Délmagyar logó

2018. 12. 10. hétfő - Judit 2°C | 8°C Még több cikk.

Tényfeltáró csoport indul Miskolcra a rendőrkapitány miatt

Miksolc - A Roma Polgárjogi Alapítvány (RPA) tényfeltáró delegációt küld Miskolcra a városi rendőrkapitány vitatott nyilatkozata miatt. Ezt Horváth Aladár, a szervezet elnöke jelentette be hétfőn.
Eközben a volt kisebbségi ombudsman, jelenleg a Független Rendészeti Panasztestület elnöke úgy fogalmazott: a magyar jogállami demokrácia súlyos válságát jelzi, hogy a rendőrkapitány visszakapta posztját.

Horváth Aladár, az RPA elnöke bejelentette: az alapítvány tényfeltáró munkacsoportja szakértők bevonásával vizsgálatot indít a miskolci rendőrkapitány vitatott nyilatkozata miatt; igykeszik feltárni és elemezni az azt követő eseményeket, és górcső alá veszik a miskolci helyzetet. Várhatóan csütörtökön készül el a jelentés - tette hozzá Horváth Aladár.

Az ügy előzménye, hogy a rendőrkapitány pénteken sajtótájékoztatón beszélt az elmúlt két hónapban történt miskolci lopás- és rablássorozatok felderítéséről, melynek kapcsán kijelentette: "valamennyi bűncselekmény, valamennyi elkövetője cigány volt".

Másnap az országos rendőr-főkapitány a miniszter, Draskovics Tibor kezdeményezésére azonnali vizsgálatot rendelt el a nyilatkozat miatt, és más beosztásba helyezte a rendőrkapitányt. Válaszul valamennyi miskolci politikai erő képviselői, a borsodi vajda és a mezőkövesdi roma önkormányzat is kiállt a rendőrkapitány mellett, egy magánszemély pedig szimpátiatüntetést szervezett a rendőrkapitány mellett, melyet azután is megtartottak, hogy a rendőrkapitányt vasárnap visszahelyezték állásába.

Az Országos Cigány Önkormányzat (OCÖ) közleményben köszönte meg Draskovics Tibor igazságügyi és rendészeti miniszternek, hogy a "félreérthető" nyilatkozat után azonnal felfüggesztette állásából Pásztor Albert miskolci városi rendőr-kapitányt, és az ügyben belső vizsgálatot rendelt el. A közlemény szerint ezzel a tárcavezető "a demokratikus értékrend mentén, a demokratikus értékrend mentén, döntésében nem az etnikai vagy pártérdeket figyelembe véve, hanem európaiként, demokrataként és felelősségteljesen cselekedett".

Az ORFK Kommunikációs Irodája azt közölte: a kapitány ellen indított vizsgálat azt állapította meg, hogy Pásztor nem sértett jogszabályt, de nyilatkozata általánosításokra adhat okot, és ezért figyelmeztetést kapott. A rendőrkapitány sajtóközleményt adott ki, melyben az írta: elítéli a faji és etnikai alapú megkülönböztetés minden formáját és örül, hogy megértették: nem rasszista és hálás minden "nemzettársának": magyarnak és cigánynak.

Kállai Ernő kisebbségi ombudsman nem kívánt nyilatkozni az ügyben. Hivatali elődje, Kaltenbach Jenő, aki most a Független Rendészeti Panasztestület elnöke a Roma Sajtóközpontnak azt mondta: súlyos válságban van a magyar jogállami demokrácia, és ezt jelzi többek között az is, hogy visszahelyezték hivatalába a rendőrkapitányt. Hozzátette: ha Pásztor kijelenti, hogy a bűncselekmények elkövetői romák voltak, akkor a Budapesti- Rendőr-főkapitánynak is közölni kellene, hogy az összes bankrabló magyar volt. Kaltenbach szerint semmi értelme Pásztor kijelentésének, mert csak egy szeletét mutatta be az igazságnak, és nem beszélt arról, hogy mit kellene tenni. Mohácsi Viktória, az Európai Parlament (EP) liberális frakciójának képviselője úgy vélte: le kellene mondania a tisztségéről a rendőrkapitánynak és Draskovicsnak is, aki két nap alatt két egymásnak ellentmondó nyilatkozott tett az ügyről. Kiemelte: ez nem rasszizmus, csak azt jelenti, hogy Draskovics legutóbbi döntésével megvédte a rasszistákat. .

