Délmagyar logó

2018. 12. 14. péntek - Szilárda -3°C | 3°C Még több cikk.

SMS 10.24.

Ha egy vizsla megtámad téged, akkor te nagyon hülye lehetsz. Mivel eteted? Nyers hússal és láncon tartod? Másképp soha nem támadna! Nekem  szetterem van, és nyugodtan mondhatom, hogy akkor harap, ha eszik. Miért van ilyen kevés szetter Sopronban? Nagyon barátságos és szép kutyafajta.
Péter, Sopron 
 
  Elvtársak! ’56-ban is a piros volt a bátorság színe? Ti mit ünnepeltek 23-án? Gondolkodjatok! Nekem nem lenne hozzá képem.   
 
 Tisztelt Komszol! Ha vállalták a szemét elszállítását és az érte járó díjat kötelezően behajtják, kérem, hogy Ménfőcsanakon a hamuban lévő szögeket is vigyék el, ne szórják ki az útra. Vagy hadd fizessük a szemétdíjat gumijavítási számlákkal.
Majdnem győri
 
 
 Köszönöm az illetékeseknek, hogy utánjárásom nem volt hiábavaló és akadálymentesítették Gönyűn az iskola melletti járdabekötő részt.
V.-né Tündi, Gönyű 
 
 
  DAC-bronz, Gyirmót, 9. hely, osztályozó, ez a  realitás halászlés bírók nélkül.
 Nádorváros, Győr 

  Szép eredmény a 4–0, főképp, mikor az ellenfélnél is tizenegy játékos van a pályán. Gratulálunk a gyirmóti vezetőknek és a játékvezetőnek.
DAC-drukker 
 
 Gratulálok a Gyirmót vezetőinek, megint sikerült a bravúr a 13. játékos segítségével. Szép volt, fiúk?!
I. Krisztián
 
 T. quadosok! Ki kényszerített titeket, hogy motort vegyetek? Ha én dobot veszek, dobolhatok egész nap az ablakotok alatt? Az utca is mindenkié!
Cs.
 
 Emberek! Lopják a vadjaim és a fáim. Belém szemetelnek. Időnként felgyújtanak. Terepjáró versenyekkel pusztítanak. Elég volt, ezért ne gyertek hozzám!
Az erdők

 Emberek! Szeretnék gyűjtést szervezni! Fizessük már be Gabit Csernus doktorhoz 2 órára! (Azért csak ennyire, mert ettől a sok hülyeségtől még ő is megőrülne.)
K.
 
 Az erdőkben illegálisan elhelyezett, felhalmozott hulladék lerakása nem bűn? Persze a motor hangos stb. Gondolkozzunk el, erdők „kapitanyai"!
Csaba, Győr
 
  Minikörforgalom? Maxibalesetek. Egy kis festék az aszfalton, és kész! Gratulálok!
Andi

 Ez a legkönnyebb, más felett ítélkezni. Tudom, hogy vannak hibái a barátomnak, de nagyon szeret engem és soha nem bántana. Érdekes, arra senki nem gondol, hogy   ha túl sokat kölykezik egy kutya, felét agyoncsapják, vagy ha elütnek az úton egyet és hónapokig ott rohad a teteme az út szélén, azért senkit sem büntetnek meg! Kedves állatbarátok, ez nem állatkínzás!?
K., Farád
 
 
  Gabi! Majd 90 évesen dolgozz napi 12 óra kemény fizikai munkát, utána írj a nyugdíj eltörléséről.
Roni 

 
T. Gabi! Te tényleg nem ezen a bolygón jársz. Nem volt elég, amit mostanában kaptál? Még mindig hajtod a hülyeséged! Azért nincs a fiataloknak munkájuk, mert a nyugdíjasok dolgoznak nyugdíj mellett. Minél alacsonyabb a korhatár, annál több munka marad pl. a pályakezdőknek meg a fiataloknak. Gondolkodj!
D32, Sopron  

