Délmagyar logó

2019. 01. 22. kedd - Vince, Artúr -4°C | -1°C Még több cikk.

SMS 07.14.

• Kiváncsi vagyok kit fognak megbüntetni parlagfü miatt! Nyilván magánszemélyt akinek a kertjében van tiz szál miközben a közterületek épitkezések jo része tele van.
F. Robi
 
• A 23-éves Trabim jobb müszaki állapotban van mint sok nyugáti auto, nem beszélve az utakon pöfögő ifákról , kamazokról, tátrákról. Amit tiszta adózott pénzböl megvettem és fizetem utána az adókat meg tankolom bele az aranyáron a benzint , akkor miért köteleznek arra, hogy kidobjam! Apropo a fűnyirom is kétütemü azt is kivonják?
GO TRABI
 
• Tíz éve jártam a kiskúti állatkertben (vásrácsok, nyüszítö, szenvedö állatok) és megfogádtam:soha többet. Most újra megnéztem. Minden elismerésem Andréka úré , vidám állatok, barátságos környezet, kulturált wc. Ezután rendszeres látogátójuk leszek!
jébé

• T. F. György! Igaza van, h. a két varosnak össze kellene fognia, de nem a VOLT esetében. Az csákis Soproné, nem lehet szétszedni, h. 3nap itt, 3nap ott. Egy fesztival nem attol lesz jo, „jobb" hogy egy varos nagyobb. A lehetöségek, pedig lathatja itt is megvannak(talan több is mint amennyit feltételez Sop. -ról)Győr magából merítsen eröt és szervezzen adóttságáinak megfelelö fesztivalt, ne közös szervezéssel probaljon hirnevet szerezni a fiatalók körében.
Eszter

• MIG-29! A múlt héten voltunk a BALATONON 3gyerekkel! Képzeld fűrödni is tudtunk, amellett sokat kirándultunk. Van látnivaló, ha az ember körülnéz! A gyerekek nem csák arról tudnak mesélni, hogy fűrödtek hamem a sok érdekességről is amit megnéztűnk!
Anyuka
 
• Nena! Én is m. né lküli vagyok. 32 év m. viszony ut án, 83 ezer brut to keresettel, és van egy kiskoru gyermekem a kit egyedül nev elek! hogyan van ez?
50-es álláskereső

• Magyarnak születtem! A BALATON és környéke ékszer kis orszagunkban! AZ Adria mas! A hangulata a latvany lenyugöz! Pénzben nem mérhetö az élmény amit nyujtanak!
Syla

• MIG-29! Képzeld, én múlt héten a Balatonnál voltam, mégis volt mit tenni! Utána kéne nézni, biztős van olyan, amit még te sem láttál! Ismerd meg hazádat!
M. B. Kapuvár
 
• Tanulhatnánk a csehektöl és a németektöl a prostitúció terén. ott legálább fizetnek adót a lányok, meg a rendőrségnek nálunk nem kéne ilyen hülyeségekkel foglalkoznia.
img Győr
 
• Én tényleg nem akarom bantani a melegeket, csinaljak, az ö dolguk, de otthon! ne az utcan, ne a tévében! és mindent, csák gyereket ne fogádjanak örökbe!
 
• Lya! Egyetértek! miért kell állandoan az aproságokon vitatkozni? vannak fontos dolgog is ennél! valamibe mindig bele kell kötni? Mindenkinek szive jogá, hogy oda menjen nyaralni, ahova akar(tud)! azért, mert valaki Adriázo, még nem kell hajba kapni a Balatonosokkal! és fordítva is!
oLe
 
• Köri! Régen ez ugy volt megoldva , hogy a gyerekek a nyári szünetben vagy a nagyszülöknél , vagy a másik ovodába voltak , a szülöknek nem volt annyi szabijuk . iskolába meg a napközi . Nem volt gond , mint ma a nyári szünet.
Maria

• Nem hiszem , hogy valaki szeretné , hogy a háza minél forgálmasabb út mellett álljon , hozzá még egy buszmegálloval . nem véletlenül szeretne mindenki elkerülöutat . Sokkal több bosszuságot okozna , mint fejlödést . Elég szomoru , hogy csák ilyen áron lehet rendes út. Menjen a Galgoczi úton egy nagy forgálmi út , kiváncsi lennék 1 honap után a véleményükre!
Mária
 
• Sajnalóm horvath urát hogy nem sikerül a környezet védelemmel és mellesleg az igencsák jövedelmezö ujrahasznositasra is gondolva de ezeket a költségeket talan mar nem az autősokkal kellene megfizettetni oly sok teher mellet. Talan a kormanynak nagyobb a kerete ha mast nem is nézünk mint az üzemanyagok emelkedö aranak adó tártalmat és még egy rakas egyéb terhet nem is emlitettem.
sz. tibor dunaszeg

• Már nagyon bosszantó , hogy a kereskedelmi TV-adók büntetése tulajdonképpen a nézőkre hárul! Nem kapunk szolgáltatást a pénzünkért. Nekünk ezt ki téríti vissza?
Egy család

• Mélyen nem tisztelt O. R. T. T.! Azon belül is, unatkozó elnök ''úr''! Nem az lenne az illendő hogy a ''törvénysértés„ miatt inkább a reklámok sugárzását vonnák meg? Valószinü az lenne az RTL Klub-nak büntetés nem? De persze szerintem ez szórakoztatóbb önnek. Hát én leültetnélek a tv. elé és nézetnem veled 24 órán kereszül a fal szöveget amit kiiratsz.
-Jack-
 
• Amit az ORTT müvel az már vicc, nem azért fizetem a TV díjat hogy napi 2ó. 35p. adás szünetet nézzek. Kártalanit minket ezért valaki?!
Dühös polgár

• Hadd kérdezzek valamit emberek! Tudtok ti valaminek örülni? Mindig csák a panasz. Nektek a csalad a haz semmi? Minek kellene történni veletek hogy masnaptol örüljétek az apro dolgoknak. Üdvőzlettel: egy ember aki szeret élni és latja a jot.
Puszi
 
• T. anyukák! Özvegyen nevelem a fiam ké éve, tizenhárom éves, mégis megoldom az étkezést, a téli fűtést.

