Délmagyar logó

2018. 12. 15. szombat - Valér -1°C | 1°C Még több cikk.

Savval öntötték le a kőbányai alpolgármester autóját

Savval öntötték le csütörtök este a X. kerület egyik alpolgármesterének hivatali autóját. A rendőrség már nyomoz az ügyben.
Csütörtökön az esti órákban történt a rongálás: a kőbányai polgármesteri hivatalnál öntötték le savval az egyik alpolgármester hivatali autóját - olvasható Verbai Lajos polgármester közleményében. Mint írja, felkérte a kerületi rendőrkapitányt, hogy tegyen meg mindent a tettes felderítése érdekében.

Kormos Endre, a Budapesti Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese elmondta, hogy már megindult az ügyben az eljárás rongálás miatt. Egyelőre nincs gyanúsított.

Verbai Lajos közleményében kitér arra, hogy az elmúlt időszakban a kerületben többször előfordult hasonló eset: múlt héten az MSZP székházánál találtak fehér port, korábban pedig - szintén erre a székházra - Molotov-koktélt dobtak. A polgármester szerint Kőbányán a "politikai pártok együtt, a kiegyensúlyozott erőviszonyoknak megfelelően, közösen dolgoznak a kerület mindennapi ügyeinek megoldásán".

Olvasóink írták

 • 7. flexsnake 2009. március 21. 15:17
  „Teljesen mindegy hogy fikuszos vagy maszopos, nem öntögetjük le savval senki autóját. Mi a faszt csinált az az autó? Semmi rosszat.
  Keresse meg az illető és mondja el hogy utállak és kész. Attól hogy közpénzen javítják az autókat még nem változik semmi. Vagyis igen, fogy a költségvetés.”
 • 6. achilleus 2009. március 20. 18:43
  „Ja, ha valaki a cikkből - ld. az utolsó bekezdés elterelő dumáit - azt a következtetést vonná le, hogy az illető MSZP-s, akkor téved!
  2009-03-20 18:02
  Savval öntötték le a fideszes alpolgármester autóját
  Savval öntötték le az egyik kőbányai alpolgármester, a fideszes Kovács Róbert hivatali autóját. A rendőrség rongálás miatt már nyomoz. Egyelőre nincs gyanúsított. A kerület polgármestere szerint az elmúlt időszakban már többször előfordult hasonló eset.(hírTV)”
 • 5. tüsök 2009. március 20. 18:37
  „Nem tudom kivel b@sztak ki,vesznek neki másikat.”
 • 4. achilleus 2009. március 20. 18:01
  „Nem a csepeli alpolgármesterét?

  Mansfeldre emlékeztek: nem tetszett az MSZP-s politikusnak
  Valósággal kiviharzott Horváth Gyula alpolgármester, miután a csepeli képviselőtestület egyperces néma felállással emlékezett meg Mansfeld Péterről, akit 1959-ben akasztottak fel, megvárva, hogy betöltse 18. életévét. Utoljára frissítve: 2009. március 20., 09:01 Németh Szilárd javaslatában arról beszélt, hogy Mansfeld Péter halálra ítélése, nagykorúságának megvárása, majd kivégzése az akkori törvényeknek sem felelt meg. A Kádár-rezsim a félig még gyermek fiatalember meggyilkolásával azt akarta üzenni, hogy a kommunisták törvények felettiek, bármit megtehetnek, úgy hogy jó lesz vigyázni. A Csepel.info információi szerint az alpolgármester a testület tagjai közül egyedül szavazott nemmel Németh Szilárd javaslatára, Tóth Mihály polgármester pedig zavarában azt sem volt képes kivárni, hogy a meggyilkolt fiatal forradalmár tiszteletére megszavazott egyperces néma felállás leteljen. A Csepel.info úgy tudja, hogy Horváth Gyula, aki csepeli képviselősége és alpolgármesteri tisztsége mellett a Fővárosi Közgyűlés tagja is egyben, nem indokolta meg kirohanását.
  (Csepel.info)”
 • 3. Zs 2009. március 20. 14:20
  „bambina
  az már kiment a divatból - nincs már benne szín...”
 • 2. bambinaXX 2009. március 20. 13:45
  „jaj, butuskák - aztat nem oda kell, hanem a gázolajba!!! utána meg leszűrni és a tankba. de már nem éri meg..”
 • 1. Otaku 2009. március 20. 13:07
  „A korrupt Kőbánya még a tolvaj MSZP-sek közül is annyira kirívó példa, hogy ez még a vezérkarnak is kínos...”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Elfogták a tatárszentgyörgyi gyilkosság elkövetőit?

A Nemzeti Nyomozóiroda nem kommentálta az erre vonatkozó sajtóértesüléseket. Tovább olvasom