  T. Gabi! Régen az idősek mezőgazdaságból éltek, napkeltétől napnyugtáig dolgoztak. Szántottak, vetettek, arattak, állatokat tartottak, és nem 3 műszakban robotoltak valamelyik gyárban. Tiszta levegőn dolgoztak, nem szennyezett levegőjű, zárt térben. A munka a megélhetésüket jelentette. Ha az idős szülők   nem tudtak már dolgozni, gyermekeikre mindig számíthattak. Most próbáld utánuk csinálni! Éhen halnál! Ne sajnáld a nyugdíjat az idősektől, meg te sem kerülheted el a megöregedést, kivéve, ha nem éred meg. De előbb vizsgáltasd ki magad egy idegorvossal.
 Timi  
 
 Hegyeshalmi lakó! Én szívesen befogadnám a német juhászkutyát.
Helga, Farád 
 
 
 Gabi! Hihetetlen, ezt te találtad ki egyedül, vagy valaki súgott? Ilyen gondolkodású ember már volt a történelemben, de szerencsére csúfos  véget ért. Az lehet, hogy mindennap dolgozol, de hány éve? Majd ha már  lesz 60 éves munkaviszonyod, túl leszel 2–3 infarktuson, a családod  tolószékben begurít a munkahelyedre, a főnököd leüvölti a fejedről a hajat, amikor nem teljesítesz, gondolkodj el, hogy 2005. 10. 22-én mekkora hülyeséget írtál az SMS-falra!
Fiona 
 
 
 Kedves Gabi! Kívánom, hogy 90 évesen is dolgozz. A gyermeked pedig munkahely híján kísérhessen téged.
Anyuci 
 
 Motorosok! Az utóbbi időben hány olyan halálos vadászbaleset történt, mikor egyik vadász elnézve a vadat a saját vadásztársát lőtte agyon? A qadosok,   motorosok pedig összetartanak és nem egymás életét ontják. Jó motorozást kívánok!
Rozi, Győr
 
 Gabinak. Téged engednek a pszichiátriáról SMS-t küldeni?
Péter 
 
  Kedves Gabi! Ne haragudj, de te nem vagy normális! Hogy tudsz olyat leírni, hogy töröljék el a nyugdíjat?! Képzeld, mi a férjemmel igenis azért dolgozunk, hogy éljünk és éljenek a gyerekeink! Ezzel a mentalitásoddal miért nem mész az USA-ba? Semmi keresnivalód a normális emberek között!
1 dolgozó anya

 Gabi! Te olyan ember vagy, aki akkor érzi jól magát, ha ellenkezhet. Teljesen mindegy, hogy mikor és mi ellen, de ellenkezel. Ez éltet, a tények nem érdekelnek. Te  valószínűleg kizárólag tilosban parkolsz, a stoptáblánál nem állsz meg, de ha szabad az út, akkor cammogsz és feltartod a mögötted haladókat. Gyermekkorodban a szüleid hiába kértek, hogy tanulj, mert csak úgy leszel okos, te már akkor is makacs voltál. Kérlek, szólj az ápolóidnak, hogy a telefonodat többé ne adják a kezedbe.   Jobbulást kívánok!
Justitia  

Gabi! Hahahaha, hahahaha! Hahahaha, hahahaha! Jól adod!
Zsazsi 

 Születésnapi jókívánságok az apróhirdetések között Alex Kevinnek, Milán Adriánnak, Dzsenifernek. Hol vagyok, Magyarországon? 
Morcos
 
 Drága Gabi! Egyre inkább biztos vagyok benne, hogy te nem vagy normális. Talán küldd el a szüleid és nagyszüleid 90 évesen követ fejteni, és mondd nekik, hogy örüljenek! Te meg vonulj be egy elmegyógyintézetbe, mert ha mindent komolyan gondolsz, amit  írsz, akkor súlyosan közveszélyes vagy. Mellesleg, ha a nagyik és a  dédik dolgoznak, ki lesz az unokával, míg a szülők 2 állásban megszakadnak? Vagy küldjük ki az 5 éves gyereket libát őrizni, mert régen is így volt?!
Sceena 
 

