Délmagyar logó

2019. 07. 17. szerda - Endre, Elek 16°C | 25°C Még több cikk.

Sztojka sebesülten menekül? - előkerült az egyik autójuk

Megsebesülhetett Sztojka Iván, akit a veszprémi késelés miatt keres a rendőrség. Több alkalommal is kórházak közelében vélték felismerni.
A Blikk névtelenséget kérő informátora azt állítja: vasárnap éjszaka a budapesti Szent János Kórházban látta Sztojka Ivánt. A kórház szerint nem érkezett bejelentés Sztojka ottjártáról. A rendőrség azonban vizsgálja ezt a lehetőséget is.

Megsérültek a támadók is

A Blikk úgy tudja, hogy a veszprémi Patrióta bárban végül gyilkosságba forduló verekedésben két támadó is megsérült. Az egyik Sztojka, a másik az Ausztriában elkapott Raffael Sándor, aki az arcán sérült meg.

Sztojka édesanyja hisz fia ártatlanságában. Az asszony a Blikknek elmondta, Sztojka Iván csak azért szökött el, mert a Prikkel-gyilkosság miatt egyszer már ült ártatlanul, és csak megijedt, hogy ez megint megtörténhet. Sztojka anyja úgy gondolja, fia hamarosan feladja magát.

Azt hitték, megvan a gyilkos

A rendőrség szerdán Körbezárta a rendőrség a Fejér Megyei Szent György Kórház épületét szerdán délelőtt, mert azt a bejelentést kapták, hogy a veszprémi bűncselekmény még körözött elkövetőjét egy autóban ott látták. Az autót megtalálták, ám Sztojka Ivánt nem.

10 órakor érkezett a bejelentés. Az autóban három férfit találtak, de Sztojkát nem. A három férfit előállították, de semmilyen információval nem tudtak szolgálni, sőt azt sem támasztották alá, hogy Sztojka Ivánnal kapcsolatban állnak. A kórház bejáratait lezárták, a területet átvizsgálták, de nem találtak semmit - mondta Németh Kész Mónika, a főkapitányság sajtóreferense.

Vasárnap osztrák rendőrök tartóztatták le a veszprémi bűncselekmény két gyanúsítottját Raffael Sándort és Németh Győzőt. Sztojka Ivánt körözik, még szökésben van. Ellene vagyonosodási vizsgálat is indul, mert a rendőrség azt feltételezi, hogy Sztojkáék kizárólag bűncselekményekből éltek.

A XIII. kerületben került elő Sztojkáék egyik autója

Budapesten, egy XIII. kerületi apartmanház mélygarázsában rátaláltak arra az autóra, amely a nyomozók szerint ott volt a Veszprémi gyilkosság helyszínén - mondta el a Független Hírügynökségnek Csányi Zoltán, a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság helyettes szóvivője. Hozzátette, hogy a gyilkosság napján többek között ezzel az autóval érkezett a társaság egyik része a megyeszékhelyre, de hogy pontosan kik mentek és kik jöttek el az autóval, még tisztázásra vár. Az autó az egyik, jelenleg Ausztriában fogva tartott gyanúsított tulajdonában van.

A Független Hírügynökség értesülései szerint az értékes autót megtalálása után nem nyitották ki a rendőrök, mert túl nagy kárt okoztak volna benne. Az autót azonban a mélygarázsból már elszállították, feltehetően Veszprémbe viszik majd. Az autó kíméletes felnyitása után kerülhet sor a nyomok rögzítésére: többek között a DNS-, szag- és anyagminták, valamint az ujjlenyomatok rögzítésére.

Az autót Sztojka Iván felkutatása közben találták meg a mélygarázsban.

Olvasóink írták

65 hozzászólás
 • 65. tunococ 2009. február 18. 06:46
  „T. Conquer!
  Ha bejelentkezés nélkül küldesz egy hozzászólást moderálásra, akkor az E-mailed visszajön, rákattintva megjelenik az illető E-mail címe! (Egyébként más fórumokon a moderátor külön figyelmeztetés nélkül "kimoderálja" az ocsmány, uszító, trágár, jogellenes hozzászólásokat -mindenféle magyarázkodás nélkül! Itt pedig inkognitóban olyan hozzászólások jelennek meg, hogy az "ember zsebében kinyílik a bicska"!”
 • 64. flexsnake 2009. február 13. 00:28
  „3. nem volt gépközelben és annyira azért nem hiányzott az oldal hogy iphonon felszenvedjem magam.
  Derítsd ki, csinálj háromdimenziós képet meg vegyél ujjlenyomatot, retinavizsgálat meg fogászati lelet is kell? :D
  Mert attól majd hiteles lesz hogy rühelem ha általánosítanak? Ja,az lesz :)
  Mondom, kint voltam a majálison, de nem akartál haverkodni :D Lehet én vagyok James Bond , azon még nem gondolkodtál? Vagy a sarki fűszeres aki lenyúlja a heti répaadagot. Talán én nyomtam a kezedbe hétfőn a délmagyart. Az is lehet hogy utcát söpörtem, és figyeltem. Nem tűnt fel hogy mindenhol ott vagyok? Én vagyok a közember, egy vélemény. Gyerekcipőben jár még itt a web2 sajnos :) Azt hiszed az számít ki mondjak, nem az hogy mit.”
 • 63. Conquer 2009. február 12. 21:34
  „Flexsnake nagyon eltűnt. ennek két oka lehet...