Olvasóink írták

 • 16. pop55 2009. február 03. 21:07
  „Ma délután beindult a totális cenzura Miskolcon.A Boon.hu honlapján már semmihez nem lehet hozzászolni!
  A Pásztor Albert ügyében irt kb 3500 hozzászolást ,ma 18 h-kor letörölték!!Minden forumban!!
  A rendörök az autosokat csesztetik,mindenféle baromsággal."Zéro tolarencia""??????

  Én is bemásolok ide valamit,olvassátok el(jo)...de végig.

  Egy Vágásiferi (VF) nevü alak védi a cigányokat.... (egy forumban olvastam)
  Erre válaszol a Zajcsik=
  (olvasd végig)

  Az ön írása alapján nem tehetem meg azt, amelyet hasonló esetekben meg szoktam tenni: azt, hogy a véleménynyilvánítót elintézzem ennyivel: ön tulajdonképpen nem ebben az eléggé sajátos történelmi fejlődésen átesett északnyugat-balkáni banánköztársaság (k...ország) polgáraként éli hétköznapjait, hanem egyfajta liberális ,,pesti" értelmiségiként, amelyek számára mi, senkik, szolgák, Zuschlag úr (elvtárs) szavai alapján ,,parasztjaim" nem is létezünk, vagy legalábbis emberek nem vagyunk.
  Akik büszkék arra, hogy fogalmuk sincs, mi az, hogy ,,magyar vidék", akik számára Gödöllő vége tábla után már valami ázsiai, egzotikus barbáriai vad vidék, alsóbbrendű törzsi viszonyok között élő őslények élik szánalmas életüket.
  Mondom, szeretném ezt írni.
  De írásából kiderül, önnek van élettapasztalata.
  Higgye el, nekem is van. Én eddigi rövid életemben már sok minden voltam, éppen csak akasztott ember nem, bár sokak szerint azzal kellett volna kezdenem.
  Persze, ha a penészes kenyérből lehet penicillin, akkor talán még én is viszem valamire az életben.
  Két diplomával és hét szakmával dolgoztam eddig hivatásos katonaként, tűzoltóként, motorfűrészes favágóként, pirotechnikusként, barlangi-, és bányamentőként, páncélozott pénzszállító autó vezetőjeként, gázipari mérnökként.
  Csak olyan munkaköröm nem volt még, amelyet az életbiztosítók nem sorolnak a legmagasabb kockázati kategóriába.
  Nem is szeretnék olyat.
  Legrégebbi ősöm, kinek nevét tudom, Thököly Imre hadnagyaként jött le a felvidékről, hogy az elhurcolt magyarok elpusztított faluját társaival együtt újjáépítse.
  Mert én, bár tettem esküt a Szent Koronára, nem vagyok magyar.
  Legalábbis származásomban nem.
  Az én őseim már akkor itt voltak a Kárpátok hegyei között, mikor a magyarok még a csodaszarvast kergették Diósgyőrben, pardon a Turáni Alföldön.
  És együtt éltek jóban-rosszban, békességben-szeretetben a magyarokkal, ezer évig.
  Akkor is, ha ma kicsinyes politikai bűnözők mindkét Szent Istváni utódállam egymást próbálják ellenségnek mocskolni.
  Ugyanaz vagyok, mint a magyar nép többsége által 2004 december 05.-én szembeköpött és kitagadott hazátlan bozgor kisebbségi magyarok: Magyarországon büdös, mocskos, állam és történelem nélküli tót, aki essen hanyat az üvegeivel együtt (mészégető, nem üveges famíliából származom) Szlovákiában rohadt magyar, aki takarodjon vissza a Duna túloldalára. Tehát: én - szemben a többségi magyarokkal - megértem önt, és a (sajnos) ritka cigány értelmiségieket is.
  Ezért kérem, hogy hallgassa meg a véleményemet.
  Ja, és még valamiért.
  Nekem papírom van róla, hogy szélsőséges, cigánygyűlölő fasiszta vagyok.
  Személyesen Jimmy Cartertől, attól az embertől - itt az ,,ember" kifejezést természetesen szigorúan rendszertani, nem erkölcsi-kulturális, avagy Tamási Áron-i értelemben használom, azaz, ,,ki embernek hitvány, magyarnak alkalmatlan" - akire büszke lehet Jászapáti kuplerájos egykori nagyapja, mert jelenleg egy sokkal nagyobb kuplerájt ,,vezet". Úgy hívják: Magyar Honvédség.
  Mármint Újbeszélül hívják így.
  Egy olyan országban, ahol a ,,magyar" szitokszó, a ,,hon" megmosolygás tárgya, a ,,véd" azt jelenti: zavargó csőcselék. Csőcselék, mint Rákóczi, Kossuth katonái vagy az 56´-os pesti srácok.
  Őseim mindegyik balhéban ott voltak.
  Sajnos, a magyar nép roppant türelmes, és évszázadonként statisztikai átlag szerint csak egyszer csinál forradalmat Budai Nagy Antal 1437-es ,,megunják, oszt´ hazamennek"-je óta (1514,1606,1703,1848,1956).
  Statisztikailag, pl. 2056-ban várható egy.
  Ekkor még csak nyolcvan éves leszek: szeretnék ebben a győztes forradalomban fegyverrel a kezemben hősi halált halni.
  A legutolsó csata legutolsó lövésétől.
  Hogy végre, nagy nehezen, a tárgyra térjek: tudjuk, a Kárpát-medence több, mint földrajzi fogalom (slota pártja szerint is...), mondhatni átjáróház.
  Túl jó hely, mindenki ide vágyik.
  Vannak, akik itt őshonosak - mi, szlávok - vannak, akik egy fehér lóért vesznek, és ezerszáz évre rá egy büdös lóf...ért adnak el országot, mint az ,,államalkotó többségi nemzet", és vannak, akiket nem hívtak ide.
  Önöket sem.
  De igen jól jöttek a török ellen harcoló országnak.
  Ez nagyon rég volt. Ma már önök ennek az országnak borzalmas tehertétel.
  Sajnos.
  És ezért nem a többségi, befogadó nemzet a hibás, de nem ám!
  Engedjen meg egy történetet.

