Délmagyar logó

2018. 12. 15. szombat - Valér -1°C | 1°C Még több cikk.

SMS 08.18.

Közlekedünk

• T. Kisalföld Volán! Nem gondolják, hogy 1 „normál" busz csuklós helyett kevés, ami Kajárpécről indul 12.20-kor? Hétfőn is ott maradt 7 utas Győrszemerén, mert nem fértek fel. Mi köze a munkásjáratnak a szünidőhöz?
Egy utas
• Tisztelt illetékesek! Nem lehetne tenni valamit ezért: a pihenőkeresztnél nincs közvilágítás, nem lehet gyerekkel, babakocsival biztonságosan besétálni a városba, többszöri bejelentés után sem kezdték el irtani a parlagfüvet! Remélem a többi lakóval együtt, hogy ez a helyzet hamarosan megoldódik!
• Szabadhegy, Nyerges utcáról a József A. utcára kihajtani életveszélyes! Balra bolt előtt álló autók – József A. u. enyhe ívben érkezik –, jobbra zöld sövény, kilátás nulla. Megoldás: megállást tiltó tábla a bolt elé, amíg nem késő!
Tócsa, Tárogató u.

Munka, fizetés

• T. Gagyi és többiek! Hullákkal, gyermekhalálesettel szembesül az orvos, az ápoló stb. Ebből kiindulva nekik is járna a korai nyugdíj, nem? Az életben nincs könnyű munka! Ha lenne, mindenki azt csinálná! Napi 12 órát dolgozom vendéglátósként, mégsem sírok a nyugdíj miatt, pedig egész nap állómunkát végzek! Visszér, füst, ízületi és gerincproblémák kilátásban! Mindenki a másikra irigykedik! Ettől könnyebb lesz mindenkinek!?

• Én kérek elnézést Kati nevében az oktalan SMS-e miatt az összes egyenruhástól! Kívánom neki, hogy soha ne legyen egyikőjükre se szüksége – katona, rendőr, tűzoltó – stb. Szomorú, hogy emberek így vélekednek, és nem becsülik mások munkáját!
1 ny. katona feleség + BM-alkalmazott
• Z. Keri! Fizetésem: 88.000 Ft. Lakástörlesztés: 50.000 Ft. Lakásfelújításra, kölcsöntörlesztésre: 17.000 Ft + rezsi. És még babát is várunk. Ezért nem hagyom el régi szakmám, és ha  jut rá idő, dolgozgatok. A másik: az egész ország feketézik, meg szerintem aki dolgozni akar, az tud is. Nem vagyok milliomos, csak élek. Volt kőműves, most hivatásos.
P.

Egyéb vélemények

• A bakonyszentlászlói faluvégen 2 kutya tart rettegésben minden arra járót – kerülőút nincs. Valamit tenni kellene, T. polg. mester úr! Senki nem mer lépni?
Futi
• Zoli! Örülök, hogy van még 1–2 ember, aki törődik a város szórakoztatásával! Nekem nagyon tetszett a rendezvény! Csak az a kár, hogy Mosonmagyaróváron nem érdemes ilyeneket szervezni! Ez lenne egy város? Itt a példa: nyáron fellépett a Lord és a Karthago. Félig volt a sátor! Szerintem többet nem is jönnek. A helyükben én sem tenném!
Egy fiatal
•  Városrészünk szégyene az iskolaudvar. Az illetékesek nem látják a térdig érő gazt?
Reni Kisbácsáról
• Gartaiak, fogadjátok Tamás atyát sok szeretettel, megérdemli! A belediekért is sokat tett. Búcsúzunk tőle Isten áldásával.
Egy beledi hívő
• T. Zoli! Ha az óvári buliban szombat este hallható ricsajt nevezed családi szórakozásnak, akkor sok ilyet kívánok az ablakod alá!
Egy itt lakó
• T. G.! Nem kötelező Ikrényben lakni, ennyi eső után általában mindenhol sár van, és milyen fabódék?
Szintén ikrényi, B. Adri
• Kedves Nétt! Örülök, hogy te is észrevetted, milyen ez a Tourinform-ügy. Ha valaki jobban utánanézne, szerintem sok „érdekességet" találhatna.
Dodo 
• Tisztelt dr., akkor dobjunk már össze még egy ezrest a súlyadó mellé, mert az utakat is meg kellene csinálni.
kk
• Egyszerűen röhej, hogy egyesek mit siránkoznak azon, hogy nem láthatták az RTL Klubot. Több mint  40 adó van és nekik pont az az 1 hiányzik a Csacska angyallal, meg a többi förtelemmel együtt. Hát nem kabaréba illő?
Gabi, Győr


NAP SMS-E
• Tisztelt Cseh Ferenc úr! A galamb dolga végeztével bírság nélkül továbbrepül! Mert tehetetlen?
Kínál János


 • Miért lenne tudatos vásárló az, aki nem veszi figyelembe azt, hogy X. Y. termék, esetleg pont az, amit önszántából szeretne megvenni, egy másik boltban olcsóbb? Nekem például tetszenek az élelmiszert, műszaki cikkeket hirdető újságok! Hiszen ki nem szeretne ezreket-tízezreket spórolni vásárlásai alkalmával? Ha nem vagyok körültekintő, nem takarítok meg pl. a mosógépen 60 ezer Ft-ot, a hűtőn 40 ezret. Gázsütő akciósan, ajándék elszívóval... És még lehetne sorolni néhány dolgot. Amúgy meg nem muszáj a szórólapot a szemétbe dobni, le lehet a feleslegessé vált újságokkal együtt adni, papírgyűjtéskor a gyerekek kezébe nyomni...
Shearer

• Zoli! M. óváron a Családi Vigasságokon azért voltak kevesen, mert egy időben volt a Mofém-telepi búcsúval. Ott sokan voltak! Hiába volt ott is jó a program, a szervezés volt rossz. Pedig én is elmentem volna, de kétfelé nem tudok!
Anya

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Michael Schumacher kedveli

a Hungaroringet, de nem jósol

A hétszeres világbajnok s a Magyar Nagydíjon már négyszer győztes Michael Schumacher kedveli a… Tovább olvasom