Délmagyar logó

2018. 12. 18. kedd - Auguszta -7°C | 2°C Még több cikk.

Telenoros? Nincs minden veszve, ha lekési az adategyeztetést

A feltöltőkártyás adategyeztetés határideje június 30-a, de a a fennmaradó idő már nem lesz elég mindenki számára, hogy elvégezze az adminisztrációt.
A feltöltőkártyás adategyeztetés június 30-i határideje előtti napokban rekordmennyiségű ügyfél keresi fel a Telenor honlapját és üzleteit, de biztosan állítható, hogy a fennmaradó idő már nem lesz elég mindenki számára, hogy elvégezze a törvényben előírt adminisztrációt - írja közleményében a Telenor.

A szolgáltató július 1-jén köteles a vonatkozó törvénynek megfelelően lekapcsolni azokat a feltöltő SIM kártyákat, amelyeknél nem történt meg az adategyeztetés. Mivel nem szeretnék elveszíteni az adategyeztetésről lemaradt ügyfeleket, élve a törvény adta lehetőséggel, biztosítják, hogy a lekapcsolást követően 60 napig visszakaphassák korábbi hívószámukat és egyenlegüket.
 
A szolgáltatás lekapcsolását követően az érintett ügyfeleknek nem lesz lehetősége bejövő, kimenő hívásra, SMS és adathasználatra (csak a 112-es segélyhívószám hívható). Ha azonban szeptember 1-ig felkeresik bármelyik Telenor üzletet és új szerződést kötnek, a korábbi telefonszámukat és egyenlegüket is visszakapják. Ez elsősorban azoknak az ügyfeleknek lehet hasznos megoldás, akik idősek, betegek, és nem tudták megoldani, hogy a június 30-i határidőig eljussanak egy Telenor üzletbe, illetve nem használják készség-szinten az online felületeket.
 
A Telenornál az érintett ügyfelek egészen a jövő év elejéig - a 2017. szeptember 1. és 2018. február 28. közötti időszakban - is visszakaphatják korábbi hívószámukat új szerződéskötés esetén, ekkor azonban a korábbi egyenlegük már nem állítható vissza.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Kiugrott a másodikról, nyomkövető jelezte a halálát

Egy előzetes letartóztatásban lévő férfi hazatérése után öngyilkos lett. A részletekről a férfi testvére számolt be a lapnak. Tovább olvasom