Délmagyar logó

2018. 12. 16. vasárnap - Etelka, Aletta -4°C | 1°C Még több cikk.

SMS 08.27.

Mindennapi gondjaink
- A sokat szidott 3 gyerekeseket végre jól megleckéztette a kormány, tőlük alapos számolás után csak elvett! Köszönjük az összes gyerek nevében!
Pamela
- Honatyáinknak kívánom, hogy próbáljanak megélni 4 gyerekkel 106.704 Ft-ból. Szociális minimum új modellje: 2 szülő, 2 gyerek minimális megélhetéséhez 75.582 Ft-ra lesz szükség 2006-ban. Megdöbbentő!
A. E.
- Állami támogatással alkalmazzák a megváltozott munkaképességűeket, ezért a teljes munkaidősöknek felmondanak, mehetnek munkanélküli-segélyre! Gratula! 
- Naponta számtalan alkalommal reklámozzák az autókat, több százezer forintos engedménnyel. A mozgáskorlátozottak keserves utalványából meg mégis levonnak harmincezret! Ki érti ezt?
Buci 
- Szörnyű, milyen időket élünk! Kölcsönt szerettem volna felvenni, minimálbér összegűt, de a bírálat után szinte könyörögnöm kell, hogy megkapjam.
Dr. Slon 
- Mosonmagyaróváron nem egy cég maradt telefonvonal nélkül, a telefonos társaság meg nem ér rá. Ha jön a csekk, én is mondhatom, hogy „jelenleg minden munkatársunk foglalt, de azért köszönjük a türelmet"? !
Egy telefontalan 
- „Köszönet", hogy már hétvégén sem lehet pihenni a kamionok miatt! Az ötletgazdának hasonló jó éjszakát!
Bb 
- Abdán a házam elé rakták a murvát. Azt mondták, közterület. Ha füvet kell nyírni, nem közterület. 
- Magyarország a kilátástalanság országa. Míg itt a vezetők „kielégítik" magukat, addig az országunk, népünk a nyomortanyára jut! Se munka, se pénz!
Judy 
- Én nem tudom sajnálni a balatoni vendéglátókat! Idén a Balatonhoz mentünk nyaralni. Nekünk nem volt probléma a rossz idő, az már annál inkább, hogy szinte sehol nem láttam magyar nyelvű kiírást! A kempingen belül még magyar újság sem volt. Jövőre ennyi pénzből külföldre megyek, ott legalább szívesen látnak! 
- Kedves nyugdíjasok! Nem mi nem akarunk dolgozni, hanem ti nem adjátok át a helyet a fiataloknak.
Egy kétdiplomás pályakezdő
Erről-arról
- Közelednek az évnyitók. A kis elsősök szüleinek szabadságot kell kérniük, ha nem munkaidő után van a rendezvény. A kicsik unják a 45 percnél hosszabb ünneplést, és az osztályfőnökök monológjait. Gondolják át, amit mondani akarnak, s ne húzzák az időt! 
- Cilinek! Igaza van, és akkor nem beszéltünk az anyatejről. A csecsemőknek 4–6 hónapig elegendő a „csak" anyatejes táplálás. Igaz, sok lemondással jár, de megéri, mert csodálatos érzés.
Baba 
- T. Cili, a boltban vett, vegyszerekkel kezelt, ismeretlen eredetű zöldségekből nem adok a kisbabámnak, pedig tudok főzni. A bébiétel biztosan nem tartalmaz az egészségére ártalmas anyagokat.
Zsazsi 
- Gondoltak már arra, hogy miért van annyi allergiás beteg? A környezetszennyezés és a sok vegyszer miatt. Én inkább bébiételt veszek, mert az be van vizsgálva.
D. 
- T. győri! Nem analfabéta a szórólapterjesztő, csak fáradt, ebből él, vagy gyerek.
- T. Keszei úr! Süket, vak, néma, béna, sánta, oláh, sváb, tót, cigány, léhűtő, tolvaj, áldott állapot, apu, anyu, hazaszeretet. E szavak is eltűnőben vannak vagy eltűntek!
Figyelő 
- Kedves Ami! Én mérgemben már többször átmentem másik bevásárlóközpontba, szerintem is undorító a bevásárlókocsi-vadászat és megalázó más kosarát várni, míg ő pakol az autóba. Feltűnhetne az érintett áruház vezetőségének. Sok vevőt veszítenek így el.
Ila, Győr 
- Kedves H. Zs.! Lehet, hogy hivatalosan szabálysértő vagyok, de 8 kilós „földszintesemet" senki kedvéért nem fogom pórázra kötni! Ne piszkáld a kutyát és akkor rád sem hederít! Kutya helyett inkább néhány embert kéne pórázra kötni, ugyanis az összes kutyatámadást emberek provokálják.
T.
Bősárkányi felújítások 
- Nem ártana jobban elolvasni a cikket a bősárkányi díszkivilágításról, mert akkor tudnád, hogy ajándékba adta a vállalkozó.
Egy elégedett bősárkányi 
- A bősárkányi főtér gyönyörű! Mi is elfogadnánk.
Egy győri átutazó 
- Bősárkányban minden udvarban van szolárlámpa. Azt nem irigylitek. Elég milliomos van a faluban, szánják meg az iskolát és óvodát. Kirúgások pedig a csökkenő gyerekszám miatt vannak. Üdvözlettel:
Bősárkányi fiatalok

