Délmagyar logó

2019. 01. 23. szerda - Zelma, Rajmund -5°C | 2°C Még több cikk.

SZDSZ: sorsfordító nap az egészségügyi törvény zárószavazása

Sorsfordítónak nevezte a hétfői parlamenti zárószavazás napját Kóka János, az SZDSZ elnöke, aki szerint az új egészségbiztosítási törvény ismételt elfogadásával visszafordíthatatlan stádiumba lép az egészségügyi reform.
Az SZDSZ elnöke szerint 40 év szocializmusa és 18 év töprengés után valami elkezdődhet az egészségügyben. A hétfői sajtótájékoztatón Horváth Ágnes egészségügyi miniszter a törvény elfogadását követő menetrenddel kapcsolatban elmondta, nyáron kétfordulós pályázaton választják majd ki a pénztárak kisebbségi tulajdonosait.

A betegek 2009. február 15-e és március 15-e között találkoznak majd először a pénztárakkal. Ekkor lesz ugyanis a tagtoborzás és ténylegesen jövő év április 1-jétől működnek majd a pénztárak.

Olvasóink írták

 • 3. karvaly 2008. február 11. 13:46
  „Kék cédulás párt elnök ne nagyon bízzon abban, hogy ha ők és a komcsik megszavazzák az egészségügyi tőrvényt, hogy azt nem lehet vissza csinálni.
  A népszavazás teljes mértékben elfogja utasítani azt a mocskot amit a népre rá kényszeritettek. És azok akik kárt okoztak a nemzetnek anyagi erkölcsi felelőséggel tartoznak vagyonukkal és saját szabadságukkal.
  Eljön az idő hamarosan amikor a szegedi csillagba csak bukott képviselő rabok lesznek.”
 • 2. Kapuvári 2008. február 11. 13:27
  „azért ezek a zsidók nem semmik!beletelepedtek egy rendszerváltó pártba, még véletlenül se sajátot alapítottak és kb. 3% támogatottsággal kormányoznak már 6 éve!valóban sorsfordító nap ez a mai!most lökik végleg szakadékba a magyart!”
 • 1. Kovács Pisti 2008. február 11. 12:23
  „A sorsfordító akkor lenne, ha végre eltakarodnának a színről! Talán akkor elkezdődhetne......”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Ma sem egyezett meg a szakszervezet és a MÁV

Hétfőn sem egyezett meg a MÁV és a Vasúti Dolgozók Szabad Szakszervezete (VDSZSZ) a vitatott… Tovább olvasom