Délmagyar logó

2018. 12. 12. szerda - Gabriella 0°C | 5°C Még több cikk.

SMS 11.15.

Tisztelt mindenki! Már megint sikerült összeugratni az embereket. Sajnos, hamar felejtünk. Gondolkodjunk, ki ígért a fiataloknak, pályakezdőknek lakást, ki vette el a kismamák járandóságát? Akkor már mindenki hazudik?
V. A. Laczki 
 
Bebizonyosodni látszik az okt. 23-i események hátterében a politikai érdek. A kormánypártok 80 év titkosítást, nyilvánosság kizárását rendelték el. Miért? Ezért.
 Tavi 
 
O. V. az Uniónak azt mondta, hogy szüntesse be a támogatást a hazug és csaló kormányoknak. Az MSZP azt állítja, hogy O. V. aláássa Magyarországot. Ha ez így van, akkor elismerik, hogy GY. F. kormánya hazug és csaló kormány! De akkor végre ismerjék már el egyenes beszéddel!
Kr. 
 
Alacsony keresetű, és a többiek: nem csak a kereseted alacsony. Most komolyan, szerinted ha nem fizetsz, mi lesz? Az ország magától kijön a bajból, az élet megy tovább? Vagy majd megment a Viktor valami szuper ötlettel? Közgáz alapismeretek...
Sphynx 
 
A legsötétebb pártállami eszközöket vetnek be (tüntetés leverése, gyülekezési jog megvonása, személyes adatok lekérése kórházaktól), miközben hazug és dilettáns kormányunk ragaszkodik hatalmához!
Balázs, Győr 
 
WEJ! Most csaló és hazug a király, de ha még sokáig alszol, és a gazdákat is becsmérled, ehetsz a hipermarketekből szólásszabadság nélkül.
Gyurcsi 
 
Az adófizetés ne legyen kiváltságos! Miért kötöttek előnytelen szerződést 1999-ben! Ha az Audi itt akar maradni és fejleszteni, akkor azt meg tudja oldani! Fizessen úgy, mint a többi multi, vagy a hazai vállalkozók!
Soproni. 55.  
 
Még mindig érvényesnek és megfontolandónak tartom bal és jobboldalnak, de az egyik oldalhoz se tartozóknak is a gondolatot, miszerint: „ha ti magyarok félannyi erőt fordítanátok egymás megsegítésére, mint amennyit egymás elgáncsolására fordíttok, már régen tiétek lenne Amerika." R. (Sopron) ..... Ajánlom a nap, a hét, a hónap, az év SMS-ének!
 
 T. K. A. Valóban unokáink is nyomorogni fognak, de nem ezért a pár hétért, hanem a rengeteg államadósságért, amit mostanában vettunk fel. Ön is – és még csak a kamatait nyögjük.
„N", Győr 
 
Az év legjobb álláspontját olvastam a Kisalföld hétfői számában Papp Győző tollából.
Öcsi, Kapuvár
 

Vasárnap 12.10-es soproni gyors: GySEV kalauza indulás előtt leszállít két csajt és egy srácot – 14 év körüliek – Győrben, dohányzásért! Köszönjük, kalauz úr, a többi nemdohányzó utas nevében is! Bár a MÁV-nál is így gondolkodnának...
SerDülő

Mélységesen felháborít, amit a médiában a politikusokról nap mint nap tapasztalok! Mással sincsenek elfoglalva, mint hogy a lehető legjobban besározzák egymást, az ellenzék hibáinak felnagyítása, a sajátok lekicsinyítése! A valóságtól teljesen elrugaszkodva kiválóan működő gazdaságról beszélnek, miközben a lakosság fele minimálbéren tengődik, ha gondolnak egyet, be sem mennek dolgozni (természetesen a fizetésüket erre az időre is kapják), egymást túllicitálva okoskodnak a problémák megoldásáról, de mikor valamit orvosolni kellene, nem történik semmi, mivel valójában halvány fogalmuk sincs, hogy kell egy problémát megoldani, inkább áthárítják másokra! A mai magyar politikában nincs egyetlen olyan személy sem, aki alkalmas lenne az ország vezetésére!
 
