Délmagyar logó

2019. 04. 23. kedd - Béla Még több cikk.

Szeplők ''eltüntetése''

Avagy jól meggondoltuk, és valóban meg szeretnénk válni az arcunknak különleges, egyedi sajátosságot adó szeplőktől?

Olvasói kérdés nyomán került elő a téma. Van, aki „szenved a szeplőktől" és van, akinek nem jelentenek gondot. Van, aki szabadulna tőlük, s van, aki mintha nem is lennének, felvállalja ahogy van, önmagát.
Jelen pillanatban, nyáron a legfőbb teendő a fokozott fényvédelem: megfelelő ruházat, kalap, napernyő és az elérhető legmagasabb faktorszámú fényvédő krémek, valamint lehetőség szerint 11–17 óráig ne legyünk a szabadban (árnyékban sem!), menjünk be a házba!

A szeplők halványítása kizárólag télen lehetséges. Több készítménytípus áll rendelkezésre. Fontos, hogy minden esetben szakember döntse el, valóban „szeplőről" van-e szó, és szabad-e kezelni. Kémiai sebészeti eljárások (felületes és mélyhámlasztásos módszerek) is ismertek, természetesen ezeket csak nagy gyakorlattal rendelkező orvos-kozmetológus szakorvos végezheti. Szép eredményt érhetünk el a folyamatosan, egész évben, télen is alkalmazott fényvédelemmel, a bőr egyenletesebb színt kap, a meglevő szeplők színben nem erősödnek, és a szemnek ez már valóban olyan, mintha „eltűntek" volna.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

56 ezer gázár-támogatás igénylőnél talált eltérést az APEH

Az APEH és a Magyar Államkincstár közösen ellenőrzi a lakossági gázár-támogatások igénylésének… Tovább olvasom