  1. Éjszakás műszakban van a drágám és hát a mobiljáról nem érhető el a delmagyar és vagy ahol van, ott nincs internet...
  2. Nagyon rátapintottam a lényegre és most gondolkodik a következő lépésen.

  Nem olyan nagy baj ez flex, hamarosan azt is kiderítem, hogy ki is vagy valójában és azt megosztom majd itt a dm honlapján a nagyérdeművel... Csak hogy tudják, kit is tiszteljenek benned...”
 • 62. florian70 2009. február 12. 21:11
  „54!Végre egy tökös rendőr!”
 • 61. Mignon 2009. február 12. 20:49
  „Nekem is feltünt:
  "flexsnake" mindenütt.
  (Ha, valakinek mondandoja van, dicseretes.)

  De, olvastam korabban egy "log"-ot:
  "Kinek az IP, kinek a PI...."

  A hangsuly a "...PI---"n van!!!”
 • 60. dodó 2009. február 12. 20:14
  „54. hozzászólás flexsnake
  "Mindenkinek megadom azt a tiszteletet hogy nem köpöm szembe, nem nézem le ha nem adott okot rá."

  Neked nem rendvédelemnél lenne a helyed! Jobban mutatnál politikusként Eörsi, Gusztos, Mohácsiak mellett!”
 • 59. CID 2009. február 12. 19:34
  „Most már én is kíváncsi vagyok, ki is vagy flexsnake. Egyéb iránt én is kíváncsi lennék, hogyan különböztetik meg az utcán álló 8-10 embert ? Mert ugye a cigány, félcigány, magyar között elég kicsi a különbség bőrszín tekintetében.”
 • 58. maci52 2009. február 12. 19:11
  „56,Gratula,bár így lenne.”
 • 57. Conquer 2009. február 12. 18:32
  „54. hozzászólás flexsnake 2009.02.12. 16:56

  Mindig is gondoltam, hogy valamelyik rendvédelmi szervhez tartozol. Az iwiw-es fegyverimádat, a hozzászólásaid mindig azt a képzetet keltették, hogy rendőr vagy. Azt is mindig tudtam, hogy a rendőrségre mindenféle embert felvesznek (azért is tart itt a rendőrség sajnos). Vajon azok a kollegáid, akik mondjuk úgy gondolkodnak, ahogy a fórumozók többsége, azokkal hogy jössz ki? Vagy azoknak is osztod az észt bent? Mert hamarosan a nyomodra akadnak a Kossuth L. sgt-i sarki épületből.
  A másik lehetőség, hogy csak szeretnél rendőr lenni vagy valaha az voltál, de kibuktál és visszavágysz.
  Ha meg biztonsági őrködést is vállalsz, miközben rendőrködsz, az bizony nem szép, mert nem lehetne másodállásod (tudom, hogy a 80ezer Ft-os rendőri fizetésből nem lehet megélni), így az adócsalókat nem kéne elítélni, mert te is ezt csinál(hat)od.
  Szóval?
  Sztojka ügyről: Úgyis elmismásolja a rendőrség, ahogy eddig is...”
 • 56. nagypappa 2009. február 12. 17:48
  „A szerb-magyar gúnyhatáron fekete Mercedes gördül a vámosokhoz, benne erős emberek.
  - Hová mennek?
  - Enying, izé, Esztergomba, várost nézni, kikapcsolódni.
  - Fegyver van maguknál?
  - Természetesen nincs.
  - Tessék, itt van egy pár....”
 • 55. flexsnake 2009. február 12. 16:58
  „ketyosz, én meg le sem szarlak. Ha nem tetszik akkor ne olvasd. Keress másik oldalt vagy olvass szelektíven, vagy volna még ötletem :p”
 • 54. flexsnake 2009. február 12. 16:56
  „zejko a 8ban is dolgoztam :) Nem mentem át a túloldalra. Volt ahol kést nyomtak a torkomnak. Mégis minden nap bementem szolgálatba, minden nap begyalogoltam cigányok közé mert bíztam benne hogy az egyenruha és a tudás amit kaptam mellé megvéd. Apám egy dologra tanított meg: soha ne félj. Mert félelemben nem lehet élni.
  Nem megyek át a túloldalra ha nem ott van dolgom. Ha belém kötnek akkor megvédem magam, vagy sikerül, vagy nem. De senki kedvéért nem fogok kerülni vagy meghunyászkodni, félni vagy úgy viselkedni mint egy kutya akit megdobtak kővel. Mindenkinek megadom azt a tiszteletet hogy nem köpöm szembe, nem nézem le ha nem adott okot rá. Ugyanezt várom el, de ha valaki kést ragad azt addig ütöm amíg el nem engedi. Akár körbeveszi a család akár nem. Lincseljenek meg, a fegyverem gyorsabb náluk. Én nem félek. De elszomorítónak tartom hogy a közbiztonság a béka segge alatt. Mindenki felelős ezért valamilyen szinten.”
 • 53. KamuNeni 2009. február 12. 16:54
  „Nem ertem ezt a tetves ciganyt miert ne lovi le valaki. Sunyiba persze mint ahogy O is tenne. SOha senki nem tudna meg ki tette.”
 • 52. vargakiss.pista 2009. február 12. 16:53
  „Sokkal jobb csajok lesznek!”
 • 51. ketyosz 2009. február 12. 16:21
  „vargakisspista: A szigeti Boglárka nem megy? Ha fel tudnátok vonultatni egy-két csini csajt esküszöm elmennék... :)
  Mindenesetre legalább helyesen írni megtanulhatnál, mert ez is egy ok, ami miatt kinevetünk benneteket "radikálisokat".