  Van egy ásványgyűjtő ismerősöm, aki tanár pesten (Csepelen) és járja a világot, főleg a magas hegyvidékeket, mert mint nekem, ez a hobbija.
  Ő volt Indiában (én sajnos még nem), és mesélte: Calcutta városában szállásadója - egy egyszerű helyi ember, egy vendéglős - kedvesen, vendégszeretően és nagy szakértelemmel és szeretettel bemutatta nekik ékes ánglius nyelven hazáját és a helyi szokásokat.
  Mondanivalóját ezzel fejezte be: jaj, és maguk, ott a távoli Európában, el se tudják képzelni, de itt Indiában él egy nép, amely tagjai koszosak, aljasak, tolvajok, szemtelenek, gyilkolnak, lopnak, rabolnak, mindig hazudnak, dolgozni utálnak, dögevők, utálatosak, mindenki utálja őket.

  Nagyon kell velük vigyázni, messze kerüljék őket, mi is azt tesszük! Úgy hívják őket: cigányok.
  Ilyen egy hindusztáni rasszista.

  Ezt talán csak azért írtam le, mert ősi tapasztalat, ha az embernek hárman egymástól függetlenül azt mondják, hogy most már részeg vagy, akkor talán érdemes hazamenni és lefeküdni egy kicsikét.
  Holnap reggel minden más lesz.

  V.feri Úr, vannak nagyon szép Újbeszél szavak.

  Ilyen újbeszélül a ,,rasszizmus" meg az ,,előítélet".

