Délmagyar logó

2018. 12. 16. vasárnap - Etelka, Aletta -4°C | 1°C Még több cikk.

Sólyom Lászlóhoz fordul a Jobbik

Sólyom László köztársasági elnökhöz fordul a Jobbik, mert diszkriminációnak tartják Bajnai Gordon kormányfőnek azt a kijelentését, amely szerint a választások előtt a demokratikus pártok beletekinthetnek az ország pénzügyi helyzetébe, de a Jobbik nem, mert a miniszterelnök őket nem tartja demokratikus erőnek.
Balczó Zoltán, a Jobbik alelnöke hétfői budapesti sajtótájékoztatóján azt mondta, hogy az országgyűlési választások tisztasága, beleértve a pártok egyenlő feltételeinek biztosítását a demokrácia követelményeihez tartozik, és ezért az államszervezet demokratikus működése felett őrködő köztársasági elnökhöz fordulnak.

Arra a kérdésre, hogy pontosan mit várnak Sólyom Lászlótól, azt mondta, annyit szeretnének, hogy a köztársasági elnök foglaljon állást az ügyben.

Olvasóink írták

 • 10. rozator 2010. január 04. 21:13
  „A sólyom nem tudja mi az a jobbik! nem látta őket! a Sándor palota előtt sem!Egyforma hülyék vagyunk! Én sem tudom, mi vagy ki az a jobbik!”
 • 9. 751510 2010. január 04. 21:06
  „flex

  Te komolyan adsz Gusztos véleményére? lol”
 • 8. Buksi 2010. január 04. 20:38
  „Ma még lehet, hogy aJobbikal kapcsolatos hireket igy elsüljesztjétek a többi " nemzetre fontos " cikkel együtt, de hiszem, hogy ez nemsokára nagyon is meg fog változni.
  Magyarországnak ismét egy nagy politikai változásra van szüksége, és én remélem, hogy a Jobbik csak egy a több jövöbeli perlamenti párt közül.”
 • 7. hun330 2010. január 04. 19:59
  „flexsnake:
  "Gusztus megmondta: a jobbik náci párt" Gusztosra gondolsz? :) Mert ha ő, azt mondta, akkor az biztos úgy van. :)
  "Náci pártoknak semmi keresnivalójuk nincs itt. Lehet visszatakarodni palesztínába" Hol? Franciaországban? Egyébként szerinted Hitler palesztin volt? Vagy mit értsek ez alatt? :)
  "Az eltüntetett milliókkal sem tudnak elszámolni. " Milyen milliókkal? A 6 millióval?
  További jó nácizást, el van a gyerek ha játszik. :)

  HAJRÁ JOBBIK!!!”
 • 6. CID 2010. január 04. 19:49
  „Nem mintha Jobbik szimpatizáns lennék, de ez gusztustalan, persze ők még nem kapnak a koncból ( persze ami késik nem múlik ), lehet nem fognák be a pofájukat. Bár minden embernek van amikor már korpásodik a haja :)”
 • 5. nagyonnagy 2010. január 04. 19:45
  „Na ez a demokrácia, ezért nem kérek belőle. Van nekünk egy sokkal jobban bejáratott rendszerünk. (Nem a kommunizmusra gondoltam.)”
 • 4. flexsnake 2010. január 04. 19:15
  „A jobbik soha nem volt demokratikus. Gusztus megmondta: a jobbik náci párt. Náci pártoknak semmi keresnivalójuk nincs itt. Lehet visszatakarodni palesztínába :D
  Az eltüntetett milliókkal sem tudnak elszámolni. Pénzmosoda.”
 • 3. lidocain 2010. január 04. 18:59
  „"70/A. § (1) A Magyar Köztársaság biztosítja a területén tartózkodó minden személy számára az emberi, illetve az állampolgári jogokat, bármely megkülönböztetés, nevezetesen faj, szín, nem, nyelv, vallás, politikai vagy más vélemény, nemzeti vagy társadalmi származás, vagyoni, születési vagy egyéb helyzet szerinti különbségtétel nélkül."”
 • 2. lidocain 2010. január 04. 18:44
  „van még valaki aki komolyan azt gondolja,hogy demokrácia van az országban?????......”
 • 1. TrombiFrédi 2010. január 04. 18:34
  „Ismét szembesülhetünk a kirekesztés elleni küzdelem "élharcosainak" kirekesztő tettével, de ez csöppet sem meglepő, ha visszagondolunk, hogy az 1998-as parlamenti választások után kik hisztiztek, hogy nem ülnek a MIÉP mellé!!! Ez nem liberalizmus,ez öncélú szabadosság, ami remélem a választások után eltűnik a hazai közéletből!?”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Jelöltbemutató plakátkampányt indít az MSZP

Jelöltbemutató plakátkampányt indít az MSZP január közepén. Tovább olvasom