Délmagyar logó

2019. 01. 17. csütörtök - Antal, Antónia 0°C | 10°C Még több cikk.

Sportcsillagok gálája a győri zsinagógában

Sportgála

A Városi Mqvészeti Múzeumban tartotta soros ülését a Győri Sportcsillagok Emlékeit Gyqjtő Alapítvány kuratóriuma. Ezúttal 2006 győri sportcsillagaira történő voksolás és a hagyományos „Az év sportolója Győrött” díjkiosztó gálaest szerepelt a civil szervezet tanácskozásának napirendjén.


Az alapítvány létrehozója, Pálfalvi Gábor lapunknak elmondta, a grémium tagjai döntöttek a gálaest időpontjáról és helyéről. Így február 9-én, pénteken 18 órakor a győri zsinagógában ünnepelik majd Győr város legjobb sportolóit. Ezúttal is az év női és férfi sportolóit, az év csapatát és edzőjét, valamint az év felfedezettjét köszöntik, de átadják a Hallgatók Vándordíját, melyet a helyi BMC Rádió hallgatóinak szavazatai alapján ítélnek oda az arra érdemes sportolónak. Végül a gálaest fénypontja lesz most is a Győr Sportjáért Életmqdíj átadása.
A győri sportcsillagok tiszteletére rendezett gálaest programját egyelőre hétpecsétes titokként kezelik. A főszervező csupán annyit árult el, a zsinagóga hangulatához illő, színvonalas mqsorral igyekeznek kedveskedni a város legjobb sportolóinak és a vendégeknek.
A gála megnyitóbeszédét Borkai Zsolt, Győr polgármestere mondja, aki a Győri Sportcsillagok Emlékeit Gyqjtő Alapítvány alapító tagja volt, s egyben most leköszönő elnöke. A gálaest zártkörq, oda csak belépővel juthatnak be a sportolók és a meghívott vendégek.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Farsang idején elmegy bálba?

Tovább olvasom