Délmagyar logó

2019. 03. 21. csütörtök - Benedek 0°C | 14°C Még több cikk.

SMS 04. 21.

Tisztelt Olvasóink! 

Nagyon sok olyan üzenet érkezik, amelynek szerkesztési elveink alapján nem tudunk helyet adni. Kérjük, hogy SMS-eiket kulturált hangnemben fogalmazzák meg, mellőzve a személyiségi jogokat sértő véleménynyilvánítást és a pártpropagandát. Továbbra is szívesen adjuk közre a közérdeklődésre számot tartó témákat, a megoldásra váró problémákat pedig továbbítjuk az illetékesnek.  
 

Sport

• Hajrá kézis lányok! A Görbicz is nagyon jól játszott, de ne felejtsük el kiemelni Gogirlát és Bradeanut!
Nano

• Szép volt Matáv! Gratulál egy ETO-drukker.
OKE

• A győri csajok a legnagyobbak a világon! Döntő: az egyetemi csarnokban? Ezerötszázzal többen elférnénk!
Gomez

Győzike

• T. Győzikét megszóló emberek! Maguk olyan tökéletes emberek, nincs hibájuk? Minden tettük, gondolatuk, lépésük hibátlan? Ugyan már! Ha jobb a lelküknek vagy a közérzetük jobb, mert másokat pocskondiáznak, hát egészségükre. Szerintem mindenki inkább fordítsa azt az időt a szeretteire, amit idáig más megszólására fordított!! Nem muszáj tévét nézni, lehet beszélgetni is a saját dolgainkról. Én ezt teszem.
Egy nem Győzike rajongó

• Egy dolgot nem értek csak. Mobiltársasághoz kerülni vezető pozícióba diploma és gyakorlat nélkül? A diplomás pályakezdőt meg nem veszik fel, mert nincs gyakorlata.
D

• Az tüntessen először, aki nem fogadná el Bea asszony helyében a felajánlott állást! Nem ő lesz az első és nem is az utolsó, aki csókkal került be valahova! Ha  jól végzi majd a munkát, akkor miért ne? Ha nem végzi jól, akkor meg úgysem sokáig lesz kommunikációs igazgató! Én is kihasználnám a kínálkozó lehetőséget!

 • Kíváncsi lennék melyik mobilszolgáltató ajánlott fel igazgatói állást Győzike feleségének, aki eddig nem bizonyított semmit. Ha az enyém, amelynek előfizetője vagyok immáron 9 éve, azonnal váltani fogok a másik kettő valamelyikére. Nem a személy a lényeg, hanem a szolgáltató értékítélete mélységesen elkeserítő. Diplomás vagyok, de itt nem ez a lényeg!
Barati

 • T. Ili! Ha (Gy)őzikének van rajongótábora, akkor az az ország szégyene (Itt tartunk!!). Ha ez neked jó műsor!?: sose  nézzél mást! (Spektrum, National, Animal, stb.) A jó ízlés nem a gazdagságon múlik, az vagy van  vagy nincs! Maga a jelenség káros. Sajnos, van rá vevő! Ezt nem ő érte el: valaki(k) pénzt látott benne. Ui.: nem nézem, elég az 1–1 perc előzetese is.
Üdv: By

• Aki nem szereti Győzikét, az ne nézze! Nem kötelező. Ha meg nézi, akkor legalább ne cikizze! Ők így élnek. Ezt kell elfogadni.
Egy lány
• Mindenki tartson önkritikát. Az vesse rá az első követ Győzikére, aki egy kicsit is különb nála. Ő sem bántott senkit, ti se bántsátok őt. A magyaroknál az irigység az úr, sajnos.
Ida

• A magyar ember tulajdonsága: akinek kicsit jobban megy, eszeveszett gyűlölködésbe kezd. Így van ez Győzikével kapcsolatban is. Nincs joga senkinek bántani őket. Én nagyon örülök, hogy ide költöznek. Bea pedig bele fog tanulni a leendő szakmájába. Sok sikert nekik!
Erzsi

• T. Anti! Győzike megteheti, hogy csupa piros babaházat és jampecos zebrazakót vásároljon. Senkinek semmi köze ahhoz, hogy mire költi a pénzét. Megdolgozott érte. Mi is a baj velük? Hogy Győzi nem iszik, nem dohányzik és nem veri minden este a feleségét?  Beával mi a baj? Az, hogy minden nap meleg étellel várja férjét és kiválóan vezeti a háztartást? Sokan példát vehetnek róluk! Győzi minden lépést a családjáért tesz! Mellesleg édesapja vállalkozásai  után nekünk fizeti a nem kevés adót. Akik irigyek Győzire, csinálják utána! A lehetőség mindenki előtt nyitva! Mindenki a saját sorsának kovácsa!
I., Győr

• Győzike.  Akinek tetszik az nézze,  akinek nem, az ne nézze . Amúgy a kislány, és a kutya a legjobb a showba. Tudomásul kell venni, hogy ilyet is el lehet adni.
Krisz. 

Vélemények erről-arról

• Miért írják le azt, aki kínai boltban dolgozott? Attól még lehet készséges, jó eladó! Miért nem adnak egy esélyt sem?
Egy munkanélküli

• T. Zebulon! A talio-elvet (szemet szemért) a kora középkorban alkalmazták. Szerinted az is jó, ha valaki lop vágják le a kezét? Az USA néhány államában van halálbüntetés, mégsincs visszatartó ereje.. Inkább bűnhődjön 15–20 évig, és gondolkodjon el mit csinált! Nehogy már megússza 1 injekcióval!
Abolicionista

• Újváros is fejlődjön: Kedves! Újváros műemlékké nyilvánításának örülnie kellene. Ez a városrész fejlesztését nem gátolja, sőt ha a Kossuth utcai épületeket felújítanák, Győr legszebb részévé válhatna.
Szintén egy újvárosi lakos

• Üzenem annak a sofőrnek, aki április 19-én reggel Bezin a sportpálya behajtónál elgázolta macskámat, hogy lakott területen 40km/óra a megengedett!!
A gazdi

• Szeretem, ha házhoz jön a kenyeresautó, a fagyis, a zöldséges, a halas, mindegyik udvarias, van pár kedves szava. Tegnap viszont a tortásautó ezerrel ment végig a falun, nem állt meg sehol. Utána mentünk, dudáltunk, de a férjem 5 kilométer után visszafordult, mert nem akarta túllépni a 130-at. Mások is szerettek volna sütit venni.
Süni 

• Április 18-án a mosonmagyaróvári kórház és a Vízpart út közötti parton munkából hazafele 3 azonos fajta kutyusra lettem figyelmes, na meg arra, hogy nagyon pilledtek, furcsán nyugodtak. Április 19-én munkába jövet nem akartam a szememnek hinni, szörnyű látvány fogadott, a 3 kutyus egymáshoz közel, ugyanott élettelenül feküdt. Borzalmas látvány volt. Nem tudom felelős-e ezért valaki, de ha igen...
KH
 
• T. autósok! Minden országban átengedik a gyalogost a zebrán. A Kresz előírja. Miért nem tartjátok be ezt a szabályt? Ezen kellene elgondolkodni! Egy gyalogos

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Az új Skype csoportos csevegést is kínál

Az ingyenesen használható, internetes telefonálást, szöveges chatet és fájlcserét lehetővé tévő… Tovább olvasom