Délmagyar logó

2018. 12. 14. péntek - Szilárda -3°C | 3°C Még több cikk.

Tanítónőt vertek meg Kocsordon diákjának szülei

Egy tanítónőt vertek meg hétfőn a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Kocsordon egy diákjának szülei, mert a tanítónő elültette helyéről az elsős általános iskolás fiút. A rokonokat a gyerek bátyja hívta az iskolába, aki szintén ott tanul.
Fülöp Gergely, a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője a Független Hírügynökségnek elmondta, hogy a tanítónő még pénteken az iskola udvarán a többiektől külön, egy padra ültette a kilenc éves, elsős fiút, hogy magatartásáról beszélgessen vele. Az iskola eddigi néhány hete alatt ugyanis a gyerek többször is agresszívan viselkedett, osztálytársaival verekedett is. Ekkor szaladt oda a fiúnak a szintén az iskolában tanuló negyedikes bátyja és minősíthetetlen hangnemben kiabált a tanítónővel, majd hazaszaladt a rokonaiért.

Hamarosan meg is érkezett a kisfiú anyja, felnőtt, 23 éves másik fia és szintén felnőtt korú lánya kíséretében. A tanítónőt fenyegetni kezdték, a fiatalember meg is próbálta ütni, az anyja pedig meg is ütötte.

Csoportosan elkövetett, közfeladatot ellátó személy elleni erőszak gyanújával a rendőrség a kedden érkezett feljelentés alapján kihallgatta az asszonyt, a felnőtt fiát és lányát. Őrizetbe nem vették őket - tette hozzá Fülöp Gergely.

Ha valakit egyébként a bíróság ilyen bűncselekmény miatt elítél, akár öt év börtönt is kaphat.
Hamarosan meg is érkezett a kisfiú anyja, felnőtt, 23 éves másik fia és szintén felnőtt korú lánya kíséretében. A tanítónőt fenyegetni kezdték, a fiatalember meg is próbálta ütni, az anyja pedig meg is ütötte.

Csoportosan elkövetett, közfeladatot ellátó személy elleni erőszak gyanújával a rendőrség a kedden érkezett feljelentés alapján kihallgatta az asszonyt, a felnőtt fiát és lányát. Őrizetbe nem vették őket - tette hozzá Fülöp Gergely.

Ha valakit egyébként a bíróság ilyen bűncselekmény miatt elítél, akár öt év börtönt is kaphat.

Olvasóink írták

 • 9. Lemba 2008. szeptember 26. 18:16
  „Uzenet a "tisztahiszti"-nek,
  Miert szidja a szegeny partokat, hiszen rajuk szavazott on is?”
 • 8. eqincu ocha 2008. szeptember 25. 09:55
  „Az Ork fatty, meg a Nozgul családtagok! Az Orknak tuti meg lesz a 8 általános 6 elsőből, meg 2 másodikból.
  Szánalmas! A megoldás Napalm!”
 • 7. tisztahiszti 2008. szeptember 24. 19:28
  „Miért is hiszen hős cigányok akiket a magyar állam mindenki elé helyez, hála a sok korrupt pártnak mert mindent odaadnak a cigánynak a szavazatokért. Tudomásul kell venni, hogy most már parancsra azt vizsgálják, hogy ki kezdte a visszaütést .Röhely , hogy ezeknek minden szabad! Lassan már általános terrorhadjáratot indítanak a Magyarok ellen, a hatalmuk tudatában.”
 • 6. brave 2008. szeptember 24. 18:52
  „tetves cigányok voltak !!”
 • 5. katcsi 2008. szeptember 24. 18:43
  „9 évesen elsös
  az igen”
 • 4. zoltanz 2008. szeptember 24. 18:17
  „A majdnem nagykorú negyedikes gyakorlatilag azt csinál az iskolában amit akar. Tanul mindig valamit, azon az ominózus napon például azt, hogy hogyan kell elverni a tanárnőt. Ez a kancig azért jár az iskolába, mert ott etetik, itatják, fűtenek, világítanak rá, ott szabadon terrorizálhatja a nála kisebbeket, gyengébbeket, ha épp úgy szottyan kedve, elindul a suliból, megkeresi a szülőket, tesókat és behívja őket a suliba egy kis fehéremberszotyogtatásra. Mert ez jár nekik, a kocsmában ekúrt segély miatti elkeseredésüket valamivel csillapítani kell...
  Én tudnék megoldást, de, mert majdnemfelnőtt koromban lerasszistázott ezért a gondolatmenetért egy pedagyógyusz, hát most halkan súgom: ha füstbe mennének, nem menne füstbe...”
 • 3. netuddki 2008. szeptember 24. 16:42
  „Dehogy voltak orkok.Biztos svédek voltak.Szabadságot vettek ki hogy elpüfölhesék a tanerőt.Vagy mégsem?Csúnya rasszista!”
 • 2. @2 2008. szeptember 24. 16:38
  „Hazaszaladt rokonaiért?Nem tán cigányokról/bocsika ROMÁKRÓL/ van szó???És nem vették őrizetbe???Ez szerintem diszkrimináció.A tanár jogát nem védi senki?Vagy nem büntethetőek talán?JA JOGAIK VANNAK.”
 • 1. dodó 2008. szeptember 24. 16:23
  „Megint tanárt vertek az orkok - frissítve
  2008-09-24. 15:16