  Gabi! Te egyre nagyobb badarságokat írsz! Kilencven év? Ma már örül az ember, ha 70 éves koráig elél! Akkor meg legalább legyen egy kis nyugta, mielőtt meghal!
Msngyerek
 
 T. Gabi(ka)! Hány éves vagy? SMS-eidet hetek óta olvasva az az érzésem, hogy tíz éven aluli kiskorú. Ja, örülj, ha 90 évesen (ha megéred) a kezed fel tudod emelni!
Vök 
 
Gabi! Most már fejezd be, légy szíves! Köszi.
Tibor
 
  Kedves Jimmy! Nem tetszenek az áskálódó országgyűlési képviselők? Itt az alkalom, hogy 2006-ban csak azokat válasszuk meg, akik együttműködve is képesek dolgozni.
E. I. 
 
 T. Nafe! Esős időben hiába tennék fel rózsaszín szemüveget, attól még bőrig áznék! 50 évig így láttatták velünk a világot és ide jutottunk...
Figyelő  

   Szóval donorok vagyunk... Ezen kell kéjelegni? A motorosnak, ha száguld, csak a moci számít, érzi minden rezdülését, ismeri minden porcikáját. Az autós? Rúzs, telefon, zeneüvöltés stb. Na ez tényleg veszélyes! Ha a quados erdei úton megy, kit zavar? Amúgy meg sajna a  vadakat a vadászok jó pénzért kilövik. Magyarok, végre össze kéne tartani, nem egymást bántani. A természetet és egymást vigyázni, védeni kéne vadásznak, autósnak, motorosnak egyaránt. Ehhez szív kell, más semmi. Ilyen egyszerű az egész.
Z 750 

 Gabinak. Igazad van, hogy dolgoztak 90 évesen. De nem a gyárakban. Én megnéznélek 90 évesen pl. egy hűtőházban, ahol 20 kg-os zsákokat kell 8 órában rakni. Lehet, hogy a régi öregek bírták, de a mai fiatalok velünk együtt már sokkal gyengébbek. Fizikálisan és lelkileg is.
 B. B.
 
  T. Gabi! Te normális vagy? Végeztél egyáltalán életedben fizikai munkát? Mert én biztos vagyok benne, hogy nem.
Norbi
 
Bicikliutakat is ki kellene alakítani a megszüntetett parkolók helyén.
Köbüki
 
  Gabi! Téged is bemutathatnának, mint korábban Pisztászt! Kíváncsi vagyok, kitől jön ennyi „bölcsesség"?
H. Zs. 
 
 Kérem azt az ismeretlent, aki Hédervárról elvitte a kiskutyát, hozza vissza. Barna színű és fekete bolhanyakörv volt a nyakán. 3 gyerek várja haza. 
 
 Ez a Gabi,    egy igazi fenegyerek! Szerintem már mások is írnak a nevében hülyeségeket! Ki is dolgozott kilencvenévesen?
Antigabi
 
 Nagy Tata! Amit hulladéknak nevezel, az komposztálva kincset érne a kertednek. Ehhez csak egy kis barkácsolás kéne, meg egy alapos agymosás.
Medve 

 Fészekrakó! Lakás 53 négyzetméter 1 + fél, 6,6 millió kölcsön + 1,2 millió szocpol. 0,8 négyzetméterrel kevesebb, mint ami egy 4 tagú családra elő van írva. Előre erről nem tájékoztat senki!  Vagy ugrik a foglaló 700 ezer, vagy még hitel, ha valahol még adnak hatalmas kamattal. Ennyit a Fészekrakóról.
Marika

A nap SMS-e

 Szeme már nem sír, szíve már nem dobog. Közülünk eltávozott. Örülök, hogy ismerhettem azt a gyermeket, aki megmutatta, hogyan kell küzdeni, a fájdalmat elviselni és azt leplezni. 14 év telt el úgy, hogy észre sem vette, minket tanított: soha ne adjuk fel, küzdjünk azért, ami fontos nekünk, szeressük, tiszteljük és becsüljük azt, amit csak lehet. Beteg volt a szíve és gyenge, de rájöttem, mégis ő volt köztünk a legerősebb! Tengelics Attila emlékére.
Gabi, Gönyű 
 
  Tiszelt emberek! Nem undorító hogy októberben már a karácsonyt várjuk? Mire itt az ünnep, nincs meg a hangulat. Miért nem lehet Mikulás után!? 
 
