Délmagyar logó

2019. 01. 22. kedd - Vince, Artúr -4°C | 0°C Még több cikk.

Soproni emlékplakett Andreának és Gábornak

Folytatás az 1. oldalról.

– Szeretnénk majd az egyetemen is előadásokat tartani, amire kaptunk felkérést – folytatta Andrea és Gábor. – Mindkettőnket meglepett, hogy a soproni utcákat járva számunkra idegen emberek felismertek bennünket és kérdeztek az élményeinkről.
Andreát és Gábort a beiratkozás után a soproni városvezetés várta. Fodor Tamás polgármester és Abdai Géza alpolgármester elismerő oklevelet, valamint a város címerét formázó emlékplakettet adott át a két

fiatalnak. A polgármester kiemelte, Sopron büszke a két hallgatójára, akiknek útját a Kisalföld hasábjain keresztül folyamatosan nyomon követték. – Olyan példát mutattatok nekünk, amelyre kevesen képesek – tette hozzá. – Hatalmas akaraterő és kitartás kellett ahhoz, hogy átevezhessétek az óceánt.
A fiatalok látogatást tettek a Kisalföld soproni szerkesztőségében is és megköszönték, hogy folyamatosan beszámoltunk útjukról. Hosszasan és fáradhatatlanul beszéltek a hajó megépítéséről, az átevezés ötletéről, és természetesen az Atlanti-óceánon eltöltött ötvenegy napról. (Útjukról részletes élménybeszámolót készítünk, aminek első részét a szombati Szieszta mellékletben közöljük.)

Az egyetem is köszönt

Ma délelőtt Faragó Sándor, a Nyugat-Magyarországi Egyetem rektora köszönti a két fiatalt. Az ünnepség keretében az egyetem elismerését is átvehetik.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Darázs jubileuma

Erősport

Magabiztos győzelemmel hangolt az előtte álló feladatokra… Tovább olvasom