  Tisztelt Baresi! Mit gondolsz, Orbán Viktor melyik ifjúsági szervezetnek volt vezéregyénisége? Ugyanannak a KISZ-nek, amelyiknek Gyurcsány is. Akkor most hogy is van ez? Az egyik koszorúzhat, a másik nem? M. A., Sopron 
 
B., Bp-től kérdezem, hogy jelvény – és arc nélküli, rendőrruhába bújt senkitől dalolva fogadja a felszólítást, esetleges békés sétája során, miközben a zsaru rúg-vág, azaz a hatalmat érzékelteti?
dr. B 
 
Remélem a Kossuth téri „tüntetők" kifizetik a 2O milliót a tér felújítására.
Mm 
 
Zsolo! Hidd el, van megoldás. Csak nem Gy. F.-nek vagy MSZP-nek hívják. (Negyven éven át bizonyították alkalmatlanságukat) A hazát és a népet szolgáló pártokra és kormányra van szükség, és hiteles tájékoztatásra. Ha tudsz jobbat, mert nálad van a bölcsek köve, akkor elő vele!
eMeS 
 
Gratulálok a kajárpéci focicsapatnak, mivel nagyon sokat fejlődött. Jelenleg az első helyen áll, az előző szezonban pedig csak a 12. helyen állt. 
 
Ebben az országban mindent megtehetnek a politikusok, elherdálják a pénzt, tönkretehetik az országot, és elvárják, hogy az emberek szó nélkül tűrjenek.
Bandi 
 
Rendőrök, tüntetők, sms-ezők! Nem veszitek észre, hogy bábuk vagytok? A zsinórt kéne elvágni, amit a bal és jobb kéz mozgat, és a probléma megoldódna!
(Rock) 
 
Hagyjuk már abba ezt a hülye politikai vitát. Nekem már nagyon elegem van belőle. Úgy érzem, hiába vitatkoznak itt az újságban, túl „kisemberek".
Zsuzsa1 
 
Még mindig balosok! A nem csináltunk 4 évig semmit kijelentésre miért nem háborodott fel egyetlen MSZP-s képviselő sem? Azt hiszem, tudom a választ. 1., Féltik a pozíciójukat. 2., Egyetértenek vele. Ilyen politikusok nem vezethetik Magyarországot!
tbandita, Győr 
 
Ep! Gondolom, nem hallgattad vagy olvastad végig még soha az öszödi beszédet! A teljes mondat: 4 évig nem csináltunk semmit azon kívül, hogy kihúztuk a szarból az országot. No comment. És a megszorítás senkinek nem jó, viszont mindenkinek muszáj.
Exjobbos (Győr)  
 
Lisszabon, Portugália. 70 ezer ember tüntet a megszorítások ellen, jelét sem adva az agresszivitásnak. Nálunk a hétezerből hétszáz szétveri a fél fővárost, felgyújtja a vidéki kormánypártházakat... El kellene ezen gondolkodni egy kicsit pártállástól függetlenül.
Square 
 
A győri korházban a C épületben a 3 lift közül a két automata lift jó. A mechanikus rossz. A nagyobbik automatikus liften hordják a szennyest, a betegeket, a reggelit és az ebédet is, és a lift is piszkos.
Hugi
 
Ebben az országban akkor lenne rend és nyugalom, ha 0rbán Viktor lemondana Gyurcsány Ferenccel együtt!
„Töki"  
 
Teljesen igaza van annak, aki háborog azért, amiért a multik kedvezőbb feltételekkel vannak itt, mint más cégek (beleértve az Audit is). De az Audi ígéretet kapott 2011-ig, és az ígéret szép szó...
ex-Audis 
 
Őslakó! Érdekes, Győrújfalu modern gondolkodású polgármestere rögtön felismerte, hogy a falu költségvetését az eladó önkormányzati telkekből származó bevétellel egészítheti ki. Ehhez pedig be kell látni: a városból kiköltözők nem azért jönnek, mert hiányzik nekik a disznószag. Zöldövezeti, mégis városias életformát hoznak ide nekünk.
Gondolkodó 
 
Tisztelt győrzámolyi őslakó! Sürgős szemléletváltásra van szükség, a mai modern világban el kell fogadni, hogy a városból kiköltöző emberek más életstílust képviselnek a falu új házas településrészein, amibe nem fér bele a disznószag. Ha arra vágytam volna, odaköltöztem volna a szomszédjába a tyúk és disznóólja mellé. 
 
Nem csak a romeltakarítást fizetik a mi adónkból, hanem az augusztus 20-i ünnepséget is, ahol senki nem vállalta fel az emberek védelmét, hiszen valakinek nagyon kellett a te adódból 270 millió forint! 
 