  A rasszista magyar paraszt (meg a tót paraszt is) előítéletesen a nyulat ketrecben tartja, és nem uszítja (a cigány) betörőre, mint a kutyát, mert előítéletesen gyávának és húshasznú állatnak tartja.
  Ellenben előítéletesen nem ad lucernát a kutyájának, pedig, mi van, ha az a kutya speciel éppen vegetáriánus. Előítéletesen a tehenet feji és eltapossa a krumplibogarat,
  mert fasiszta agyával azt képzeli, hogy kártevő, a nélkül, hogy megismerte volna az adott krumplibogár kultúráját, hagyományait, személyiségét, életvitelét, alapos mérlegelés tárgyává tenné jó és rossz tulajdonságait, méltányolná családszeretetét, boldogságra való törekvését, és azt a tényt, hogy egy szegény, hazájában üldözött, sőt, gázzal, méreggel permetezett (majdnem hogy ez már holocaust, vagy ha úgy jobban tetszik pojramos, ha jól írtam le) bevándorlókról, a kisebbségről, akinek jaj, jogai vannak, de kötelessége nincs - van szó.

  Nem, a mocskos náci paraszt csizmája sarkával tapossa a krumplibogarat.

  Még jó, hogy nem vezet áramot a krumplijába.

  Ki kell irtani a fajgyűlölő parasztot.

  Mellesleg a magyar paraszt kiirtására tett kormányzati és roma intézkedések eddig igen sikeresnek nevezhetőek, valószínűleg az ENSZ nem fogja felvenni a magyar parasztot a kipusztulásszéli fajok vörös könyvébe. Mao vörös könyvében ugyan szerepel, mint az egyetlen napnyugati nép, aki érti az ázsiai lelket, és szívében ázsiai, de hát, ez, ugye, azért nem ugyanaz.

  V.F. úr, nem mondom azt, hogy engem pontosan annyira érdekel a cigány nép és a cigány etnikum problémája, mint őket az enyém. V.F. úr, én, egyszerű fasiszta polgára a hazának, mindössze annyit látok, hogy ilyenkor tájt decemberben sötétben megyek dolgozni és sötétben jövök meg.
  Ez nem képletesen, gazdasági, illetve nemzethalál-víziókat táplálva értendő, hanem ténylegesen.
  Míg mások egész nap henyélnek tücsök módjára, ellenben sötétedéstől virradatig szintén roppant szorgalmasak, pl. a termőföldeken is.
  Csak más értelemben.

  Tudom, előítéletes vagyok.

  Viszont én fizetek adót, nem is keveset.
  Ahogy testvérem, szüleim, közelebbi-távolabbi rokonaim is.

  Mind.

  Kivéve azokat, akik már nyugdíjasok.
  Negyven év szolgálati idővel a hátuk mögött.
  De ők is dolgoznak, szorgosan a kertjükben, és átlagosan a termés hatvan százalékát ők takarítják be.
  A többit azok, akik nem ültetnek, és itt nem a nyúl-, és vaddisznókárra gondolok.
  Vágási Úr, nem említem meg, de számoltam, hogy az idei évben 51 bűncselekmény kapott sajtónyílvánosságot, amelyet cigányok sérelmére követtek el.

  Számoltam!

  Számolja meg ön is, hátha tévedtem!
  Azt is, hogy ebből 49 esetet bizonyítottan vagy alapos gyanúval szintén cigányok követtek el.
  Kettő darab (talán rasszista indíttatású, de nem biztos) támadás írható magyarok számlájára.

  Kettő.

  V.F. Úr, azt sem teszem hozzá, hogy ez idő alatt a cigányok több tízezer bűncselekményt követtek el a magyarok sérelmére. Idős matrónákat és alig serdült kislányokat erőszakolnak meg és gyilkolnak le bestiális kegyetlenséggel.
  Sok milliárdos kárt okoztak, és több mint száz embert öltek meg.
  És higgye el László Úr, hogy ez nem előítélet.
  Ezek tények, és azok Sztálin és Torgyán szerint is makacs dolgok.

  Cáfoljon meg, és fotózzon le valahol egy cigány tanulóvezetőt.

  V. Úr, véletlenül sem említeném, hogy én alig pár szavát értem a népe nyelvének (pl. csórni, lóvé, dili - ez a három szó lefedi a nyelvet?).
  De úgy tudom, a lovári nyelv szókészlete kb. ezer szóból áll.
  Carl Sagan ír olyan csimpánzról (Lana) amely hétszázötven szó (mutatott jel) használatával kommunikál.
  A magyar nyelv legkevesebb kettőszázezer szóval operál.
  Kedves V.F. Úr, ugye, ha nem vonok le a fenti három mondatból semmilyen következtetést, ugye, akkor is rasszista vagyok?

