Délmagyar logó

2019. 04. 22. hétfő - Csilla, Noémi Még több cikk.

Sokan segítettek Gyurikának

Cikkünk nyomán sokan keresték fel az erdélyi Kelementelkéről Sopronba költözött házaspárt, akiknek hároméves kisfia, Gyurika leukémiával küzd. A család főként élelmiszereket és pelenkát kapott a segíteni akaróktól, de a családsegítő által nyitott számlára is érkeztek befizetések.
A Kisalföld alig több, mint egy hete számolt be arról az erdélyi Maros megyéből Sopronba költözött párról, akik az olvasók támogatását kérték beteg kisfiuk segítéséhez (Megélhetésre kellene pénz, Kisalföld, augusztus 10.). György, az apa kőművesként dolgozik, Ibolya pedig Gyurikával van otthon. A hároméves kisfiú nagyfokú agykárosodással született és leukémiában szenved.
– Sokan kerestek fel bennünket segítő szándékkal – mondja Ibolya, Gyurika édesanyja, aki azért küzd, hogy a kisfiú élete ne nélkülözéssel teljen. – Főként élelmiszereket, édességet, pelenkát, babafürdetőt és popsitörlő kendőt hoztak, volt, aki személyesen hozta el az ajándékot, más pedig postai csomagban adta fel. Nagy öröm számomra, hogy ilyen sok jó szándékú soproni van, aki segít rajtunk, és ezúton is szeretnék köszönetet mondani az ajándékokért. Itt volt például a motorosok baráti társasága is, akik számtalan hasznos dolgot hoztak, de minden ajándékért hálásak vagyunk.
A családsegítő szolgálat számlát nyitott Ibolyáéknak, hogy a segítők pénzbeli felajánlásait is fogadni tudják. Erre a kilenc nap alatt harminchétezer forint gyűlt össze. – Ha valaki úgy dönt, hogy a továbbiakban segítene bennünket, mosópornak és gyermektápszernek örülnénk a legjobban – tette hozzá Ibolya.
A számlaszám: Jakab Ibolya, 11773377-00408594. A további felajánlásokat a család címére várják, az Avar utca 96. szám alá.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Győri ETO FC

REAC

Győr, DAC-pálya, Borsodi Liga-mérkőzés, vasárnap 17 óra. V.: Kassai (Székely,… Tovább olvasom