Tisztelt Gyászoló! Felháborító az írása! Vannak sajnos olyan idős, beteg, rokkant emberek, akik ugyanúgy szeretnék a szeretteik sírját látogatni, ahogy Ön. Legyen rájuk is tekintettel! Lehet, hogy egyszer majd Ön sem tud gyalog kimenni a temetőbe.
Baba, Győr

Szeretném ha végre mindenki megértené, hogy a kismillió magyarázkodás és elferdítés ellenére a Gyurcsány nem ismert be semmit, hanem lebuktatták.
LeV, Sopron  
 
Morales! Olvasd el a Fidesz honlapon Orbán Viktor EP-i beszédét, utána nyilatkozz! Semmi ilyet nem mondott! Ne magyarázzátok félre szokás szerint!
Ne'ne' 

Garfield, igazad van, az a politikus, aki EU-parlament előtt akarja kiteregetni a szennyest. Először önmagát kellene árulás miatt feljelenteni, mivel minden, ami 23-án történt, egyedül az ő bűne. O. Viktor azóta lázított, amióta elvesztették a választást. Mit csinált 23.-án, megtartotta a bujtogató beszédét, majd, aki jól végezte dolgát, páncélautójába ült, és otthagyta a felizgatott hallgatóságát.
I
 
 Szeretném megkérni a Gyurcsányt imádókat, kinél lett az a vizitdíj és tandíj, amit a kampányban letagadott? Vagy ezt is Orbán tette?
Thy 
 
WEJ! Nos? Azt viszont érdemes egy kicsit tovább gondolni, hogy vajon miért készpénz és miért nem adójóváírás. 
Köszörűs
 
 Répcementi tíz emberrel küzdeni akarásból jeles! Bíró sporttársnak üzenem, hogy egyformán fújja a sípot, azt nem veszi észre, hogy megütik egyik Répcementi játékost! A sérüléseket meg kellene nézni, és utána is lehetne ítélkezni, mert Varga Gábor korházi ellátásra szorult, és idén már biztos nem játszik! Javulást Gábor!
Hajrá Répce
 
 Zsolo! Ne keverd az adókedvezményt a vissza nem térítendő támogatással! Az adókedvezményt fejlesztésre kell fordítani! A jobboldal a támogatás mértéke ellen szól, mert a multik több támogatást kapnak, mint a hazai kis és középvállalkozások együtt.
Justitia
 
L. Y. Egy kis kiigazítás. Nem bevallotta, hanem lebukott! Azóta is hazudik, lásd: Bush és Merkel szájába adott el nem hangzott mondatokat!
Justitia
 
 Nem tudok tisztelni egy olyan miniszterelnököt, aki le k...-zik egy országot. Ezek után nem tudom elképzelni, hogy ennek a k.... országnak ő a javát akarja intézkedéseivel.
Micimackó 
 
E.ON! Július óta nincs közvilágítás a házam előtt a folyamatos bejelentések ellenére sem. Pert fontolgatok!
Bana
 
 T. Év! O V. is KISZ-titkár volt! Ha nem hiszed, nézz utána! Akkor most miről is írtál? Csak a gyűlölet beszél belőled is, mint a többi Fideszes társaidból, ami még jobban árt a hazának!
 
 A Fidesz tagjai közt legalább annyi a volt MSZMP tag, mint az MSZP-ben. Vagy a Fideszesek 90-ben érkeztek a földre? Ha köpönyegforgató, akkor szent jobbos?
XYZ 
 
Az 1-es főúton egy személyautó hátulról belement egy traktorba. Mit keres egy traktor a főúton? Még tábla is tiltja! Addig kellene lépni, míg nagyobb baj nem lesz!
Autós 

Tátika! O. V. könnyen gazdálkodott, hiszen a Bokros csomagból folyt be a pénz. Mindenkinek! 56 üzenete: a nép összefogott, függetlenül jobb vagy bal oldali. Nagy I. baloldali volt haláláig, Mécs I. szintén az. O. V. KISZ-titkár volt, id. Pokorni 3/3-as. Inkább a jövővel kellene foglalkozni, nem a múlttal.
Jocó
 
  3-at fizet 4-et kap, 277 forint 1 db: ez van a szórólapon. A pénztárnál 4-et fizetsz, 289 forint egy darab, és a negyedik árát nem vonja le a gép, az akció kezdete után három nappal. Ügyes!
Egy vásárló
 
 Tisztelt ellenzék! Én csak akkor kapok fizetést, ha dolgozom. Önök állandóan kivonulnak a munkahelyükről! A nem elvégzett munka után járó bér felajánlásával sok emberen segíthetnének!
Rava
 
