Délmagyar logó

2019. 04. 25. csütörtök - Márk Még több cikk.

Soron kívül kaphat engedélyt a Sziget

Soron kívül intézkedik az újbudai jegyző abban a két engedélyezési eljárásban, amelyet a szervezők a Sziget fesztivál megrendezésével kapcsolatban indítottak.
Horti István, a XI. kerület jegyzője szerdán közölte MTI-vel, hogy a fesztivál 30 méter magas, kilátóként is funkcionáló tornyának felállítását építési engedélyhez kötötte a fővárosi kormányhivatal. Az építési engedélyt csak a tervdokumentáció elfogadása után adhatja ki Újbuda hivatala.

A rendezvény megtartásához szükséges engedélyek kiadásához a szakhatóságok hiánypótlásra szólították fel a szervezőket - tette hozzá a jegyző.

A Magyar Nemzet hétfői számában írt arról, hogy bár a Sziget fesztivál a szervezők szerint minden előírásnak megfelel, a rendezvény és ennek részeként egy körülbelül 30 méteres torony még nem kapott hatósági engedélyt.

A Sziget ügyében az elmúlt csaknem két évtized gyakorlatával szemben az idén azért nem Óbuda-Békásmegyer hatósági vezetője jár el, mert a kerület érintettségre hivatkozva a fővárosi kormányhivatalt kérte egy másik eljáró hatóság kijelölésére

Olvasóink írták

  • 1. tótkomlósi 2011. július 20. 19:35
    „Akkor most lesz belépő vagy nem?
    Mert ha lesz, akkor a tüntetők hogy fognak bemenni tüntetni? Belépővel?
    VAgy mindenki tüntetni megy és ingyen fognak bemenni?
    Vagy most akkor mi lesz?????”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Fiataloknak árulta a drogot

Drogdílert vettek bűnügyi őrizetbe a Fejér megyei rendőrök. Tucatnyi fiatalt is előállítottak az üggyel kapcsolatban. Tovább olvasom