 E. Zolinak. Nemcsak Farádon, hanem Győrújbaráton is száguldoznak a jogosítvány nélküli autósok. Miért fizetik a körzeti megbízottat?
Aggódó szülő

   Szerintem a krosszmotor és a quad sporteszköz. Fel sem engedném az országútra (rendszámmal sem). Ha már ekkora divat lett, szervezzetek egyesületet, szerezzetek támogatókat, pályát. Egy erdőre sem láttam kiírva: sportterület. Ne csak motorozzatok, gondolkodjatok is!
Gábor
 
 
 Fájó, de így gondolom: nem Öcsi bácsi akarja elárvereztetni a relikviáit, neki ezek a tárgyak többet jelentenek...
Chubby

 
  Gabi! Az USA-ban az indiánok csak 1924-ben kaptak állampolgárságot. Addig embernek sem számítottak. A hadsereg döntő közreműködésével százezreket öldöstek le válogatás nélkül. A „szerencsések" terméketlen rezervátumokban küzdhettek az éhhalállal. Az indián népirtásokért melyik USA-elnököt vagy katonai vezetőt vonták felelősségre? De gondolom, a rózsaszín szemüvegen keresztül  neked erre is van megnyugtató magyarázatod.
 István, Győr
 
 
  Nem kell a másikat lejáratni, lejáratta magát már régen.
Egy jobboldali 


 T. Kutyabarát! Nemcsak a barátnője ismeri jó embernek az illetőt, hanem sok olyan ember  (köztük én) is, aki tudja, hogy magától nem öl meg egy kutyát, annak oka volt! Gondoljanak bele, maguk nem ütöttek még el kutyát, nyulat, őzet és hajtottak tovább, vagy az nem számít állatkínzásnak? Most van min  csámcsogni, de  szerintem senkinek semmi köze hozzá. Velük történt, majd ők elrendezik.
D.

   T. Kutyabarát (bár van egy tippem, ki vagy)! Én jól ismerem a barátomat, tisztában vagyok a dolgaival, ő legalább nem ijed meg a saját árnyékától. Azt meg biztosan tudom, hogy engem soha nem bántana, mint ahogy azt is, hogy tartogat  még számunkra szépet a jövő!
K., Farád 
 
 
 Kutyabarátok! Egyetértünk a vizslát ártalmatlanítókkal, mivel az egyéves kutya idegen portán garázdálkodott, megsértve ezzel a magántulajdont.
BB-ház, Csorna
 
  Vérten Orsolya, Herr Orsolya, boldog   névnapot kívánok! 
Kornél 
 

 Az enesei balesetről. A kocsi vezetője,  aki elütötte a kislány, nem  50-nel  ment, aztán kiszállt az autóból és megnézte a kocsiját. A mentő 20 perc alatt ért ki. Az enesei rendőr ilyenkor hol van? Meg hol van az, ami az embereket emberré teszi? A felelősségvállalás!
Mirazs 

 Üzenet az ellenzéknek és a bosszankodóknak. Az előző évekbeli városatyák szinte semmit nem tettek, most mintha egy kis lendületet lehetne felfedezni a város életében. Ezt a várost nem azzal lehet segíteni az előbbre jutásban, hogy mindenkit szidunk és bírálunk. Ha megértőbbek leszünk, többre megyünk.
 
 
 Pénztéma. Figyelő, miért nem mész akkor Nyugatra? Több pénzt csak hatékonyságnöveléssel lehet elérni.

   Csaky, ato! Vegyél magadnak néhány hektár földet, kerítsd be. Ott aztán motorozhatsz kedvedre, még bérbe is adhatod a társaidnak.
Egy civil

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Férfimérkőzés

Soproni sÖrdögök–Traiskir-

chen (osztrák) 77–61 (30–19, 10–17,… Tovább olvasom