Délmagyar logó

2019. 01. 18. péntek - Piroska 2°C | 7°C Még több cikk.

Románc villán kívül

Anett és Tommyboy külön utakon járt, de a sors mégis összefonta életüket.

Szerelmek jöttek, kalandok mentek, mindkettőjük életében volt kudarc és szerelmi mámor, mégis most úgy gondolták, megpróbálják együtt.

-Nem vagyunk egyformák, de nem sem is muszáj egyformának lennünk, én úgy érzem, hogy az ellentétek vonzzák egymást – mondja széles mosollyal az arcán Anett.

A bennfentesek hetek óta suttogják, hogy Anett és Tommyboy egy párt alkotnak. Egy tunéziai nyaralás során melegedtek össze és azóta elválaszthatatlanok.

-Én nappal pörgök ő pedig éjjel. Most pedig ezerrel pörgünk együtt éjjel-nappal.

Szingliként vágtak neki az utazásnak és a pihenés végére egymás karjaiban találták egymást. Nem akarták, hogy így legyen, nem is gondolták, hogy ez megtörténhet, hiszen a való villában mindkettőjük mással, másokkal volt elfoglalva.

-Jó volt, hogy ott volt de nem kerültem hozzá közel, mert neki volt a Zsani és én tiszeletben tartottam, hogy neki volt ő – meséli Anett.

Anettet még csak csak, Pandorát viszont egyáltalán nem érdekelte, hogy a táncos fiú szíve már foglalt. Tommy állta Pandi ostromát, aki kitartóan küzdött a kegyeiért. Az egykori telefonszerelő egy-két csók erejéig elcsábult ugyan, de mindvégig ragaszkodott táncosnő kedveséhez, aki odahaza várt rá. Tommyboy ha lehetett elkerülte a csábítókat, de a szemét azért odabent sem csukta be.

-Észrevettem mint nőt, lányok között ő volt a legszebb – emlékszik vissza Tommyboy.

Ennek azonban a fiú a villában nem adott hangot, várt egészen a szabadulásig és csak utána rohamozta meg az egyébként nehezen csábuló lányt.

-Ránézek egy fiúra és meg kell hogy fogjon benne valami. Nagyon finnyás vagyok. Kevés fiú tetszik – tárja ki szívét Anett.

Hallhattuk, de hónapokkal ezelőtt láthattuk is Anett tényleg nehezen adja be a derekát. Pedig az érdi lánynak a villában a lábai előtt hevertek a hódolók. Csabához fűződő viszony miatt, hívták őt Miss Cowboynak is, de az akasztói fenegyerek akár, hogy is erőlködött nem tudta betörni szíve választottját.

-Akik bent egymásra találtak azok csak ilyen kényszerkapcsolatok voltak, mert mindenki szeretethiánnyal küszködött. Mindegyiknek vége is lett – elemzi a kapcsolatokat a szőke lány.

A statisztika tényleg őt igazolja. Bár Anett Érden él és a villából való távozása után azonnal belevetette magát a zsírégető bizniszbe mégis szakít időt kedvesére aki viszont nagy üzemben edz, hiszen a testéből él. A tűz még mindkettőjükben ég sőt még csak most kezd lángolni igazán.

-Ha kell ha nem állandóan röhög, mindig jókedvre derít – mosolyog Tomi.

Fel tudok rá nézni mint férfi, és nőnek érezhetem magam mellette.

 

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Terrorista álca egy új víruson

Egy a napokban felbukkant új számítógépes egy régi trükk új változatát használja fel annak… Tovább olvasom