Infórát a hirdetők, hiszen ez a szolgáltatás kedvező árakon juttatja el üzenetüket a reménybeli vevőkhöz, fogyasztókhoz.
A nézők örömmel üdvözölhetik a jól bevált műsorok között a tízéves jubileumát ünneplő Kamarai magazint. A megyei kereskedelmi és iparkamarával együttműködve havonta jelentkezik az adás. Bemutatja az adott periódus kamarához kapcsolódó eseményeit, rendezvényeit, Névjegy rovata pedig a testülethez tartozó cégekkel, cégvezetőkkel ismerteti meg a nézőket. A kamara életének bemutatása jó keresztmetszetet ad a megye gazdasági életéről, s bizonyára ennek köszönhető, hogy a kamarai tagok mellett nagyon sok „civil” kíséri figyelemmel a magazint.
Állandó megújulás – ennek jegyében telt a Revita Televízió elmúlt éve és bátran megjósolható, ez jellemzi majd leginkább a 2007-es esztendőt is.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Mészárlás

a síiták ünnepén

Legkevesebb 40-en meghaltak és 102-en megsebesültek kedden a síita ásúra ünnepen Irakban elkövetett… Tovább olvasom