  Megütöttek egy tanítót Kocsordon a feldühödött szülők, miután gyermeküket elültette társai mellől, mert zavarta és piszkálta őket.

  A Mátészalka mellett található község iskolájában kedden délután jelent meg az egyik népesebb helybéli család, miután tudomásukra jutott, hogy alsós gyermeküket tanítója elültette a többiek közül. A fiút azért ültette el tanítója, mert folyamatosan zavarta a tanórán társait, a közelében ülő lányokat bántotta. A feldühödött szülőket a büntetésből elültetett kisdiák nagyobb testvére értesítette a történtekről. Az iskolánál megjelent cigánycsalád (Kuruc.info: ha valaki nem hiszi...) tagjai veszekedni kezdtek a tanítóval, s eközben csattant el a pedagógust érő pofon. Az ügyben a rendőrség vizsgálatot indított, a megütött tanítót már kihallgatták."
  (stop)

  A HírTV cikke pedig már a címében is közli, cigányokról van szó: "Feldühödött cigány család ütötte meg a tanárt" (a cikk törzse ugyanaz)
  Frissítés: Szépen lassan kibogozódnak a szálak. A SZON cikke következik:

  "Tanárt bántalmaztak a kisdiák rokonai Kocsordon
  Kocsord - Csoportosan elkövetett, közfeladatot ellátó személy elleni erőszak bűntettének megalapozott gyanújával hallgatott ki szerdán a Mátészalkai Rendőrkapitányság egy kocsordi asszonyt, valamint felnőtt korú fiát és lányát.
  A most megtett feljelentés szerint a három személy a helyi általános iskolában még hétfőn fenyegetni kezdte az egyik középkorú tanítónőt, akit aztán a 23 éves fiatalember megpróbált megütni, anyja pedig meg is ütötte.
  Az ügy előzménye, hogy a tanítónő az iskola udvarán előzőleg külön ültette és elbeszélgetett a gyanúsított nő elsős kisfiával (a két másik személy testvérével), mert a gyerek többször agresszíven viselkedett osztálytársaival. A 9 éves kisfiú szintén itt tanuló negyedikes bátyja már ekkor szidalmazta a tanárt, majd hazaszaladt rokonaiért, akik erre berontottak az iskolába - tájékoztatta a Szabolcs Online-t Fülöp Gergely rendőr főhadnagy."

  Kuruc.info: E heti kérdésünk: Ha az elsős fiú 9 éves, akkor hány éves a negyedik osztályos bátyja? A megfejtéseket "integráció" jeligére várjuk.”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Pert vesztett a TASZ a Nemzetbiztonsági Hivatal ellen

A civilek azt szerették volna tudni, 2004-től 2006-ig milyen titkos dokumentumok minősítését… Tovább olvasom