  Sztojkáért nem kár, remélem valahol fel is fordul - de attól sajnos biztos szívósabb a rohadék.

  magánvélemény: flexsnake engem kurvára irritál az, hogy a legtöbb topikon osztod az észt. Komolyan mondom, olyan vagy mint valami önjelölt csúcsvezető-észosztó-mindentmegoldó.”
 • 50. Zejko 2009. február 12. 15:59
  „Cigany bunozes nincs de vannak tipikus cigany szarmazasu egyenekre utalo buncselekmenyek mint pl. keves penzert eveket ulni a ciganyok altalaban csoportos rablas lehuzas vagy betoresben a buta bunozesben jartasak. A fehergalleros bunozes a magyarokra jellemzo.Pl ha van egy roma csoport az utca egyik oldalan akkor szerintem meg flaxsnaki is at megy a masik oldalra mert tudja hogy mire szamithat valjuk be oszinten mindenki tart az ilyentol.De ha latok 10 magyar sracot akkor nem egybol arra gondolok hogy belem kotnek...mindenki atelte mart ezt vagy hasonlot ha nem mennyetek egy kort a 8 ban..”
 • 49. flexsnake 2009. február 12. 15:55
  „Jobbikos ne itt kampányolj. Szórólapozz és fizetett hirdetést adj fel az újságba, mi a faszt kell floodolni?”
 • 48. flexsnake 2009. február 12. 15:53
  „Nagyon nem érted.
  NA figyelj, magyarázom. Azt mondom hogy Ott egy magyar. Nem sértő. Nem magyarozás.
  Azt mondom hogy magyar nemzeti bank, hiszen ez a neve. Azt mondom Gyurcsány is magyar, sajnos az :D
  Ez nem magyarozás. De ha azt mondom hogy a Gyurcsány magyar és az a rohadt magyarok már megint, az viszont azért megforgatja a kést az ember hátában. Hiszen attól hogy ilyen szerencsétlen a szemüveges király, még nem mi vagyunk azok. Úgy általában nem is ítéljük el a magyarokat hiszen fura is lenne ha a balástyai rém miatt leköpködnénk a szomszédot meg ő vissza minket. Mert nincs jelentősége hogy magyar. Itt mindenki az.
  Szóval nem az a baj hogy azt mondom cigány, az sem hogy a cigány munkatársamra azt mondom hogy: -Figyelj te cigány! :D Mert neki nem sértő ezt tisztáztuk. Engem sem sért ha azt mondja hogy te magyar, csak nem értem, hiszen ő is magyar csak közben cigány is. Az viszont elég egyértelmű hogy amikor azt hallom hogy egyik barom a másikra azt mondja hogy büdös cigány akkor mindketten felállunk hogy nyugiban legyetek srácok. Még akkor is ha két cigány mondja egymásra, mert nem egymást sértegetik, hanem mindenkit aki cigány. A munkatársamat mert cigány, engem meg azért mert ha egyedül áll fel akkor még meg is verik aztán pátyolgathatom :D Nem a szóval van baj mert a cigány az cigány, a baj azzal van ahogyan használhatják. Tudod mi röhögtünk a bazi nagy romalagzin a tévében. :D Természetesen nem cigány jogvédők hatására tiltották be, illetve kapta a csatorna a fejmosást. Magyar jogvédők úgy gondolták ők tudják mi sértő a cigánynak. Nem sértő pedig, tudják ők jól hogy van köztük olyan aki a legrosszabb álmában ne jöjjön elő az embernek.
  Van minden bőrszínben bűnöző, de ha a kínai mafia leszámolást tart Pesten akkor a kínai mafia és nem a kínai árus... Ezért arra nem hivatkozhatunk folyton hogy mert a kínaiak, nem a kínaiak csak azok az emberek közülük. Elvárásokat kell támasztani, de ezek csak akkor lehetnek jogosak ha nem különböztetjük meg őket sem negatívan sem pozitívan. Hiszen egy hindu vallású sem hivatkozik a vallására ha esetleg áthajt a piroson és így vét, őt sem menti az hogy ő hindu. Nem is mondjuk rá. Ők sem hangoztatják magukról.”