 Tisztelt K. A.! Az én unokáim nem a tüntetők okozta károk miatt fognak nyomorogni, hanem a Gyurcsány, és kormánya okozta károk miatt! Elképesztő, hogy ez az ember bármit tesz, még mindig akad aki bedől neki, és azokat hibáztatja, akik szembeszállnak a hazugsággal. Ja, és milyen szerencse, hogy létezik Orbán, minden rossz okozója! Csak vigyázzatok, a tatárjárást azért ne kenjétek rá!
SZ. A.
 Győri, Viola utca és környékiek! Dobjuk össze a pénzt, és javíttassuk meg a telepen a közvilágítást, aztán nyújtsuk be a számlát az erre képtelen az E.ON-nak!
Starsky
 
Győrben a sok –  finoman fogalmazva – nem sikerült közlekedési beruházásait valakik megtervezték és átvették. Mivel magyarázzák a körforgalmakba épített megállókat (Malom liget, Árkád), a szűk kanyarodási íveket (Nádor-aluljáró), az Attila u.-i lámpát, az érdesítés nélküli új buszöblöket stb.
Discovery, Győr

Tisztelt Vera! Köszönöm a kioktatást, de miért is? Az ön sms-éből süt a gyűlölet! Ön és elvbarátai nem bírják elviselni a kritikát. Békességet szeretnék, és azt, hogy ne gyűlölje ennyire a magyar a magyart! Vagy ez akkora „hülyeség"?
L. Y.
 
 Emberek! Ha a tüntetők szétverték volna Budapestet, háborognátok, hogy a rendőrök hol vannak ilyenkor!
Viktor

A keskeny Buda utca nem alkalmas ilyen nagymértékű autóbusz közlekedés lebonyolítására.
Az utca végén lévő szűkületnél lévő lámpa kb. 5 másodpercig ad zöldet, ami egy autóbusz áthaladási ideje. Ugyanakkor sok esetben ez idő alatt is jönnek az autók az aluljáró felöl a piroson át. Egyetlen logikus megoldás az lenne, ha a buszokat kivinnék az Eszperantó útra, hiszen minden járat útvonala a Tihanyi út. Másrészt a vasút mellett nincsenek lakóházak.
SR-71.
 
 Imre! Az hogy az MTV-nél ostoba randalírozók voltak, nem jogosítja fel a rendőröket arra, hogy átmenjenek brutálisba, és agyba-főbe verjenek válogatás nélkül mindenkit. Még azokat a járókelőket is, akiknek semmi közük nem volt az egészhez. Olvasd el a cikkeket, amiket ártatlan emberekről írtak, vagy hallgattad volna meg a Farkasházyt a Heti hetesben.
Medve
 
 Sokat gondolkodtam, hogy miért gyűlölködik az ország. Sajnos a magyar mindig az orránál fogva vezethető nép volt. (Habsburg, I-II. világháború), most ugyanott vagyunk. Ha hagyjuk magunkat, hogy Orbán-Gyurcsány hatalmi harcának mi magyarok legyünk az áldozatai, akkor tényleg egy k.... országban élünk. Mindkettő távozzon...
Laca, Győr

Kedves Oroszlán és társai! Egyetlen idős embert sem láttam a mellettünk elzúgó motorosok nyergében, sem az autókban péntek délután 3-tól 6-ig.
Gyalogosgyászoló
 
 Szegények, nyugdíjasok reszkessetek, mert Cini szabadlábon van. Vigyázzatok az értékeitekre.
Szivi, Győr
 
 Baresi! O. V. is koszorúz, sőt áttért jobbosnak, pedig mindenki tudja hogy KISZ-titkár volt.
 K
 
 Tátika! O. V. négy éve alatt a Bokros-csomag hozamát verte el, „stabilizálta" az országot!
 
  Abdán havonta legalább háromszor van áramkimaradás. Hajrá E.ON !
Egy abdai lakos.
 
 Balosok. Gy. F. négy évig hazudott. Négy évig nem csinált semmit. Négy évig k. . .ta el ennek a k. . .-va országnak keserves adóforintjait. Diktatórikus módszereket alkalmaz. Remeg a hatalomért, az EU-s pénzekért, amiből újra királykodhat. Mit kell még elkövetnie, hogy ne az ellenzékkel foglalkozzatok?
Szivi, Győr

Tisztelt Laci, Győr! És Ön minek nevezi azt, amikor egy külföldi turista egy lépcsőház ajtajához menekül, a rendőrök meg nekiesnek, ütik-verik...?
Wali

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Hirtelen csecsemőhalál – agykárosodás miatt

A hirtelen bölcsőhalál veleszületett agyi károsodás következménye lehet – utalt amerikai… Tovább olvasom