Délmagyar logó

2019. 01. 20. vasárnap - Fábián, Sebestyén -4°C | 2°C Még több cikk.

Tarlós lélekben Demszky mellett lesz Gárda-ügyben

Egy már korábban leszervezett, vidéki kampánykörút miatt nem tud elmenni Tarlós István, a Fidesz-KDNP fővárosi frakcióvezetője arra a sajtótájékoztatóra, amelyet a főpolgármester hirdetett meg a fővárosi frakcióvezetőknek, hogy így tiltakozzanak a Magyar Gárda péntek estére tervezett felvonulása ellen.
Tarlós István Demszky Gábornak írt levelében úgy fogalmaz, hogy "lélekben maga mellett tudhat, ha szembeszáll a gyűlölet- és félelemkeltő törekvésekkel."

Tarlós István válaszlevelében ugyanakkor azt is írja, hogy nemcsak a félelemkeltő felvonulók ellen kell fellépni, hanem az erőszak minden formája, így a késelés, lincselés garázdaság ellen is. A Fidesz-KDNP fővárosi frakcióvezetője kitér arra is, hogy bár biztos abban, hogy a péntekre összehívott közös sajtótájékoztatóra és a liberális munkacsoportok létrehozására is szükség van ezeknek a közös céloknak az eléréséhez, de nem biztos abban, hogy ez elégséges is lesz.

Demszky Gábor, főpolgármester tiltakozó sajtótájékoztatóra hívta péntek délre a Fővárosi Közgyűlés frakcióvezetőit, hogy együttesen nyilvánítsák ki: elutasítják a Magyar Gárdát és a Jobbikot. A két szervezet péntek kora estére hívott össze demonstrációt "a közbiztonság romlása ellen" annál a fővárosi nyolcadik kerületi középiskolánál, ahol a napokban egy fiú súlyosan bántalmazta iskolatársát, amelybe az később belehalt. Józsefváros polgármestere közleményben tudatta: a kerület nem kér a fekete egyenruhás felvonulásból.

Olvasóink írták

 • 10. Fernando Torres 2008. január 20. 10:08
  „Sajnos a cigányok lesznek egyre többen, meg a nyakkendős urak,kis kalappal a fejükön, akiktől a gyerekeinket félteni kell!”
 • 9. bespin 2008. január 19. 19:35
  „Kik azok akik többen lesznek?”
 • 8. vanek úr 2008. január 19. 15:45
  „Sajnos egyre többen lesznek. Jaj a gyermekelnknek!”
 • 7. bespin 2008. január 19. 11:00
  „Fernando egyetértek veled.
  Nincs mit hozzá tenni.”
 • 6. Fernando Torres 2008. január 19. 10:52
  „Engem már sikerült a fideszből átlökni a jobbikba, a tisztes középről a szélsőjobb felé!köszönet a hazugnak, a cigányoknak, a zsiványoknak és a tehetetlen fidesznek!”
 • 5. M.G. 2008. január 19. 08:15
  „Ha jól tudom a Magyar Gárda és a Jobbik is térvényesen műküdő szervezetek. Azokkal a társadalmi gondokkal kellene inkább a Demszkinek, meg a többi szdsz-mszp-snek foglakoznia, amikre a M.G, meg a J. felhívják a figyelmet. Ha meg nem tudják, hogy mit is kellene ezekkel a problémákkal tenniük, akkor HÚZZANAK EL!”
 • 4. S.grandpierre Cecília 2008. január 18. 21:16
  „Most hova soroljuk a T. Tarlós úrat? Demszkivel szemben áll, vagy vele, avagy ellene? Micsoda kétszínűség ez is. Pedig hittünk benne. Ha Tarlós a Gárda ellen van, akkor egyben a magyar nép ellensége is. Mutassa már ki a foga fehérjét! Vagy már látszik is? A Jobbik pedig egy párt, hiába tiltakoznak ellene, erősődni fog!!! A rendőrség sajnos nem ér rá, és nincs is tehetsége ahhoz, hogy rendet rakjon, vagy tartson az országban, csak a kormányt képes megvédeni a nép ellen, a tüntetéseken feketéllenek, annyian vannak. Most pedig azért nem érnek rá a büncselekményekkel foglalkozni, mert egymásnak falaznak a biróság előtt. Hagyják már a Gárdát békén, foglalkozzanak Oláh Ibolyával, Mehmet Karcsikával, a himnuszgyalázóval, a Miszter erőszakkal..., aki most igyekszik visszajönni Demszkí Budapestjére. Vigyázzanak kés van nála! Vizágyúkat helyezze a Rendőrség készenlétbe! Gumilövedék is jó lesz. Sok lúd, disznót győz alapon, ahogy szokták a tüntetéseken.”
 • 3. flexsnake 2008. január 18. 18:09
  „Nem vagyok egy nagy gárda-rajongó, de tudtommal semmi olyat nem terveznek ami átlépné a jogkörüket.Békés demonstrációt szerveznek.Nemszabad átesni a ló tuloldalára egyik félnek sem.”
 • 2. dodo 2008. január 18. 16:13
  „Ugye sem Demszky, sem Tarlós nem a nyóckerben lakik? A fiuk nem jár integrált osztályba? Sem őket, sem a családjukat nem bántalmazták és nem rabolták ki, le sem szúrták vagy verték agyon a biztosan nem cigány bűnözők?”
 • 1. Fernando Torres 2008. január 18. 13:50
  „Tarlós Úr pénteken Kapuváron lesz!namost egy fideszes városban nem kell senkit meggyőzni!,,szeretettel,, várunk egy kormánypárti politikust,mondjuk a hazug hadvezérünket, de azok nem merik idetenni a mocskos pofájukat!megkapná a beosztását, egy lecsót összeüthetne belőle.”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Kisebb földrengés volt Ajkán

Kisebb földrengés volt pénteken reggel Ajkán. Tóth László szeizmológus, a Georisk földrengéskutató… Tovább olvasom