• Tisztelt ingyen út barát! Csák tajékoztatasul közlöm, hogy Rabapatona jelenlegi főútvonala 4Km, a tervezett útvonal, Kb1. 5km. A buszők eztan is a régi útvonalon fognak járni, azzal a külömbséggel, hogy ellenkezö irányból jön be a faluba. Ez csák egy ok a sok közül amiért ellenezük, ha érdekel a többi megirom szivesen.

• Mol vezetök! Felhaboríto amit müvelnek! Nem akarnak végre észhez térni?! Ha igy folytatjak a benzin szeptemberre 300Ft főlé emelkednek! Miért is? Mert ugye az emelések miatt még kisebb nyeresége lesz a Molnak és az érdekeltségébe tártozo kutaknak és a veszteséget kompénzalni kell. Az emberek elgondolkoznak azon hogy szükség van e autohasznalatra? Ezt akarjak?
Ati Győrböl

• Tisztelt Galgoczi utcaban lakok! Ha valamihez semmi közöm és nem ismerem a helyi viszonyokat, akkor nem alkotok nyilvanosan véleményt! A buszközlekedés? Az én hazam elött ne szennyezzék a levegőt! Többekközt ezért lakom falun! Amugy, ha lenne uj út, a buszők szinte ugyanott közlekednének!
Citrom, Rabapatona
 
• Kedves Juli! Lehet, hogy Te vagy az egyetlen, akinek nem tetszet a Demjén koncert. Szerintem szuper volt, jo buli volt! Rég volt ilyen jo szabad téri koncert!
iza
 
• „Tisztelt" ORTT! Azt hiszik hogy most jol megbüntették az rtl klubot?! Szerintem az embereket büntetik ezzel, akik csák ezt a csatornat tudjak nézni!
ZÉÉ
 
• Szentivánon a Vonal út mentén elterülö szántóföldeken burjánzik a parlagfű a kukorica és a napraforgótáblákon! Bejelentésemre nem kaptam megnyugtató válászt! Vajon, hogy oldják meg a beültetett földeken a mentesítést, mert a virágpor az napokon belül útrakel?!
Egy rettegő allergiás

• Tisztelt tolvaj úr/úrnö! 1-én és 12-én lenyultad a „Kisalföld" -et. Rossz hirem van számodra:a „csövet" postaladára cseréltük.
Üdv:egy hédervari

• Szeretnék köszönetet mondani Birta Gábor edzönek, az abdai focitábor szervezéséért és lebonyolításáért! A gyerekeknek nagy élményt jelentett, hogy neves edzőkkel és játékosokkal talál- kozhattak. Ilyen edzőkre lenne szükség az utánpótlás-nevelésben. Köszönjük!
Egy elégedett szülö
 
• Juli! Mi is voltunk Demjén koncerten. De mi megköszönjük az élményt a szervezőknek, te meg menj el hallásvizsgálatra.
Gyuri

• Tesco? Az emberek sokszor 12 órában dolgoznak hogy készlegyenek az akciovaltasaval. Ez nem„eladó" munkakör, ez kemény robot! Ahol a béremelés is vagy van vagy nincs! Csodálom hogy napvilagot latott a leépitésről szóló cikk mert nem jellemző. Ezért sem megy oda dolgozni senki!
Egy volt „eladó"!
 
• A diplomás álláskeresők br. 200 ezer ft fizetesre számithatnak? /Kisalfold Diplomások es a tanulás/. 25 eve a mentőknel dolgozom diplomásként br 150 ezerert! Az igazságot írják!!!
OMSZ

• Leépítenek a Tescoban? Es az ott maradók fel is vállaljak a nagyobb terhet ugyanannyi pénzert? Akkor ne is szoljanak semmit! Szorítani azt lehet, aki hagyja magát. Nem tudom, mit kezdene az aruhaz csupa uj emberrel. Vagy közvetlenül a raktárból fogunk vásárolni? A vásárlóknak jár a maradéktalan kiszolgálás. Vagy álljunk sorba reklamálni a vevőszolgálatnal? Inkább csoportositsák at oda a dolgozókat! Lehet, hogy nagy szükség lesz ott rájuk.
Pisztász
 
• Köri, miért bántod a főállású Anyákat? Ismered mindegyiket személyesen? Nálunk pontosan azért lett 3. gyerek, hogy ne legyenek kulcsos gyerekeink és meleg étel, fűtött ház és gondoskodó Anyuka várja őket szeretettel. Aki az óvodás gyerekeit május 31-én vitte minden évben utoljára a közösségbe. Mert hála Istennek nem vagyunk egyformák! Ezért ne általánosíts, mert sok lelkiismeretes Anyuka is van! Üdv!
Nusi
 
• T. Szerkesztőség! A Szín ötös első hirdetéseiben arról írtak, hogy minden kitűnő diák ajándékot kap. A gyerekek várják!
Anyu

Kedves Szülők! H::

• A Színötös akcióban részt vett gyerekek fotóit a jövő héten visszapostázzuk, az ajándékot pedig még az iskolakezdés előtt eljuttatjuk hozzájuk.
Kisalföld

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Hétvégi műsor

SZOMBAT Tovább olvasom