Délmagyar logó

2019. 04. 24. szerda - György Még több cikk.

SZDSZ: összegyűltek az ajánlószelvények

Az SZDSZ soproni képviselőjelöltjei összegyűjtötték a szükséges kopogtatócédulákat – jelentette be Kóczán Zoltán tegnap, amikor a programjukat ismertette, és reagált arra a hírre is, mely szerint bővíteni kellene a soproni tűzoltók felszerelését.
Az SZDSZ tegnap sajtótájékoztatón ismertette programját. Kóczán Zoltán, a párt soproni elnöke pedig azt is bejelentette, hogy az önkormányzati választásokon induló jelöltek összegyűjtötték a szükséges mennyiségű ajánlószelvényt. – Jelöltjeink leadták a szelvényeket, már csak a regisztráció van hátra – mondta el az elnök, majd reagált arra a képviselő-jelölti felvetésre is, mely szerint a soproni tűzoltóknak új légzőkészülékre van szükségük. – Az összes védelemmel és mentéssel foglalkozó szerv leltárát át kell tekinteni és az új beszerzésekből mindegyiküknek részesülni kell. Információ hiányában kampánycélokra pedig senki ne használja a tűzoltók segítését!
Kóczán Zoltán és dr. Kertész Zoltán a koalíció által folytatni kívánt programról is beszélt. – Az ISPA-program után most a szelektív hulladékgyűjtés intenzívebb beindítása következik, hangsúlyt kap a bioenergia népszerűsítése, és neuralgikus kérdés a szociális és egészségügyi szféra rendbetétele.
Kóczán Zoltán végül azt is hangsúlyozta, kizárólag olyan szervezettel képzelhető el számukra koalíció, melynek tagjaira nem vetül a korrupció árnyéka.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Győri ETO FC

REAC

Győr, DAC-pálya, Borsodi Liga-mérkőzés, vasárnap 17 óra. V.: Kassai (Székely,… Tovább olvasom