  Tudja miért nem említem, a fenti TÉNYEKET, V. Úr?

  Mert nem volna igazságos.

  Negatív példákat és negatív gondolatokat mindenki tud, és senkit sem érdekel.
  A romboló kritika soha, de soha nem hozott, és a jövőben sem fog eredményt hozni.
  Ön említett két eseményt az életében, mikor hátrányos megkülönböztetés vagy sérelem érte, mert roma.
  Biztosra veszem: több volt, csak ennyit említ.
  És tudja, hogy engem hányszor ért hátrányos megkülönböztetés, azért, mert magyar vagyok, holott, mint említettem, nem is vagyok az?
  Az, hogy önt leköpték mert cigány, engem, akit, meg sem tudom számolni, hogy hányszor köpött le cigány, csak úgy, heccből, brahiból, tudja mennyire érdekel?
  Mit gondol ön, Miskolcon a Búza tértől a Sajó-hídig végigmenve, mennyi az esélye az embernek, hogy egy cigány ne köpje le, vagy érje súlyosabb atrocitás?
  Elárulom önnek: kevesebb, mint sánta sünnek a hatsávos autópályán.
  És akárhányszor bevertem érte a képüket, a foguktól - amit kivertem - megsérült az ujjam bütyke, az mindig begennyesedett.

  Mert mocskos a szájuk.

  Hozzáteszek egy hülye történetet, csak a példa kedvéért, és szándékosan nem cigányosat.
  Az antiszemita alap dogmája: a zsidók gyerekeket áldoznak, lásd Tiszaeszlári Vérvád.
  Bizonyíték: Maimonidesz, alexandriai zsidó filozófus a IX. században említ ilyen eseteket.
  És igen, Sólymosi Esztert is meggyilkolták vagy száz éve, meg talán Körmenden is volt ilyen.
  Két eset, száz év alatt.
  Ez idő alatt meteorit egy tucatnyi is lezuhant az országban.
  Ergo: hatszor annyi meteoritgyűlölőnek kellene lennie, mint zsidógyűlölőnek.
  Mér´ nem így van?
  Az antiszemita attól antiszemita, hogy nem teszi hozzá: igen, de a IX: században az írek még lazán kannibálok voltak, a magyarok ellenségeik lenyúzott bőrét lovaikra kötötték, némethonban pedig nem ismerték a fürdést, mint fogalmat.
  Én viszont hozzáteszem.
  Mert gíy teljes a kép.
  És ebben a kontextusban a zsidónak már jogukat van gyerekeket áldozni.
  Van egy rossz hírem V. Úr.

  Eltelt ezer év.
  Legalább is Európa többi részén.

  És Európát nem érdekli, hogy önöket ez nem érdekli.

  Vágásiferi Úr, tudja, mi a rasszizmus?

  Megmondom önnek.

  Az, hogy a Pentagonban kétszer annyi WC van, mint az ott dolgozók létszáma alapján indokolt.
  Tudja miért? Mert 1943-.ban, mikor építették, még külön WC volt a fehéreknek és a feketéknek.
  A gyarmatosító, rabszolgakereskedő, afrikaiak vérén és szenvedésén meggazdagodott , és ma is tőkéjéből, és nem munkájából, hanem világrabló lopásából gazdag, és fertelmesen nagyképű, öntelt paprikajancsi USA és nyugat-Európa liberóba süllyedt népei bűntudatot éreznek és ezért most anakronisztikus módon és szégyenükben meaculpáznak és önsorsrontó jelleggel odadobják magukat koncnak a színeseknek, azt, bár nem tudom elfogadni, de megértem, és logikusnak tartom.
  De nekünk, akik nem mentek rabolni, ölni, hódítani, akik kezéhez vér nem tapad, kinek bűne bűn nem marad, nekünk miért kellene szégyelni magunkat?
  Netán feltette valaki megint az ,,utolsó csatlós vagy" rég lejárt karcos lemezét?

  Vágási Úr, tudja mi a rasszizmus?

