Délmagyar logó

2019. 02. 18. hétfő - Bernadett -1°C | 12°C Még több cikk.

Technológiai fejlesztés a cél

Különösen eredményes kilenc hónapot tudhat maga mögött a győri Nordland Víz- és Uszodatechnika Kft. A Kisalföldi Presztízs Díj 2006-os környezetvédelmi kategóriájának nyertese új wellnessüzletágat indított, minden eddiginél több uszodát épített nyáron, megújította weblapját és még egy innovációs pályázaton is nyert. Az eredményekről Mikóczi Tamással, a cég ügyvezetőjével beszélgettünk.
A tavaszi és nyári kialakítás után ősszel intenzíven elkezdtük új szolgáltatásunk, a Nordland Lady Wellness bevezetését. A szolgáltatással létező piaci rést céloztunk meg, egy olyan wellnessközpontot kívánunk működtetni, amely családias légkörével, meghittségével és kényelmével nyújt többet a hölgyeknek, mint a már működő többi győri intézmény. Az érdeklődés mindeddig bennünket igazol: a Nordland Lady Wellness népszerűsége és új honlapjának (www.nordlandwellness.hu) látogatottsága minden reményünket felülmúlja – mondta el Mikóczi Tamás, a Nordland Víz- és Uszodatechnika Kft. ügyvezetője.

A Nordland természetesen nem váltott profilt, régi tevékenységét továbbra is a megszokott magas szinten műveli. Az idei nyár például a lassú kezdet után igazán kiemelkedő volt az uszodatechnika terén. Bár a megrendelők többsége eleinte kivárt, a különösen forró időjárás miatt végül a korábbi éveknél lényegesen több medence építésére kaptak megbízást a Nordland szakemberei. Megemelkedett a medencék használatához szükséges vízkezelő vegyszerek iránti igény is – a Nordlandnál ebből is érezni lehetett, hogy a szokásosnál is melegebb nyarunk volt.

– Igazán szép eredményeket értünk el az elmúlt hónapokban az ipari vízkezelés terén is. A különösen meleg nyár nagy kihívást jelentett itt is. A győri ipari parkban több cégnél is mi végezzük az ipari hűtőköri víz kezelését. A gyakran 40 fokos melegben jelentős szakmai tudásra volt szükség ahhoz, hogy a hűtővíz baktériummentes maradjon – mondta el Mikóczi Tamás, aki elárulta: a közelmúltban a győri Híd utcai mozgásszervi rehabilitációs központban is eredményesen oldották meg az úszómedence teljes korszerűsítését, a vízforgatásos szűrési technológia kialakítását.

– Mindez cégünk elmúlt években végzett kitartó és minőségi munkájának eredménye, de biztos vagyok abban is, hogy a Kisalföldi Presztízs Díj elnyerése és az ezzel járó megnövekedett nyilvánosság is jótékony hatással volt az üzletmenetünkre. Természetesen nem ülünk mi sem a babérjainkon: egyfolytában keressük a további fejlődés lehetőségét.

Mészáros Gábor

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Megemlékezés Olaszliszkán

Százötven motoros vonult fel Olaszliszkán, hogy kegyeleti megemlékezést tartson az október 15-én egy… Tovább olvasom