Délmagyar logó

2018. 12. 16. vasárnap - Etelka, Aletta -4°C | 1°C Még több cikk.

Tarlós: Magyarország mindent megtesz Horvátország gyors EU-csatlakozásáért

A gazdasági együttműködés mélyítéséről beszélve Tarlós megjegyezte, hogy "az ajtót még ki kell nyitni": ez Horvátország EU-csatlakozásával meg is valósulhat. Zágráb a magyar EU-elnökség alatt szeretné lezárni az összes tárgyalási fejezetet.
Tarlós István, Budapest főpolgármestere zágrábi látogatásán kedden azt mondta: Magyarország és Budapest mindent megtesz, hogy segítse Horvátországot az Európai Unióhoz (EU) való mielőbbi csatlakozásban. Tarlós küldöttség élén folytatott tárgyalásokat Milan Bandiccsal, Zágráb polgármesterével a két főváros közötti kulturális, gazdasági és sportkapcsolatok erősítéséről. A gazdasági együttműködés mélyítéséről beszélve Tarlós megjegyezte, hogy "az ajtót még ki kell nyitni": ez Horvátország EU-csatlakozásával meg is valósulhat. Zágráb a magyar EU-elnökség alatt szeretné lezárni az összes tárgyalási fejezetet.

Olvasóink írták

 • 6. szilléri 2011. január 05. 18:58
  „Deszkás értem a kérdést !
  A Szegedi kéziszerszámgyár készített néhány ,,harapófogó " alkatrészt. Zalaegerszegen, avagy Bhalybasznádon elkészítették a fogó nyelét, Kőbánya-zöldalsón meg becsomagolták, aztán a Szegedi cukrász eladta mint sajtos rolád. A horvátok összerakták és tökre úgy nézett ki mint egy AK-47 deszant géppisztoly. Na már ha ez itt van csak fel kéne venni a harcot a csetnikekkel.

  ,, esti mese felnőteknek " a fele sem iga, de a másik fele élet veszélyes!

  Mellesleg a szerbeknek is eladtuk azokat a oldalvágó fogókat !”
 • 5. deszkás 2011. január 05. 11:21
  „SZILLÉRI! Hogy is volt az a Fegyvertechnika szállitmány a Horvátokkal?”
 • 4. ferdzso 2011. január 04. 22:10
  „Oh, hát így már értem! Én butus, azt hittem fő polgármesterré választották, és közben kiderül, hogy "unió bővítési biztossá"! Ja, hát persze! Így már valóban nem Pesttel kell foglalkoznia! Így már jó?- "szilléri".”
 • 3. szilléri 2011. január 04. 22:04
  „Horvátország és lépéseteket!

  Na most kéne egy pohár bor !

  Mellesleg 900 éve történt az a bizonyos horvát - magyar perszonálunió - közös múlt ! ( Jelasics helyett ajánlom a Zrínyieket és a Frangepánokat )”
 • 2. szilléri 2011. január 04. 22:00
  „Budapest és Zágráb polgármestere találkozott. Tudod ,,fedzso" az Horváth ország fővárosa!

  ,,Magyar történészek szerint[1] 1091-ben vagy előtte, a horvátok szerint 1093-ban vagy 1094-ben alapította Szent László király a zágrábi püspökséget és a Káptalandombon (Kaptol) felépíttette a Szent István-székesegyházat."

  Szóval ! Két pohár bor mellett azt mondta Tarlós ,,barátaim " támogatjuk az EU-ba lépésetek.
  Ennyi !

  tudi okostojás- Demszkáj alatt : Budapest=Bukarest= Judapest
  Változnak az idők !!!”
 • 1. ferdzso 2011. január 04. 20:54
  „Tarlós Úr! Önnek Budapest ügyeivel kéne talán foglalkozni, nem? Talán, annyira "univerzális", mint Vásárhely polgármestere? (Mindenre "ráér", csak a városát hanyagolta el, kissé..; ez a választóinak a véleménye.)”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Egy ember meghalt egy XVI. kerületi lakástűzben

Tovább olvasom