  Megmondom önnek, és kérem, jegyezze meg, de nagyon.
  Majd ha egy öltönyös-nyakkendős, választékosan beszélő, értelmes, diplomás roma polgár beül egy étterembe a fehér barátjával, és a pincér nem szolgálja ki,- mert cigány.

  Az rasszizmus.

  Majd, ha történik ilyen, feltétlenül szóljon.
  És tisztelettel kérem: menjen el dolgozni. Vagy csicsikálni végre, mert mindjárt éjfél van.

  Megoldás:::aJOBBIK programja.
  http://barikad.hu/node/11102”
 • 15. dodó 2009. február 02. 21:58
  „Január 1. óta sajtófigyelést tartok a NETen. a cigányok által elkövetett bcselekményeket gyűjtöm. Csak azt jegyzem, amikor leírják a származást, vagy céoznak rá pl." kreol bőrű, sötét hajú és szemű"; vagy utalnak rá pl.
  "zsivány, trükkös,brutális rablás, fiatal kora ellenére nem ismeretlen a rőrök előtt stb.
  Hét (7) brutális rablógyilkosság, mindig csoportosan elkövetve idős, védtelen emberek ellen!
  Egy ugyanilyen, de dec.-i gyilkosság, csak most került nyilvánosságra.
  Kb 30 ´sima´ rablás, ugyanennyi erőszak, ill ezek kísérlete!
  Összesen mintegy 200-220 sajtóban megjelent bűncselekmény! Sajnos nem remélhetem, hogy mindet közlik velünk. Valószínűleg ez csak a jéghegy csúcsa!

  Ezek után kérdezem: mit akarnak a fajvédők, az OCÖ, meg a többi rajtunk élősködő álhumanista liberális???

  A cikkhez egy kérdés: az alapítványt kinek a pénzéből finanszírozzák? Esetleg nem a miénkből???”
 • 14. gondolkodo 2009. február 02. 20:59
  „Remélem, azt is kivizsgálják, a roma rendőrök szakszervezetének tagjai miért szegregálják magukat! Miféle klikkesedés ez egy fegyveres rendfenntartó szervezetben? Ahogy nincs cigány-, magyar-, sváb- stb. bűnözés, úgy nincs roma-, magyar-, sváb- stb rendőr! Ha pedig nincs, hogyan lehet szakszervezete?
  Nem értem persze azt sem hogyan lehetaz, hogy aki egyik nap UTASÍTJA beosztottját arra, aminek ellnkezőjét a beo.-tól tudomásul veszi?!
  Draskovics Úr volt pénzügyminiszter - leváltották; volt felelősségnélküli (bocsánat: tárca nélküli) miniszter - leváltották. Most igazságügyi és rendészeti miniszter - bakot lőtt. Szerintem oda kéne költöztetni, szigorúan proli panelba, ahol szerinte nincs, Pásztor szerint van az, amit nem szabad kimondani, leírni!”
 • 13. LukSzusz 2009. február 02. 20:46
  „8.-nak,elfelejtettél valamit,krokodilok,Kalasnyikovok,fünf katona.”
 • 12. szemiramis 2009. február 02. 20:24
  „Álszent és hazug politikusok, a hatalom megtartása érdekében a dakota kisebbség alfelét is kinyalnának, igaz megéri, mert munka nélkül milliós nagyságrendű fizetéseket lehet felvenni, állásokat halmozni, hogy nem tudnak csak egyet ellátni, kit érdekel csak dől a lé. Ha a dakotákat nem lehet a nevükön nevezni, és nem kisebbség, akkor szűnjön meg a kisebbségi önkormányzat, az összes ilyen jellegű lenyuló szervezet, kapják azt ők is mint a magyarok, dolgozzanak, fizessenek adót. Én is követelem, hogy munkanélkül kapjak százezres nagyságrendű segélyeket, ha eltüzelem a lakásomat építsenek már nekem egy ujat, hát akkor ki a kisebbség itt, nem mi,? nekünk csak a munkához van jogunk, minimálbérért, ha segélyt szeretnénk és 1 Ft-al is meghaladjuk az az összeget ami a határ, hiába nélkülözünk nem kapjuk meg a segélyt a lumpen, részeges kocsmatöltelékek, akik garázdák, tolvajok, és játékgépbe tömik a segélyt, azoknak jár. Miért vagyok én köteles elviselni őket, mert a politikusoknak már nagyon kell a szavazat nemsokára, ha annyira szeretik őket, vegyen mindenki a saját vagyonából nekik egy házat a sajátja mellet, majd akkor is ennyire fogja őket szeretni. Akkor hol volt a kisebbség vezetője, amikor az ártatlan Szögi Lajost agyonverték, de lehetne még jó pár megölt öregembert felsorolni, ahol a dakota testvérek voltak az elkövetők.
  Attól hogy nem beszélnek róla, puderoznak és hazudnak,sajnos még létezik cigány bűnözés.
  Ja ezt nem szabad kimondani, mert ebben az országban csak az él meg aki lop, csal és hazudik. lásd a politikusainkat.