Kapcsolatok 
- Erika! Abban igazad van, hogy ha szegénységben is, de a gyerekeiddel lehetnél. El kell döntened, mi a fontosabb számodra, hogy a családoddal lehess vagy egy gazdag férfival és a bűntudatoddal. A gyerekeidnek legalább annyival tartozol, hogy a kapcsolatot tartod velük.
2 gyermekes anyuka 
- Erika, Győr! Még keresem a szavakat, amelyekkel kifejezhetném, hogy ki is vagy te valójában!
Der Tiger 
- T. Enci! Nyolc évig keresgéltem, mígnem az interneten találtam egy csodálatos férfit, egy éve együtt élünk és áldom azt a napot, amikor rátaláltam, úgyhogy ne add fel, megéri várni!
Évi 
- Erika! Kérdezd a gyerekeidet, hogy kinek tartanak! Ha bennünket az anyu egy gazdag férfiért elhagyna és nem tartaná velünk a kapcsolatot... Inkább nem írom le, csak csúnyán tudnám kifejezni magam!
Judit23, Győr 
- T. Erika, ha véleményt akarsz, akkor csak annyit: pénzéhes...! Legalább azt tartanád szem előtt és hogy mi jó a gyerekeidnek, és nem azt, hogy mi neked!
Mexx01 
- Erika! Napról napra kiábrándulok a mai társadalomból. Pedig még csak 19 vagyok. Egy anya azért anya, mert a gyermekei még a saját boldogságánál is fontosabbak. Hogy ki vagy, azt nem tudom, de hogy anya nem, az biztos!
Jázmin 
- Erika, Győr! A két húgommal együtt 23 éve elhagyott az anyám. Ma mind a hárman boldog kapcsolatban élünk. Az édesapánkat hat unokával ajándékoztuk meg. Szeretetünkre mindig számíthat! Szerinted anyám megbánja(ta) valaha, amit tett? Nem ismerlek, nem minősítelek. Édesapám, köszönjük!
Kisvuk, Sopron 
- Erika, Győr! 39 éves nő vagyok és sajnos még nincs gyermekem. Eddig csak csalódásban volt részem. Nagyon szeretnék családot és ha ez megadatik, nekem nem lesz annyi pénz, amennyiért a gyermekemet elhagynám! Sokszor úgy érzem, nekem már nem adatik meg a boldogság, de nem adom fel!
„ Magányos", Győr 
- Társkeresés!? Én évek óta olyan lányt keresek, aki nem arra utazik, hogy milyen kocsival járok és milyen lakásom van. Én is csak egy egyszerű, nem anyagias, hátsó szándéktól mentes barátnőt kerestem évek óta, de mivel a Kisalföldön nem találtam olyat, aki havi 50 ezer forintos jövedelmem mellett szóba állna velem, mára már feladtam. Talán el kellene költözni? Talán lopni, csalni, sikkasztani kell, ha hosszú távú kapcsolatot szeretnék?! Tisztelettel:
Kudarauszkasz

Sport 
- Lehet, hogy megszűnik a győri hokicsapat, sajnos nem érdekel majd senkit, inkább a gyenge magyar fociba viszik a pénzt. Érdemes?
Tampa Bay, Mosonmagyaróvár 
- FTC-s lány! Ugyan miért kellene a Fradinak szurkolni? Beképzelt játékosok, gyenge foci! Amúgy már várható volt, hogy egyszer összeomlik a kártyavár. 100 milliók csak úgy elfolynak a kasszából. Ezért nincs, aki pénzt ölne a csapatba. Inkább nézz meg egy Barca-meccset!
FCB

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Michael Schumacher kedveli

a Hungaroringet, de nem jósol

A hétszeres világbajnok s a Magyar Nagydíjon már négyszer győztes Michael Schumacher kedveli a… Tovább olvasom