Délmagyar logó

2019. 03. 24. vasárnap - Gábor, Karina 4°C | 21°C Még több cikk.

Szilvi vetkőzik

Szőke haj, dús idomok és természetesen Való Világos előélet.

Szőke haj, dús idomok és természetesen Való Világos előélet. Minden adott ahhoz, hogy Szilvi egy hetilapnak pózoljon fehérneműben, vagy éppen anélkül. Hogy testén mit változtatott, és mi a természet adománya, arról ő maga beszélt.


VV Szilviből már sok mindent láthattunk. Expárjával, Frenkivel együtt költöztek be a villába, bárki nyomon követhette szerelmi életüket. Ráadásul a szőkeség korábban sztriptíztáncosnőként kereste a kenyerét, így aztán szemérmesnek sem mondható.

“Nem vagyok túlságosan gátlásos. Zavarba lehet egyébként hozni elég könnyen, de csak olyan ember tud zavarba hozni, aki iránt érzek valamit. Most ez nem feltétlenül szerelem, vagy hasonló. A családtagjaim is zavarba tudnak hozni" – mondta Szilvi.

A stábnak azonban ez nem sikerült, Szilvi élvezettel pózol a kamerának. Talán csak a helyszín tűnhet egy kicsit furcsának. Az elhagyatott terület a fotósokon kívül a graffitisek fantáziáját is megragadta már, úgyhogy a gazok közül néhol igazi műalkotások tűnnek elő. A szakemberek szerint pedig ez ideális terep Szilvi fotózásához.

“Ő azt hiszem, egy vagány csajszi, és ezekre a dolgokra próbáltunk egy kicsit rámenni. Pici kis romantikával is próbáljuk majd fűszerezni, de a vagányságán van a hangsúly" - mondta Polónyi István fotós.

Szilvi lelkiismeretesen követi a fotós utasításait, és még az sem zavarja, hogy a kihalt helyszínen időnként átrobog egy-egy vonat. A szerencsés utasok láthatják, mi az, amit a fotós a legelőnyösebbnek tart modelljén.

“Mindenképpen a keblei. A lábait meg lehet nyújtani egy-egy jó mozdulattal. És nagyon szép világos szemei vannak, bár ezek inkább a közeli képeken látszanak jobban" - mondta a fotós.

Az újság, amely felkérte Szilvit a meztelenkedésre, előszeretettel fotóz valóságshow szereplőket. Hasábjain megcsodálhattuk már Anettet, Leot, Tommyboyt, a múlt héten pedig Frenkiről és barátnőjéről készült egy sorozat.

A műteremben később még merészebb képek készülnek. Szilvi szerint a tévénézők és újságolvasók nem lepődnek majd meg azon, hogy levetkőzte a gátlásait, és egyúttal a fehérneműjét is.

“Az egész ország egy nagyszájú csajnak ismert meg. De ezzel szemben a másik oldalam egy romantikus, és szeretetre vágyó emberke" – mondta Szilvi.

Aki egyelőre még nem teljesen elégedett magával. Szilvi szerint egy nőnek nagyon fontos, hogy jól érezze magát a bőrében, és ezért időnként bizony fájdalmas és költséges áldozatokat kell hozni.

“A mellemet csináltattam meg egyedül. És most tervezem, mivel az orrom eltört, volt egy autóbalesetem, mostmár nem igazán békülök ki vele, így szeretném az orromat megműttetni, és egyúttal az arcomat is."

A balesetet az okozta, hogy Szilvi elaludt a kormánynál. Nem sokkal a szerencsétlenség előtt egyébként azzal került az újságok címlapjára, hogy egy diszkóban meglehetősen erotikus műsort adott egy másik lánnyal.

“Volt egy kisebbfajta botrányom, elsősorban magamnak, másodsorban a médiának köszönhetően. És ez idegileg megviselt olyan szinten, hogy én ennek tudom be, hogy elaludtam, mert nem tudtam pihenni az idegesség miatt" – véli Szilvi.

Ezeken a képeken Szilvi már kipihentnek és kiegyensúlyozottnak látszik, bár a vonásai egyelőre a régiek. Egyet azonban megígérhetünk: az exvillalakó semmit nem bíz a képzeletre…

 

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Waldorfos nyílt nap

Az általános iskola 1. osztálya iránt érdeklődő szülőket nyílt napra várja a Forrás Waldorf Iskola… Tovább olvasom