Délmagyar logó

2019. 01. 18. péntek - Piroska 2°C | 7°C Még több cikk.

Színházi ingyenjegy szüzeknek

Ingyenjegyet kínáltak New Yorkban egy, a szexuális tapasztalatokról szóló színházi előadásra mindazoknak, akik bizonyítani tudták szüzességüket.
Az Első alkalmam (My first time) című előadás producerei arra számítottak, hogy a szexben tapasztalatlanok lesznek leginkább kíváncsiak a darabra, amelyben a négy szereplő elmeséli, miképp vesztette el szüzességét. A szűz állapot deklarálását persze nem fogadták el csak úgy,  „bemondás" alapján: a jelentkezőket egy hipnotizőr kezébe adták, aki – mintegy „emberi hazugságvizsgálóként" – szűrte ki azokat, akik valóban  érintetlenek, illetve azokat, akik csupán szerettek volna potyajegyhez jutni.

Ken Davenport producer, aki korábban a világszerte nagy sikert aratott Vaginamonológokat is színre vitte, nem félt attól, hogy  kénytelenek lesznek minden nézőt ingyen beengedni, meggyőződése szerint ugyanis „meglehetősen kevés szűz él New Yorkban"... Végül mintegy háromtucatnyian jelentkeztek a potyabelépőért, akik közül a hipnotizőr néhányat a  legnagyobb sajnálattal küldött át a jegypénztárhoz.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

A felüljáróról vetette a vonat elé magát egy 19 éves fiú

A felüljáróról vetette a vonat elé magát, és meghalt egy 19 éves fiú a fővárosban. Tovább olvasom