Délmagyar logó

2019. 01. 19. szombat - Sára, Márió -4°C | 4°C Még több cikk.

Spanyolország népszerű cél a bevándorlók körében

A Spanyolországban élő külföldiek egyötöde végleg letelepedne az országban, derült ki egy felmérésből. Az adatok tanúsága szerint leginkább az európaiak választanák új hazájuknak Spanyolországot.
Többnyire Katalóniában telepednének le végleg a Spanyolországban élő külföldiek, Madrid vagy Valencia környéke nem ennyire népszerű.

A spanyol bevándorlási hatóságok adatai szerint leginkább a latin-amerikaiak vágynak vissza eredeti hazájukba, ám a megkérdezetteknek alig 4 százaléka nyilatkozott úgy, hogy egy éven belül hazaköltözne.

A leghatározatlanabbak az afrikaiak, míg a kelet-európaiak többsége a származási ország gazdasági fejlődésétől teszi függővé spanyolországi jövőjét.

(Forrás: Euractiv.hu)

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Mennyibe kerül a férfierő?

A férfi számára a potencia és persze az impotencia is központi kérdés, hiszen a nemi képesség a férfiasság jelképe. Enélkül a férfi értéktelennek, sőt, természetellenesnek képzeli magát. Utánajártunk, mennyiben pénzkérdés a potencia, s mennyibe is kerül a férfiasság. Becslések szerint a 20 és 60 év közötti férfiak mintegy 35–55 százalékának vannak potenciazavarai. Tovább olvasom