 • 47. flexsnake 2009. február 12. 15:53
  „Nagyon nem érted.
  NA figyelj, magyarázom. Azt mondom hogy Ott egy magyar. Nem sértő. Nem magyarozás.
  Azt mondom hogy magyar nemzeti bank, hiszen ez a neve. Azt mondom Gyurcsány is magyar, sajnos az :D
  Ez nem magyarozás. De ha azt mondom hogy a Gyurcsány magyar és az a rohadt magyarok már megint, az viszont azért megforgatja a kést az ember hátában. Hiszen attól hogy ilyen szerencsétlen a szemüveges király, még nem mi vagyunk azok. Úgy általában nem is ítéljük el a magyarokat hiszen fura is lenne ha a balástyai rém miatt leköpködnénk a szomszédot meg ő vissza minket. Mert nincs jelentősége hogy magyar. Itt mindenki az.
  Szóval nem az a baj hogy azt mondom cigány, az sem hogy a cigány munkatársamra azt mondom hogy: -Figyelj te cigány! :D Mert neki nem sértő ezt tisztáztuk. Engem sem sért ha azt mondja hogy te magyar, csak nem értem, hiszen ő is magyar csak közben cigány is. Az viszont elég egyértelmű hogy amikor azt hallom hogy egyik barom a másikra azt mondja hogy büdös cigány akkor mindketten felállunk hogy nyugiban legyetek srácok. Még akkor is ha két cigány mondja egymásra, mert nem egymást sértegetik, hanem mindenkit aki cigány. A munkatársamat mert cigány, engem meg azért mert ha egyedül áll fel akkor még meg is verik aztán pátyolgathatom :D Nem a szóval van baj mert a cigány az cigány, a baj azzal van ahogyan használhatják. Tudod mi röhögtünk a bazi nagy romalagzin a tévében. :D Természetesen nem cigány jogvédők hatására tiltották be, illetve kapta a csatorna a fejmosást. Magyar jogvédők úgy gondolták ők tudják mi sértő a cigánynak. Nem sértő pedig, tudják ők jól hogy van köztük olyan aki a legrosszabb álmában ne jöjjön elő az embernek.
  Van minden bőrszínben bűnöző, de ha a kínai mafia leszámolást tart Pesten akkor a kínai mafia és nem a kínai árus... Ezért arra nem hivatkozhatunk folyton hogy mert a kínaiak, nem a kínaiak csak azok az emberek közülük. Elvárásokat kell támasztani, de ezek csak akkor lehetnek jogosak ha nem különböztetjük meg őket sem negatívan sem pozitívan. Hiszen egy hindu vallású sem hivatkozik a vallására ha esetleg áthajt a piroson és így vét, őt sem menti az hogy ő hindu. Nem is mondjuk rá. Ők sem hangoztatják magukról.”
 • 46. vargakiss.pista 2009. február 12. 15:43
  „Mindenkit meghívunk a szegedi Jobbik és a Magyar Gárda cigánybűnözés elleni figyelem felkeltő megmozdulására, ahol megemlékezünk az áldozatokra.

  Felszólal: Tóth Péter -- Csongrád megyei
  Jobbik elnök
  Mucsi Zsolt - Csongrád megyei
  Magyar Gárda kapitány
  Rácz Tibor - szegedi Jobbik
  alelnök

  Helyszín: Szeged, Széchenyi téren a városháza előtt

  Időpont: 2009. február 12-én (csütörtök) 18 órakor

  Mindenkit szeretettel várunk!”
65 hozzászólás

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Kolompár: A politikusok felelősek a kialakult közhangulatért

A cigányok 10, míg a parlamenti pártok 90%-ban felelősek az országban kialakult cigányellenes… Tovább olvasom