Délmagyar logó

2018. 12. 19. szerda - Viola -9°C | 1°C Még több cikk.

Szijjártó Péter nem kapott Audit

A Fidesz szerint az MSZP "sportnyelven szólva" nagy homályt dobott, hiszen Szijjártó Péter egy ideje már semmilyen tisztséget nem visel a győri kosárlabda klubban, és emiatt természetesen juttatásokat és Audit sem kap onnan - közölte a párt sajtófőnöke vasárnap.
Havasi Bertalan arra reagált, hogy Török Zsolt szocialista országgyűlési képviselő vasárnap azt mondta: a győri önkormányzat több mint 125 millió forintos támogatást adott 2007 és 2009 között a Szijjártó Péter társadalmi elnökletével működő kosárlabda klubnak, miközben a klub jelenlegi tulajdonosa, a Lővér Sport Kft. máig nem egyenlítette ki a teljes vételárat a jogelődnek, s évek óta hárommillió forinttal tartozik neki.

A Lővér Sport Kft. székhelyeként bejegyzett önkormányzati tulajdonú győri Magvassy Mihály Sportcsarnok előtt tartott sajtótájékoztatóján úgy fogalmazott: arra viszont van pénze a klubnak, hogy Audit béreljen "becslések szerint havi 300 ezer forintért" a Fidesz elnöki stábja vezetőjének, Szijjártó Péternek - mondta az MSZP-politikus.

Olvasóink írták

 • 8. KolompárRómeó 2009. november 09. 21:34
  „ÉN SEM!”
 • 7. maci52 2009. november 09. 08:30
  „Elvtársak!!!!
  Hova lett Veres János bukott pénzügyminiszter,adócsaló hírhedt AUDI-ja?????????
  Esetleg megvette ,mivel volt már benne vagy 5-6000 KM??????”
 • 6. gubanc 2009. november 09. 08:20
  „ÁÁÁÁÁ! Szjíí-ártó nem is kapott audit. Az audit Józsi kapta, csak a slusszkulcs mindíg Péternél van.
  A cikk másutt folytatódik, a DM-ben miért nem? Az is benne volt, hogy egy csomó iskolának tartoznak a tornaterem bérletéért.
  Próbálná követelni valam,elyik igazgató, azonnal repülne.”
 • 5. pocokkaa 2009. november 09. 07:40
  „Attól függetlenül, hogy Szijjártó milyen egy p..., erre nem tudom mi szükség. van. Tájékozatlan, gusztustalan sárdobálásra Török részéről. Ha esetleg mindkettő inkább dolgozna pofázás helyet...”
 • 4. zeuszka 2009. november 08. 21:44
  „Szijjártónak van a legkönnyebb dolga mint szóvívőnek: "Hazudik az MSZP, Gyurcsány tünjön el a politikai életből, az MSZP tönkretette az országot." Ha a fidesz vezetése is úgy gondolja akkor megtakaríthat havi 500.000 Ft-ot ha a sajtótájékoztatóra egy magnót tesz ki.”
 • 3. rolee 2009. november 08. 21:34
  „Szegény :s =(”
 • 2. barkzso 2009. november 08. 21:25
  „A hazugságkampány folytatódik...”
 • 1. igazságkereső 2009. november 08. 21:09
  „Török Zsolt országgyűlési képviselő már több esetben nem volt tisztában azzal amit mondott,legutóbb a mai TV 1 műsorában, a Ma reggel-ben.Beszélt arról,hogy áthidaló hitelt vehetnek fel azok, akik bajban vannak a devizahitelek miatt és 2 éves moratóriumot kapnak.Senki nem tette fel neki a kérdést - ez a műsorvezető hibája, és hozzá nem értéséből fakadt, de akkor ne csináljon interjút, ez már nem az első eset -hogy akkor 2 év után hogy fogja tudni visszafizetni a megemelt összeget,ha még közben a munkahelyét és munkáját is elveszíti a devizahiteles. Akkora káosz van ebben a kérdésben és sajnos egyik megoldás sem segíti az adósokat, ugyan akkor a bankok jól elvannak a maguk előidézte "bankválsággal",hiszen majd hogy nem megkétszerezték a felvett hitelt.Na kérem, ezt nevezik inkorrekt eljárásnak és ehhez a kormány még őszintén asszisztál is!
  A kérdés: akar-e a kormány valóban igazi és őszinte segítséget nyújtani az önhibájukon kivüli devizaadósokon segíteni, vagy csak látványtervezés folyik ebben az országban??!!”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

A korábbi Videoton-játékos tragédiája

Életének 39. évében, egy alsóbb osztályú mérkőzés után elhunyt Takács Lajos, a Videoton korábbi… Tovább olvasom