Délmagyar logó

2019. 03. 25. hétfő - Irén, Irisz 6°C | 16°C Még több cikk.

Sokkoló részletek a sarkadkeresztúri baltás gyilkosságról

Sokkoló részletek a sarkadkeresztúri baltás gyilkosságról
Cigarettázva hallgatta idős nagymamája halálhörgését a 35 éves lányunoka.
Előzetes letartóztatásba helyeztek egy 35 éves nőt, akit azzal gyanúsítanak, hogy baltával meggyilkolta nagymamáját Sarkadkeresztúron pénteken - közölte a Békés Megyei Főügyészség hétfőn az MTI-vel.

Azt írták, hogy az unoka csütörtök este pénzt akart kérni 81 éves nagyanyjától, de vitába keveredtek. Péntek reggel is folytatódott a veszekedés, végül a terhelt a konyhában baltával legalább háromszor megütötte a fején a sértettet. Az első két ütéshez a balta fokát használta, majd a szomszéd szobában dohányozva negyedóráig hallgatta a földön fekvő idős nő hörgését. Ezután a balta élével is lesújtott, és a sértett a helyszínen meghalt.

Az unoka az udvari kukába rejtette a nagymama holttestét, összetakarított a házban, elrejtette a vérrel szennyezett szőnyeget és függönyt, letörölte a baltát egy ronggyal, amelyet aztán elégetett.

Mindezek után elcsomagolta a sértett laptopját, magához vett két üveg alkoholt és néhány arany ékszert, majd távozni készült, de megérkeztek az áldozat más hozzátartozói, akik értesítették a rendőrséget.

Az ügyészség emberölés bűntette miatt kezdeményezte a 35 éves nő előzetes letartóztatását, amelyet a Békéscsabai Járásbíróság harminc napra el is rendelt.

(Fotó: Police.hu)

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Jogsértő volt a Népszabadság bezáratása

Jogsértő volt a Népszabadság bezáratása
A fáról a lehullott leveleket nem lehet a fára visszaragasztani, másfél évvel a történtek után… Tovább olvasom