  Örülök, hogy végre egy őszinte rendőrkapitánnyal találkoztam, akinek gondolom már tele volt a hócipője a
  drágalátos agyon védelmezett dakotákkal, már a kötelességeikre is meg kéne tanitani őket.
  Kibucokat kéne késziteni nekik, ahol kapnának földet, állatokat, aki nem dolgozik és nem műveli a földet vagy eladja az állatokat az nem eszik. Pont ugy mint a cseheknél vagy Romániába. Na de ott nem kell a szavazatuk minden áron, rend is van ott.

  Remélem Az Avas lakótelepen lenyulják a Draskovics félék pénztárcáját, ha nem hatalmas csintradatával vonulnak ki, csak mint egy sima járókelő és lehetőleg este menjenek.”
 • 11. fünfnull 2009. február 02. 20:08
  „Végre egy "nagyhatalmú" embörke, aki kimerte mondani az igazságot! Gratula! Hiába fényezzük a külsőségeket, belül rohadt az egész.”
 • 10. gardista33 2009. február 02. 19:34
  „5esnek,lehet benne valami ,mert a beszédén is érzödik hogy ö "más"”
 • 9. bundáskenyér 2009. február 02. 19:18
  „A cikkre a következőképpen reagáltam: Hahahahaha, Muhahahaha! Orsós helyszínelők?”
 • 8. TELSTAR 2009. február 02. 19:18
  „Javaslom háromtagú fogadóbizottság felállítását.
  Egy német juhász, egy dobermann, egy rotti.”
 • 7. boris013 2009. február 02. 19:16
  „Ez az ország fénysebességgel rohan a pokolba”
 • 6. Mil 2009. február 02. 19:15
  „"és górcső alá veszik a miskolci helyzetet"
  Feltételezem itt nem az avasi helyzetre gondolnak..”
 • 5. tahoszegedi 2009. február 02. 19:07
  „Remélem Horváth Aladár letérdelt Fodor Gabika elé és megszeretgette

  :D:D:D:D:D”
 • 4. tahoszegedi 2009. február 02. 19:06
  „Há´ dikk, mé küttők embéréket, vagyunk it élegen dikk.
  Észt ké csinyjányi-jé? Moré!”
 • 3. netuddki 2009. február 02. 19:06
  „Unatkoznak.Meg közeledik a választás és az SZDSZ-nek szüksége van a szavazatokra.Szerintem a börtönben lévők is szavaznának bekerülne a parlamentbe.Fodort meg normálisabbnak gondoltam.”
 • 2. Mathiasking 2009. február 02. 18:48
  „Na most ennek meg mi értelme van? Olaszliszkán talán csak fehérek ütöttek? Akkor is tiltakoztak a lincselés szó használatáért, aztán elhallgattak, mint aki beszart! Ennyit a műfelháborodott jogvédő kisebbségi ombudsmanról! Akkor miért nem ágált a cigányokat ért támadások ellen? Rohadt egy dolog a politika!”
 • 1. comet 2009. február 02. 18:47
  „a szerencsétlen kijelentés nem ér többet egy megrovásnál.
  A szegénységgel, a fehérgalléros bűnözés és politikusi korrupció felszámolásával kéne ekkora vehemenciával foglalkozni.”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Busz és két autó karambolozott Pestszentimrén

Egy távolsági busz és két másik autó karambolozott hétfőn este fél hat körül Budapesten, a XVIII.… Tovább olvasom