Délmagyar logó

2018. 12. 19. szerda - Viola -9°C | 1°C Még több cikk.

Sztrájkra készülnek a tanárok egy kaposvári iskolában

Leköpte tanárát, társait is terrorizálja egy diáklány a kaposvári Széchenyi Kereskedelmi és Vendéglátóipari Középiskolában. Ezért a tanárok azt fontolgatják, hogy nem tanítanak abban az osztályban, ahová a lány jár.
A tanárok szerint a diák lehetetlenné teszi a normális oktatást. Mindenkit letegez, szid és dührohamot kap. Az iskola igazgatója megpróbálta felvenni a kapcsolatot a szülőkkel, de ők nem állnak szóba vele. A lány ügyében tavaly fegyelmi tárgyalást tartott az iskola. Mivel tanköteles korú, egyszerűen nem lehet kizárni. Találtak neki egy befogadó intézményt Kadarkúton, de a lány törvényes képviselője a bíróságon megtámadta a határozatot, a bíróság pedig neki adott igazat.

Januárban újabb fegyelmi tárgyalás lett volna, de a diák nem jelent meg, újra át akarták helyezni egy másik iskolába, de a képviselője ismét megtámadta a döntést - írja a lap.

Olvasóink írták

 • 7. irike 2008. március 30. 19:32
  „Mire való a javító-nevelő intézet. Persze azokat meg kell szüntetni, integrálni kell a kisebbséget. De milyen áron? Ez nem csak a tanároknak nehéz, hanem a diákok többségének is!!!”
 • 6. horda 2008. március 29. 08:57
  „Nesze neked liberalizmus!!!! Itt az eredménye a szadesz idióta politikájának!!! Azzal persze nem dicsekszenek, hogy otthon izraelben milyen iskolapolitikát folytatnak!”
 • 5. miracle 2008. március 28. 12:56
  „Csodálatos jogrendszerünk hírnevét öregbíti újfent, ez az eset.”
 • 4. péter g. 2008. március 27. 20:32
  „Vérfertőzésben 11 éves anyától genetikai selejtként született fajtatiszta egyed. Támogassuk!”
 • 3. nárciszisz 2008. március 27. 19:24
  „Lassan oda jukadunk ki, hogy a tanár nem mer bemenni az órára az ilyen esetek miatt, mert a diák terrolizálja őt. Ezeket a gyerekeket külön kéne zárni a többi normális diáktól, és megpróbálni helyes útra téríteni. Mert szerintem ez nem vet jó fényt a társadalomra.”
 • 2. Györgyi0123 2008. március 27. 11:22
  „Azért nehogy már ne lehessen mit kezdeni egy tizenéves lánnyal! Régen volt az ilyenek számára javító-nevelő intézet! Bár lehet, h. ez a gyermek pont egy ilyen intézetis anyuka neveltje....Halmozottan hátrányos...
  Csak az a gond, h. ha szabadjára engedik az ilyen és ehhez hasonló magatartású gyerekeket, akkor a környezete szenvedi azt meg. Az oktatók, nevelők és a többi jobb érzésű gyerek.
  EL KELL KÜLÖNÍTENI!”
 • 1. Kapuvári 2008. március 27. 11:11
  „Felakasztani a cigányt!ha nem tud alkalmazkodni a többség rendjéhez kötelet neki!”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Csökkent az üzemanyagok ára

Csütörtökön négy forinttal csökkent a gázolaj és a benzin ára a hazai töltőállomásokon. Tovább olvasom